- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Soyle yapsan cocuk emdikten sonra sutunu sagsan sagarken elinle sıktira sıktira sag ama ellemedinmi gelmiyor sut damarlardan gogsune dogru ittir sutun var ya yok oyle anlarsin bence meme reddidir cnm biberondan cok cok geliyor ya tabi icer emek harcamicak uyanikken biberon verme amaBen bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum
Bi sebep yoktu aslında canım, yani şöyle diyim biraz böyle dinlerine düşkün insanlar hacılar falan kp kv, onlara göre böyle severek evlenmek zina etmek gibi, olay ben değilim aslında Ayşe de olsa yerimde Fatma da olsaydı aynı şeyleri yaşatacaklardı, mesela biz nişanlıyken abisi evlendi ama şöyle diyim abisi 37 yaşındaydı eltim de 35 yaşında onları tanıştırdılar ve 2,5 ay içinde tanışma-söz-nişan-düğün hepsini yaptılar, zaten kaynım değil kayınvalidem buldu Gelini, bizde böyle evlilik yoktur dedi kaynanam severek evlenmek de neymiş sen nerelisin dedi sinopluyum dedim ben istemem yabancı gelin dedi sanki Türk değilim dedim kadına, bende örtülüyüm öyle bi aykırı giyimim yok normal ölçüde kapalıyım pantolon da giyerim makyajı da belli belirsiz yaparım şimdilerde hiç yapmıyorum bile, kadın bana vaaz vermeye beni boyunduruğu altına almaya çalıştı kuran bilgimi sorguladı biliyorum okuyorum dedim bu kez tecvid biliyor musun Yasin’i ezbere biliyor musun bi sürü şey sonra karar verildi ailelerine yakıştırmadılar,
Aslında benim burada kızmam gereken eşimin ailesi değil eşim, madem ailenin böyle bir tavrı ve yaklaşımı var ya sen onlara göre kız seçecektin tee 5 yıl geçmiş ben sonradan öğreniyorum bunları, ya da ailene beni kabul ettirmeye çalışacaktın eşim ne benden ne ailesinden vazgeçmedi evet en çok o yıprandı
dışlerinin kasinndığını nerden biliyorsun? bence bi zarari olmaz pekmezin.
Elimle sagmayi bilmiyorum ama siktigimda geliyor.. emme ardindan biberonu oyke icmesi ve dusuk kilo alimi beni buna yonlendirdi baska hic belirti yok acliga dair. Bezler de iyi anlamiyorum..
Kızlar doktora mesaj attım, dişleri kaşınıyor dedim. Hunnap pekmezi ile diş etlerine sabah akşam masaj yapın diye yazmış.
Böyle bir uygulama duyanınız var mı? Mantıklı gelmedi. Sonrasında susar bir de bebek. Sordum, günde sadece yarım çay bardağı su verin dedi
Yorumlarınızı bekliyorum
Vakumlu cektigide oluyor bazen hatta ne cok cekebiliyor diye sasiriyorum bende. Sutun indigini hissediyorum zaten o zaman seslerini de duyuyorum ama o inme hali haric sesi cok duyamiyorum.Cnim ac bebek memeyi vakum gibi çeker
öyle ağız ucuyla değil.eğer bebeğin memeyi emdiginde sütun kaynar ve sen anlarsın.bu arada geçmiş olsun.Cnim inan bende senin gibiyim.
Valla cok yorgunluk gercekten 24saat ugras caba. Ya emmesi icin cabala ya uyumasi icin cabala. Uykuda sonu husran genelde zaten. Simdi bide 3 4aksamdir uzanirken aglio yatiyorken kucaga alinca susuyor ama yatarken agliyor icli icli. Biseyi mi var diyorum kucakta neden susuyor onu da bilmiyorum. Boyle boyle buyuyecek galiba. Su an ise baslamayi cok isterdim o bana dinlence olurdu kafam dagildirdi yani o derece. Ki benim isim ayakta ve stresli bide yani sen dusunCnim ac bebek memeyi vakum gibi çeker
öyle ağız ucuyla değil.eğer bebeğin memeyi emdiginde sütun kaynar ve sen anlarsın.bu arada geçmiş olsun.Cnim inan bende senin gibiyim.
İste biberondan da o yuzden vermek istemiuorum cok komple red yapar diye. Pompa varken mi sikayim elimle deSoyle yapsan cocuk emdikten sonra sutunu sagsan sagarken elinle sıktira sıktira sag ama ellemedinmi gelmiyor sut damarlardan gogsune dogru ittir sutun var ya yok oyle anlarsin bence meme reddidir cnm biberondan cok cok geliyor ya tabi icer emek harcamicak uyanikken biberon verme ama
kaç saate bir emziriyorsun bide kaç dkk ve iki göğsünü birde emiyormu? ? off ne cok soru sormusumVakumlu cektigide oluyor bazen hatta ne cok cekebiliyor diye sasiriyorum bende. Sutun indigini hissediyorum zaten o zaman seslerini de duyuyorum ama o inme hali haric sesi cok duyamiyorum.
O zaman da kocamla hiç vakit geciremiyorum diye moralim bozuluyor canim yaCanım bence de uykusu hafifliyor artık ben o kanıya vardım. Oğlum da aynı sekiz gibi uyuyor on bir on ikiye kadar sesi çıkmıyor ondan sonra baya sık uyanıyor.
Sen de yatsana bebeğin yatınca. Ben genelde yatıyorum bir saat sonra falan. Yattin yattın yatmadin ondan sonra dinlenemiyorum. Saat 6 da uyanıyor çünkü.
Saol kuzum deneyeyimGünde 6 defa dolu dolu çişli yapıyorsa doyuyormuş canım Dr dedi bugün.şu videoyu 7.dk dan sonra izle canım ben denedim baya geliyor süt varsa
Saat olayi pek kalmadi cunku memeye gelince genelde uykuya daliyor ama kucagima ne zaman alsam aranma.hareketi yapiyor bazen 2cekip uykuya daliyor bazen biraz daha emiyor. 2saatte bir yapmaya calisiyorum genelde ama. Sasiyor cogu zaman duzen kalmadi. Tek meme verdim ben hep. Sor sor hep ben mi sorcamkaç saate bir emziriyorsun bide kaç dkk ve iki göğsünü birde emiyormu? ? off ne cok soru sormusum
Ben makineyle sağarkende sıkıyorum cnm daha çok geliyorİste biberondan da o yuzden vermek istemiuorum cok komple red yapar diye. Pompa varken mi sikayim elimle de
Evet pompa yaparken sagla pompayi tutuyorsunya saglada destek vereceksin gogsun yuksridan gogus uclarina dogru pompa cekim yapti anda sık geri birak cekim yaparken sık geri birakİste biberondan da o yuzden vermek istemiuorum cok komple red yapar diye. Pompa varken mi sikayim elimle de
Zaten merhametli olmasa bütün bu yaptıklarından sonra yüzlerine bakmaz. Yinede görüyordur da merhametinden tepki veremiyordur. Merhametli eş hem çok iyi hem çok kötü.Aynen canım gerçekten nasip o zaman görmüyorsun sanıyorum ki eşim de ailesine tepkili ama meğer hiç tepkili değilmiş bana oyle davranmış, pişman mıyım dersen kendimden çok tavizler verdiğim için çok pişmanım ama eşim de dünyanın en iyi insanıdır kullanıyorlar eşimi
Ay şükür kızımın kilosu normal gidiyor artık sadece kilo için gittik Dr a 5290 olmuş sıkıntımız kilo alamamasıydı kontrollerde artık 1 ay sonra gelin dedi :)
Ben bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum
ben de senınle aynı fikirdeyım 4aydır cok seyden tavız verdım. gündüzleri bıle cok ugrasıyorumson 10gundur zor dalıyordu 4,5saatımı uykularıno tamamlasın dıye ona harcıyorum busabah 8de uyanmıstı sanırım ondsn uyumaya dırendı ben aksam 6da odamıza gectım ve 8bucukta anca daldı cıkmadım seve seve uğrastım uyudu normalde sabah6bucuk gb uyanırdı bugun 8de uyandık diye ötelendı sanırım maşallah yavrularına canım❤Ama bunu sağlamak için çok şeyden vazgeçtim... akşam geznesine pek nadı gittim misafir kabul ettim ama saati geldiğinde evde kimin olduğuna bakmadan uyuttum. Yazimiz yazlıkta geçiyordu orada da deniz güneş birşey yapmama gerek kalmadan erken uyuyordu. 5 yaşından itibaren de kendi uyku vakti geldiğinde sütünü içer ve uyur. Uyku eğitimi bence önemli. Şimdi oğlumda da yapıyorum aynısını saat en geç 8 de uyumuş oluyor gerekirse bir saat mücadele ediyoRum ama mutlaka o saatte ışıkları kapatıp yatağına atiyorum :)
Çok sevindim canım maşallah
Kuzum yapma böyle sütün vardır ve yetiyordur. Bebekler doyduklarını bilmiyor ki o yüzden fazlasını kusuyor bende aynısını yaptım kızımda kustu. Doktora dedim herkesin bebeği 6 kilo üstünde benim kızım zayıf doktor sende zayıfsın genetik kilo işi dedi. 500 gr altına düşerse sıkıntı dedi. Benim kız için tahmini kilo alımını 1000 - 800 - 600 demişti ilk kontrolde bizde olanda 1000-600-800 oldu. Bide rotadan dolayı benim kızda canavarlaştı emin ol 1 saattir beşiğinde sallıyorum uyumuyor
Sağol kuzum ❤Ben makineyle sağarkende sıkıyorum cnm daha çok geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?