2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Soyle yapsan cocuk emdikten sonra sutunu sagsan sagarken elinle sıktira sıktira sag ama ellemedinmi gelmiyor sut damarlardan gogsune dogru ittir sutun var ya yok oyle anlarsin bence meme reddidir cnm biberondan cok cok geliyor ya tabi icer emek harcamicak uyanikken biberon verme ama

Ayy tuylerim diken diken oldu, böyle tipler hamileyken kadinlarin evinden cikmasinida ayip gorurler

Elimle sagmayi bilmiyorum ama siktigimda geliyor.. emme ardindan biberonu oyke icmesi ve dusuk kilo alimi beni buna yonlendirdi baska hic belirti yok acliga dair. Bezler de iyi anlamiyorum..

Günde 6 defa dolu dolu çişli yapıyorsa doyuyormuş canım Dr dedi bugün.şu videoyu 7.dk dan sonra izle canım ben denedim baya geliyor süt varsa

Pekmezle mesaj yapilmaz tabi ki bide susar diye de su verin demis. Bana pek isinin ehli gibi gelmedi. Cunku belki de Sen yanlis yorumluyorsundur diye gormek istemesi lazim. Pekmez yasina kadar zaten onerilmiyor. Mama bile alsa bebek ishal gibi hastalik durumlari olmadikca suda verilmez.

Cnim ac bebek memeyi vakum gibi çeker
öyle ağız ucuyla değil.eğer bebeğin memeyi emdiginde sütun kaynar ve sen anlarsın.bu arada geçmiş olsun.Cnim inan bende senin gibiyim.
Vakumlu cektigide oluyor bazen hatta ne cok cekebiliyor diye sasiriyorum bende. Sutun indigini hissediyorum zaten o zaman seslerini de duyuyorum ama o inme hali haric sesi cok duyamiyorum.

Cnim ac bebek memeyi vakum gibi çeker
öyle ağız ucuyla değil.eğer bebeğin memeyi emdiginde sütun kaynar ve sen anlarsın.bu arada geçmiş olsun.Cnim inan bende senin gibiyim.
Valla cok yorgunluk gercekten 24saat ugras caba. Ya emmesi icin cabala ya uyumasi icin cabala. Uykuda sonu husran genelde zaten. Simdi bide 3 4aksamdir uzanirken aglio yatiyorken kucaga alinca susuyor ama yatarken agliyor icli icli. Biseyi mi var diyorum kucakta neden susuyor onu da bilmiyorum. Boyle boyle buyuyecek galiba. Su an ise baslamayi cok isterdim o bana dinlence olurdu kafam dagildirdi yani o derece. Ki benim isim ayakta ve stresli bide yani sen dusun

İste biberondan da o yuzden vermek istemiuorum cok komple red yapar diye. Pompa varken mi sikayim elimle de

Vakumlu cektigide oluyor bazen hatta ne cok cekebiliyor diye sasiriyorum bende. Sutun indigini hissediyorum zaten o zaman seslerini de duyuyorum ama o inme hali haric sesi cok duyamiyorum.
kaç saate bir emziriyorsun bide kaç dkk ve iki göğsünü birde emiyormu? ? off ne cok soru sormusum

S Sevimli pan
O zaman da kocamla hiç vakit geciremiyorum diye moralim bozuluyor canim ya gerci bugün yatiramiorum beyefendiyi hala uyanik

kaç saate bir emziriyorsun bide kaç dkk ve iki göğsünü birde emiyormu? ? off ne cok soru sormusum
Saat olayi pek kalmadi cunku memeye gelince genelde uykuya daliyor ama kucagima ne zaman alsam aranma.hareketi yapiyor bazen 2cekip uykuya daliyor bazen biraz daha emiyor. 2saatte bir yapmaya calisiyorum genelde ama. Sasiyor cogu zaman duzen kalmadi. Tek meme verdim ben hep. Sor sor hep ben mi sorcam

İste biberondan da o yuzden vermek istemiuorum cok komple red yapar diye. Pompa varken mi sikayim elimle de
Evet pompa yaparken sagla pompayi tutuyorsunya saglada destek vereceksin gogsun yuksridan gogus uclarina dogru pompa cekim yapti anda sık geri birak cekim yaparken sık geri birak

Zaten merhametli olmasa bütün bu yaptıklarından sonra yüzlerine bakmaz. Yinede görüyordur da merhametinden tepki veremiyordur. Merhametli eş hem çok iyi hem çok kötü.

Ay şükür kızımın kilosu normal gidiyor artık sadece kilo için gittik Dr a 5290 olmuş sıkıntımız kilo alamamasıydı kontrollerde artık 1 ay sonra gelin dedi :)

Çok sevindim canım maşallah

Kuzum yapma böyle sütün vardır ve yetiyordur. Bebekler doyduklarını bilmiyor ki o yüzden fazlasını kusuyor bende aynısını yaptım kızımda kustu. Doktora dedim herkesin bebeği 6 kilo üstünde benim kızım zayıf doktor sende zayıfsın genetik kilo işi dedi. 500 gr altına düşerse sıkıntı dedi. Benim kız için tahmini kilo alımını 1000 - 800 - 600 demişti ilk kontrolde bizde olanda 1000-600-800 oldu. Bide rotadan dolayı benim kızda canavarlaştı emin ol 1 saattir beşiğinde sallıyorum uyumuyor

ben de senınle aynı fikirdeyım 4aydır cok seyden tavız verdım. gündüzleri bıle cok ugrasıyorumson 10gundur zor dalıyordu 4,5saatımı uykularıno tamamlasın dıye ona harcıyorum busabah 8de uyanmıstı sanırım ondsn uyumaya dırendı ben aksam 6da odamıza gectım ve 8bucukta anca daldı cıkmadım seve seve uğrastım uyudu normalde sabah6bucuk gb uyanırdı bugun 8de uyandık diye ötelendı sanırım maşallah yavrularına canım❤

Sağ ol canım
Bu rota aşısı tam 3 aylıkken mi yapılıyor bugün reçeteye yazdı Dr da şu doz vs dedi ben Çıkınca unuttum eşim de kızı aldı çıktı. Bir de Dr kendisi mi yapıyor

Bugün o kadar konuştuk konuştuk akşam eşim geldi ne dese beğenirsiniz haftasonu ‘annemler İstanbul’a geliyor 1 hafta kalacaklarmış sonra birlikte Konya’ya döneceğiz’ dedi resmen çağırdık kötüyü kötüyü çağırdık gene huzur kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…