2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım evde zor uyuyor dışarı da bas bas bağırıyor akşamları fena tutuyor damarı
Anladım cnm yaza biraz daha büyüyecekler daha kolay uyur inşallah insan gerçekten çıkmak istiyor :) yazında sıcakta çıkılmıyor akşam serinliği güzel oluyor:))

Kısmetinde varsa diller söylemez gözler kör olurmuş çok inanırım buna bazen bile bile lades diyoruz. Bence ailesine seni kabul ettirmek için zehirlenmeyi intihar diye yutturup duygu sömürüsü yapmış :))
Aynen canım gerçekten nasip o zaman görmüyorsun sanıyorum ki eşim de ailesine tepkili ama meğer hiç tepkili değilmiş bana oyle davranmış, pişman mıyım dersen kendimden çok tavizler verdiğim için çok pişmanım ama eşim de dünyanın en iyi insanıdır kullanıyorlar eşimi

Benimki de oyle ya 2 gun iyiyse oh diyorum rahat ettik ya, sonra 1 hafta 10 gun burnumdan getiriyor bugün başından hiç kalkmadım bebeğin, sabah 1 saat kadar uyudu sonra bi daha hiç uyumadı
Ayni biizmkide biliyor musun
Bazen hic uyanmak bilmiyor ki bu bir ya da iki gun oluyor ne ses seciyor ne birsey
Cogunca da tik sesine uyanir memesiz uyumaz ama bir dk da bir düşürür aglar
Bu gece 4.30da bir kalkti cin gibi gozler uyumak bilmiyor devaminda da

Cok sevindim senin adına. Ben bir türlü bırakamadım. Nasıl yaptın
Canım bol bol ten teması yaptım hemen hemen her gün duşta silikonsuz mememi teklif ettim denemediysen mutlaka dene.hiç ağlamaz ama emmezdi de ağzında tutardı. Bugün emdi ama birden ben şok oldum

Canım bol bol ten teması yaptım hemen hemen her gün duşta silikonsuz mememi teklif ettim denemediysen mutlaka dene.hiç ağlamaz ama emmezdi de ağzında tutardı. Bugün emdi ama birden ben şok oldum

Aaa hiç denemedim öyle duşa girmeyi devamı geldi mi peki? Şimdi nasıl

Bukadin beni rahat birakmicak en iyisi emim demistir hadi gozun aydin

Ben bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum

Banada oluyor arada ama lutfen sunu unutma bebekler makineden daha guclu cekiyor ve oyle bir yetenekleri var ki sütü getiriyorlar
Dinlenmekle cok akalali bence sut olmasi da
Bu ay anlasilir artik iyi mi gidisati kotu mu kilosundan falan

Canım elinle sağ bakalım geliyor mu meme reddi geçene kadar makinayla sağıp da ver. Geceleri nasıl emiyor mu?

Banada oluyor arada ama lutfen sunu unutma bebekler makineden daha guclu cekiyor ve oyle bir yetenekleri var ki sütü getiriyorlar
Dinlenmekle cok akalali bence sut olmasi da
Bu ay anlasilir artik iyi mi gidisati kotu mu kilosundan falan
Bir bilebilsem.. aglayip duuruyorum bugun bi coktum. Huzuru yerinde guluyor vs. Su sut icme ve dusuk kilo olayi olmasa aklima dahi gelnez ac mi diye hic belirtisi yok anlamadim.. bezkerde iyi yani bilmiyotum ki

Canım elinle sağ bakalım geliyor mu meme reddi geçene kadar makinayla sağıp da ver. Geceleri nasıl emiyor mu?
Elimle sagmayi bilmiyorum ama siktigimda geliyor.. emme ardindan biberonu oyke icmesi ve dusuk kilo alimi beni buna yonlendirdi baska hic belirti yok acliga dair. Bezler de iyi anlamiyorum..

Benim kızım 7 yaşında bebekligimden beri en geç 9 da yatar....:)
katılıyorum canım neguzel.bak alısınca öyle oluyor degıl mi. zatn ergenlıge gelene dek 9bucuga dek yatmalılar tvde bıle cıkıyor 9bucukta ekranlarda haydı cocuklar uykuya yazısı:)

dışlerinin kasinndığını nerden biliyorsun? bence bi zarari olmaz pekmezin.

[/QUOTE]
Cnm benimki hiç emmedi hep biberonla beslendi bende dürüm vereyim eline diyorum
niye emmeduki ?

Cnim ac bebek memeyi vakum gibi çeker
öyle ağız ucuyla değil.eğer bebeğin memeyi emdiginde sütun kaynar ve sen anlarsın.bu arada geçmiş olsun.Cnim inan bende senin gibiyim.

katılıyorum canım neguzel.bak alısınca öyle oluyor degıl mi. zatn ergenlıge gelene dek 9bucuga dek yatmalılar tvde bıle cıkıyor 9bucukta ekranlarda haydı cocuklar uykuya yazısı:)
Ama bunu sağlamak için çok şeyden vazgeçtim... akşam geznesine pek nadı gittim misafir kabul ettim ama saati geldiğinde evde kimin olduğuna bakmadan uyuttum. Yazimiz yazlıkta geçiyordu orada da deniz güneş birşey yapmama gerek kalmadan erken uyuyordu. 5 yaşından itibaren de kendi uyku vakti geldiğinde sütünü içer ve uyur. Uyku eğitimi bence önemli. Şimdi oğlumda da yapıyorum aynısını saat en geç 8 de uyumuş oluyor gerekirse bir saat mücadele ediyoRum ama mutlaka o saatte ışıkları kapatıp yatağına atiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…