Ben hakli olduklarini bile dusunmuyorum sunnet yaptiran biri olarak. Eskiden evde olurmus dugunden bir iki gun once olurmus. Yok kirvesi , oldu da bitti masallahi derken cagirilmis. Simdi benim gozumde ufak bir operasyon gecirdi cocugum ve hastanenin o kdr kalabalik olmasi zaten hos bi durum degil. Zaten anne baba olarak insanin kafasi bulanik oluyor neticede aci cekiyor diye. Bizimkiler de hic haber etmediniz diye trip yaptilar. Fazla buyutuyorlar benceBen oğlumu sünnet ettirdimya eşimle ben gittik sadece. Eşim ablasına söylemeyi unutmuş. Eşimin ablası işyerine gitmiş ağlamış niye bizi cagirmadiniz diye abisi küsmüs babasida gelecekmiş. Bizimde o telaşta hiç aklımıza gelmedi. Bebek ağlayacak mı. Nasıl olacak diye düşünürken.Tamam haklı olabilirler de bu kadar üzülecek de birşey yok gibi geliyor bana. Haksız mıyım.
Ben bir elime pompayi tutuyorum Obur elimle çek bırak çek bırak yapiyorum manuel yaEvet pompa yaparken sagla pompayi tutuyorsunya saglada destek vereceksin gogsun yuksridan gogus uclarina dogru pompa cekim yapti anda sık geri birak cekim yaparken sık geri birak
Benimki hep canavar genel olarak uyumuyorÇok sevindim canım maşallah
Kuzum yapma böyle sütün vardır ve yetiyordur. Bebekler doyduklarını bilmiyor ki o yüzden fazlasını kusuyor bende aynısını yaptım kızımda kustu. Doktora dedim herkesin bebeği 6 kilo üstünde benim kızım zayıf doktor sende zayıfsın genetik kilo işi dedi. 500 gr altına düşerse sıkıntı dedi. Benim kız için tahmini kilo alımını 1000 - 800 - 600 demişti ilk kontrolde bizde olanda 1000-600-800 oldu. Bide rotadan dolayı benim kızda canavarlaştı emin ol 1 saattir beşiğinde sallıyorum uyumuyor
Benim ki 3 doz. Dün yaptırdım 5 ve 7 de diğer ikisi hemşire asi odasında yapıyor. Biz asiyi da almadik hastanede var zatenSağ ol canım ❣
Bu rota aşısı tam 3 aylıkken mi yapılıyor bugün reçeteye yazdı Dr da şu doz vs dedi ben Çıkınca unuttumeşim de kızı aldı çıktı. Bir de Dr kendisi mi yapıyor
Var kuzum ilk verdigim emzik oydu benimKızlar, oğlum emzik almıyordu. Bir ara çoook nadir zorlamayla alıp uykuya dalınca atıyordu.
Avent ultra soft denememiştim. Bugün geldi başta midesi,bulanır gibi oldu. Eğer bir uğraştım sonra tuttu ve emdi. Hatta 15 dk filan kendiliğinden emdi ki bu bir rekor bizim için.
Bebeği emzik almayan varsa bunu bir denesin.
Sağ ol canım ❣
Bu rota aşısı tam 3 aylıkken mi yapılıyor bugün reçeteye yazdı Dr da şu doz vs dedi ben Çıkınca unuttumeşim de kızı aldı çıktı. Bir de Dr kendisi mi yapıyor
Benimki hep canavar genel olarak uyumuyortek başına kilo kriter değil boy Kafa vs vs biliyorum ama aç mi diye düşünüyorum su anda bilemiyorum. Bir süre sagim yapıp alıştırma bardağı ile vereyim sütun çıktıkça
Ben bugun cok fena bunalimdayim. Hasta oldum zaten 2..kere onunda piskoljik etkisi var farkindayim da. Once sabah kizim uykusu ildugu halde uyutup besigine joyuyorum aninda uyaniyor tam 4kere bu oldu yine biraktim artik. Her uyku icin sabahtan geceye boyle mucadele etmekten cok yoruldum.. o da anca tukendiginde pes edip uyuyor sonunda..sonra kafama takildi bu cocuj ac mi diye kilosunu cok az aldi cunku. Surekli meme aranma hareketi var ama memede de tam emmio uyku moduna geciyo zaten. Neyse em uyu uyan derken biberonla 80sutumu verdiim sabah sagmistim icti hepsini sonra kustu birazini. Ama ac olmasa icmezdi demek. Sutum var gibi biliyorum ama saginca gelmiyor gun icinde duzenli sagmiyorum zaten disarda isim olursa sagiyordum sadece. Ama bu sefer sutum mu yok ac mi vs mi jafamda sorular sorular.. sutu icince bide iyice artik supheye dustum. Sutum yok ac mi vs vs napcam bilemiuorum
Hadi ya, bende epey uğraştım midesini bulandırır gibi yaptı pes etmedim elimi üstünde tuttum. Demekki senin bebiş bunuda sevmediVar kuzum ilk verdigim emzik oydu benim
sende mi kalacaklar torun görmeye mi geliyıor sen ilk kez mi gideceksin onlara ?Bugün o kadar konuştuk konuştuk akşam eşim geldi ne dese beğenirsiniz haftasonu ‘annemler İstanbul’a geliyor 1 hafta kalacaklarmış sonra birlikte Konya’ya döneceğiz’ dedi resmen çağırdık kötüyü kötüyü çağırdık gene huzur kalmayacak
Süt sağmanın kitabını yazdınEvet pompa yaparken sagla pompayi tutuyorsunya saglada destek vereceksin gogsun yuksridan gogus uclarina dogru pompa cekim yapti anda sık geri birak cekim yaparken sık geri birak
Meme ye geldiği an uyuyor uyanır gibi olunca yalandan 2 çekiyor geri uyuyor yerine koyunca uyaniyor Ben sastim hayırlısı artık.Evet canım 3 aylık olduk 3 doz olacakmış damla şeklinde ağızdan kendi yaptı doktor
Canım git banyoya duşun altında emzir. Yatak da ten Teması yaptır. Hemen alıştırma bardağına geçme. İki gün sabret aşının etkisi geçsin. Ona göre yol izlersin. Yok benim kız sakinde bildiğin canavar oldu dün akşamdan beri. Çok şaşırdım aşıya yordum doktor huysuz olacak iki gün dedi. Gündüz yine uyku yok.
benimki de zar zor uyudu uyumaysn bebe zofmuş gece de zaten zırt pırt uyanır zamanlz düzene gireceğine düzeni şaşıyor benimkininUyumuyor arkadaslar uyumuyor ya yıldım artik geceleri ayni seyleei yasamaktan napicaz bu uyku mevzusunu
Manuel kullandim iki ay cnm ben sag elimle cekbirak yaptin yeri tutuyordum sol ellede gogsumu sıkardim yani iki elle pompayi tutmuyordumBen bir elime pompayi tutuyorum Obur elimle çek bırak çek bırak yapiyorum manuel ya
seni istiyor kokunla kalmak istiyorMeme ye geldiği an uyuyor uyanır gibi olunca yalandan 2 çekiyor geri uyuyor yerine koyunca uyaniyor Ben sastim hayırlısı artık.
Geçer mi dersin böyle böyle inanıyor musun bazen sabir kalmıyor valla . En iyi ihtimalle 1 yaşında rahatlarim diyorumBu,dönemde oluyor demekki. Benim oğlumda yapıyor böyle. Karnı aç emiyor ama ağzına lıkır lıkır aksın istiyor. Çok çekmek istemiyor haliyle her iki memenin de ön sütünü alıyor. Gün içinde de emerken sarhoş gibi yarı uykulu yarı uyanık. Yatağına koyuyorum hemen açıyor gözlerini. Neredeyse bazen tüm gün kucağımda. Sabah 6 6.30 da ayaktayız. Benim uykum geliyor o ise 5 10 dk uyuyor sonra cingöz. Elbet geçecek bugünler de inşallah görürüz :)
Kuzum bizimkide ayni seyi yapti icin biberona alisti dogdugunda ayni oyle yapardi sarilikta vardi sonra sarilik gecti hep dk tutardim ikinci dk uyumus olurdu en az 10 emmesi gerekirken 2 de pes ederdi simdi ise emzik agzina aldiginda uyuyor seninki emzik yerine kullaniyor seniMeme ye geldiği an uyuyor uyanır gibi olunca yalandan 2 çekiyor geri uyuyor yerine koyunca uyaniyor Ben sastim hayırlısı artık.
Benimki uyumuyor huysuzluktan ziyade. Ama bi aglama modu geldi yalniz kalirsa veya yatarsa agliyor kucaga alininca yanina biri gidince sakinliyorbsebse Pamuk Panda rota asisi huysuz mu yapiyor cocuklari ay demeyin yaa persembe de bize menenjitle birlikte yapilacak. Zaten direnisleri vardi iyice mi kotu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?