2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Keşke benimle de görüşmeyi tercih etmeseler =) bana da çok bilmiş der kaynana ama 2 oğlu var ikisi de ilgilenmez bişey oldu mu gelip bana sorarlar onlarla tek ilgilenen benim daha doğrusu ilgilenmek istemiyorum ama herşeyi sorup muhatap olmak zorunda bırakıyorlar biliyorlar yüreğim yumuşak kıyamam yardım ederim =(

olabilir canım hergünleri farklı bebeklerin inşallah bugün normale döner

Ben takilmiyorum da dr sağolsun sorun olduğuna inandirdi
boyu güzel uzamış maşallah ve genelde temel baz aldıkları boy kilo degil o oglunla kıyaslayıp öyle söylemiştir canını sıkma zaten stres olmuşsun seni anlıyorum 2 çocuk olunca insan 2sime de yetemiyor hissine kapılıyor ama elimizden geleni yapıyoruz aslında

Merhaba silikon ucu bıraktınız mı

AA eşime benden ayrılmaları için yapmadıklarını bırakmadılar eve bile almadılar eşimi alsalar yemek vermediler çamaşırlarını yıkamadılar duğune kadar küstüler konuşmadılar benim yüzümden, ama biz evlendik hiç bişiy olmamış gibi nikahın ertesi günü Konya’ya gideceklerdi eşim koşarak onları yolcu edeyim dedi gitti ve o gun bugündür eşimin evlendiğini değil ayrı bekar eve çıktığını düşünüyorlar eşim hiç bir zaman vazgeçmez ailesinden hatta balayımızda günde 5 kere ablası arıyordu 3 kere annesi arıyordu düşün yani şuanda da oyle ama ben akşamları söyle aramasınlar diyorum, ama pazar günleri sabah 8 de başlarlar aramaya günde 10 kez konuşurlar ama akşam geldiğinde eşim siler arama geçmişini sorsam yoo konuşmadık der

Bu erkekler komedi ya :) hem kendilerini aşırı önemsiyorlar akıllı geçiniyorlar çocuktan farksızlar ve karşılarındaki kadın zekasından habersizler..

Canim nasil tatil istiyor ya ruyamda yuruyerek norvece gittigimi gordum kapi komsumuz gibi yuruyerek sinirdan geciyorduk kuzey isiklarini izlemeye gidiyormusuz guyaa :)) degisiklik beni cagiriyor
Biyerin acik yattin galiba ) masallah yuruyerek ) bakkala gidilmiyor sen ulkere sardin )

Biyerin acik yattin galiba ) masallah yuruyerek ) bakkala gidilmiyor sen ulkere sardin )

Ayy bide bir ucak pisti vardi sozde pist ama roket atar seklinde ucaklari atiyorlardi yeni teknolojiymis kiz burada yuruyerek fransaya gectim bize cok yakin sinirda yok ya ama norvec taaa nerede bi yerim acilmis kesin

Benimki ilgisiz ya onlar eşimle eşim onlarla ilgilenmez bişey oldu mu ben yalnızken gelir eve anlatırlar dertlerini nazları bana geçiyor ama karalıyım Alanya ya gidince konuşmayacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…