2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
inşa hedefine ulasirsin.şuan dolapta hiç elbisem olmuyir bana kafayı yemeyle bozdum

Benim ki de erken uyuyor. (Dün gece hariç)
Erken uyuması iyi ya. Ben de işimi halledip banyomu yapıyorum. Geç uyudu mu bitiyorum.

Benim ki de erken uyuyor. (Dün gece hariç)
Erken uyuması iyi ya. Ben de işimi halledip banyomu yapıyorum. Geç uyudu mu bitiyorum.
Evet canım Yani eşim ile koca akşam bize kalıyor filmimizi izliyoruz geziyoruz çayımızı içiyoruz dediğin gibi duş dinlenme falan iyi oluyor

Bebeğe pekmez mi verilirmiş. Tatlı sonuçta. Anne sütü içiyorsa suda zararlı.

Aynen canım, benimki uykusu gelince en zor zamanı oluyor mızır mızır sürekli ağlıyor, annemlere gidiyorum orada bile zor uyutuyorum,
Uzun süreli bir yere götürmedim henüz. Gittiğimizde sorun yaşayacağımı düşünüyorum çünkü beşiği dışında hiç bir yerde uyumuyor. İlk zamanlar ne güzel göğsümüzde, boynumuzda uyuyordu. Şimdi müziği ve beşiği olacak....

Ayda bir hafta annemlerde kalıyoruz bizimkiler de uyumasın zorlama sevelim falan diyorlar, sevdirmiyor ki akşamları 7 den sonra yanaştırmaz yanına, mızır mızır kucakta ama uyumaz uyusa da dalamıyor hemen geri uyanıyor

Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
Bende ayniyim aslinda
Cok cins uykusu olan bebek yapmisim
Canlari sagolsun napalim

Cnim sizdedemi meme reddi basladi?yaw ne oluyo bu bebeklere olmasa kebab doner sipariş ederiz sipalaea

Bende ayniyim aslinda
Cok cins uykusu olan bebek yapmisim
Canlari sagolsun napalim
Benimki de oyle ya 2 gun iyiyse oh diyorum rahat ettik ya, sonra 1 hafta 10 gun burnumdan getiriyor bugün başından hiç kalkmadım bebeğin, sabah 1 saat kadar uyudu sonra bi daha hiç uyumadı

Kısmetinde varsa diller söylemez gözler kör olurmuş çok inanırım buna bazen bile bile lades diyoruz. Bence ailesine seni kabul ettirmek için zehirlenmeyi intihar diye yutturup duygu sömürüsü yapmış :))

Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
Parmal kaldirmak istiyorummm tuvaletim bile yarim kaliuor bazen cok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…