Anladım cnm yaza biraz daha büyüyecekler daha kolay uyur inşallah insan gerçekten çıkmak istiyor :) yazında sıcakta çıkılmıyor akşam serinliği güzel oluyor:))Yok canım evde zor uyuyor dışarı da bas bas bağırıyor akşamları fena tutuyor damarı
Aynen canım gerçekten nasip o zaman görmüyorsun sanıyorum ki eşim de ailesine tepkili ama meğer hiç tepkili değilmiş bana oyle davranmış, pişman mıyım dersen kendimden çok tavizler verdiğim için çok pişmanım ama eşim de dünyanın en iyi insanıdır kullanıyorlar eşimiKısmetinde varsa diller söylemez gözler kör olurmuş çok inanırım buna bazen bile bile lades diyoruz. Bence ailesine seni kabul ettirmek için zehirlenmeyi intihar diye yutturup duygu sömürüsü yapmış :))
Ayni biizmkide biliyor musunBenimki de oyle ya 2 gun iyiyse oh diyorum rahat ettik ya, sonra 1 hafta 10 gun burnumdan getiriyor bugün başından hiç kalkmadım bebeğin, sabah 1 saat kadar uyudu sonra bi daha hiç uyumadı
Canım bol bol ten teması yaptım hemen hemen her gün duşta silikonsuz mememi teklif ettim denemediysen mutlaka dene.hiç ağlamaz ama emmezdi de ağzında tutardı. Bugün emdi ama birden ben şok oldumCok sevindim senin adına. Ben bir türlü bırakamadım. Nasıl yaptın
Silikonu takıp her emzirme öncesi süt içmek ister misin kuzucuğum diyorum artık oyle deyince çok heyecanlanıyor mememe bakıyor sıpa bunlar ya
Canım bol bol ten teması yaptım hemen hemen her gün duşta silikonsuz mememi teklif ettim denemediysen mutlaka dene.hiç ağlamaz ama emmezdi de ağzında tutardı. Bugün emdi ama birden ben şok oldum
Aynen canim kopuklu olandan varKöpüklü olanlardan mı cnm
Bukadin beni rahat birakmicak en iyisi emim demistir hadi gozun aydinCanım bol bol ten teması yaptım hemen hemen her gün duşta silikonsuz mememi teklif ettim denemediysen mutlaka dene.hiç ağlamaz ama emmezdi de ağzında tutardı. Bugün emdi ama birden ben şok oldum
Banada oluyor arada ama lutfen sunu unutma bebekler makineden daha guclu cekiyor ve oyle bir yetenekleri var ki sütü getiriyorlarBen bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum
Ben bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum
Bir bilebilsem.. aglayip duuruyorum bugun bi coktum. Huzuru yerinde guluyor vs. Su sut icme ve dusuk kilo olayi olmasa aklima dahi gelnez ac mi diye hic belirtisi yok anlamadim.. bezkerde iyi yani bilmiyotum kiBanada oluyor arada ama lutfen sunu unutma bebekler makineden daha guclu cekiyor ve oyle bir yetenekleri var ki sütü getiriyorlar
Dinlenmekle cok akalali bence sut olmasi da
Bu ay anlasilir artik iyi mi gidisati kotu mu kilosundan falan
Elimle sagmayi bilmiyorum ama siktigimda geliyor.. emme ardindan biberonu oyke icmesi ve dusuk kilo alimi beni buna yonlendirdi baska hic belirti yok acliga dair. Bezler de iyi anlamiyorum..Canım elinle sağ bakalım geliyor mu meme reddi geçene kadar makinayla sağıp da ver. Geceleri nasıl emiyor mu?
Genelde 11 12ye kadar uyumadigi icin uyudugunda kaldirmiyorum. Son gunlerde 5 6saat uyuyor hemen uykuya devam ediyir tam uyanik olmuyor. Emiyor ama 3 5dkCanım elinle sağ bakalım geliyor mu meme reddi geçene kadar makinayla sağıp da ver. Geceleri nasıl emiyor mu?
Dene mutlaka canım arada çığırtıyor ama büyük ilerleme benım içinAaa hiç denemedim öyle duşa girmeyidevamı geldi mi peki? Şimdi nasıl
Teşekkür ederim aynenBukadin beni rahat birakmicak en iyisi emim demistir hadi gozun aydin
Benim kızım 7 yaşında bebekligimden beri en geç 9 da yatar....:)canım ben kızımı 4,5yasına dek en gec 8buckta yatırmak ıstıyorum cocuklar ıcın ıdealı buymus. Malesef bıkac sene boyle olcak
katılıyorum canım neguzel.bak alısınca öyle oluyor degıl mi. zatn ergenlıge gelene dek 9bucuga dek yatmalılar tvde bıle cıkıyor 9bucukta ekranlarda haydı cocuklar uykuya yazısı:)Benim kızım 7 yaşında bebekligimden beri en geç 9 da yatar....:)
dışlerinin kasinndığını nerden biliyorsun? bence bi zarari olmaz pekmezin.Kızlar doktora mesaj attım, dişleri kaşınıyor dedim. Hunnap pekmezi ile diş etlerine sabah akşam masaj yapın diye yazmış.
Böyle bir uygulama duyanınız var mı? Mantıklı gelmedi. Sonrasında susar bir de bebek. Sordum, günde sadece yarım çay bardağı su verin dedi
Yorumlarınızı bekliyorum
niye emmeduki ?Cnm benimki hiç emmedi hep biberonla beslendi bende dürüm vereyim eline diyorum
Cnim ac bebek memeyi vakum gibi çekerBen bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum
Ama bunu sağlamak için çok şeyden vazgeçtim... akşam geznesine pek nadı gittim misafir kabul ettim ama saati geldiğinde evde kimin olduğuna bakmadan uyuttum. Yazimiz yazlıkta geçiyordu orada da deniz güneş birşey yapmama gerek kalmadan erken uyuyordu. 5 yaşından itibaren de kendi uyku vakti geldiğinde sütünü içer ve uyur. Uyku eğitimi bence önemli. Şimdi oğlumda da yapıyorum aynısını saat en geç 8 de uyumuş oluyor gerekirse bir saat mücadele ediyoRum ama mutlaka o saatte ışıkları kapatıp yatağına atiyorum :)katılıyorum canım neguzel.bak alısınca öyle oluyor degıl mi. zatn ergenlıge gelene dek 9bucuga dek yatmalılar tvde bıle cıkıyor 9bucukta ekranlarda haydı cocuklar uykuya yazısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?