- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Master yapacaz bana diyo. Sen hırlisin sanki evdekac makinan olduSüt sağmanın kitabını yazdın
Ben onu da beceremiomusum yaniManuel kullandim iki ay cnm ben sag elimle cekbirak yaptin yeri tutuyordum sol ellede gogsumu sıkardim yani iki elle pompayi tutmuyordum
Galiba bu ara oyleyizseni istiyor kokunla kalmak istiyor
Yok canım benim evime hiç gelmediler ben kabul etmedim, eltimde İstanbul’da oturuyor, onda kalırlar ama bebepi buraya getir diyeceklerdir eşime, canım onlar için ben yokum eşime siz napıyosunuz demezler mesela sen napıyosun ne yedin vs tek kişilik konuşurlar bebeği görmek için de ayaklarına isterler beni istemezler e bende bebeğimi göndermeyeceğime göre sonra eşim diyecek yok kalktılar geldiler de sen bebeği göstermedin de vs vs şimdiden dedim cuma yola çıkacaklarmış bebeği görme niyetiyle geliyorlarsa gelmesinler söyle dedim bilmiyorum dedi eşimsende mi kalacaklar torun görmeye mi geliyıor sen ilk kez mi gideceksin onlara ?
Yok beceriyorsunda simdi cocuk emince sut azalacakya elle destek verdiginde daha cok getirirsin sutuBen onu da beceremiomusum yani
Valla ben de 1 yaş diyordum ama yengem yeğenimin peşinde koşmaktan bitap durumda 12 kilo verdi yeğenim yürümeye başladığından beri bana bu iyi günlerin diyorGeçer mi dersin böyle böyle inanıyor musun bazen sabir kalmıyor valla . En iyi ihtimalle 1 yaşında rahatlarim diyorum
Senin bebe napıyor başladı mı beslenmeyeYok beceriyorsunda simdi cocuk emince sut azalacakya elle destek verdiginde daha cok getirirsin sutu
bsebse Pamuk Panda rota asisi huysuz mu yapiyor cocuklari ay demeyin yaa persembe de bize menenjitle birlikte yapilacak. Zaten direnisleri vardi iyice mi kotu olacak
Meme ye geldiği an uyuyor uyanır gibi olunca yalandan 2 çekiyor geri uyuyor yerine koyunca uyaniyor Ben sastim hayırlısı artık.
Canım akşam yedide uyuyup sabah kaçta kalkıyor senin bebiş. Benim bebeğim , akşam sekiz dokuz gibi uyuyup gece üç gibi kalkıyor en uzun uykusu bu sonra bölüp pörçük yatıyor. Gündüz ise yarım saat en uzun uyku m uzatamiyorum bir türlü saatleriEvet canım Yani eşim ile koca akşam bize kalıyor filmimizi izliyoruz geziyoruz çayımızı içiyoruz dediğin gibi duş dinlenme falan iyi oluyor
Damakliya nazaran bunu pek ögurmuyordu ucu daha duz oldugu icin ama ciks kac gun ugrastim teptim durdum 3 5 cekiyo atiyo hep, en iyi soothie tuttu ama elin agzinda olacak hep agir gelip geri alamiyordu vs vs saldim artikiHadi ya, bende epey uğraştım midesini bulandırır gibi yaptı pes etmedim elimi üstünde tuttum. Demekki senin bebiş bunuda sevmedi
Benimk8de bi ara iyi uyuyordu 9 a kdr en azindan simfi yatırdım insallah uykuya devam eder yoruldum vallah ayaktada sallanmiyo istemiyi hic koymafigim icin kucakta evi geziyoruz oda aglaya aglaya anca uyutana kdr 1 saat gevti zaten acliga uyanir bide tuy diker tambenimki de zar zor uyudu uyumaysn bebe zofmuş gece de zaten zırt pırt uyanır zamanlz düzene gireceğine düzeni şaşıyor benimkinin
Kuzum bende aynıyım ya ne olacak bu haller. Bazı sabahlar enerjik mutlu kalksam da günün sonu perte çıkmış olarak bitiriyorum .gece yine uyuyor bir şekilde ama gündüz uykusu çok azı yüzden işlerim de aksıyor hep m kendime de vakit ayiramiyorum .şimdiden iyice coktum ,on sene geçmiş gibi fotolarda.Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
Eskiye gore iyi canim geceleri halen icmiyor huy edindiSenin bebe napıyor başladı mı beslenmeye
Uyanıp huysuzluk etmiyorsa boşver gece emmesin gece beslenmesini kesmek için de uğraşacağız bizler, sabah fazla verirsin sut miktarınıEskiye gore iyi canim geceleri halen icmiyor huy edindi) biz gibi yemeden icmeden yatiyor )
Masallah saclara Dert etme hepimiz ayni durumu isler yarim yamalak oluyor bazen oda olmuyorKuzum bende aynıyım ya ne olacak bu haller. Bazı sabahlar enerjik mutlu kalksam da günün sonu perte çıkmış olarak bitiriyorum .gece yine uyuyor bir şekilde ama gündüz uykusu çok azı yüzden işlerim de aksıyor hep m kendime de vakit ayiramiyorum .şimdiden iyice coktum ,on sene geçmiş gibi fotolarda.
Annem yakın bana ama hiç faydası yok ki. Haftada bir gelip on dk durup iki hoplatip gidiyor , biraz bak arada işimi halledim diyorum ağlar ben bakamam diyor ..
Esimde fazla yardımcı olamıyor çok yoğun çalıştığı için bu aralar
Üç ay bir haftalık olduk ama bizim evde de olağanüstü hal devam ediyor yani
Uyutsa beni sorun degil acliktan mziirdiyor sut veriyom iki cekip deliriyo emzik veriyom yatyom emzik agzindan iki dk sonra atiyor bidaha mizirdaniyo ne uyuyo nede iciyo icse mizirdamiyor oyle oyle sabah ediyoruz bunada sukur napalimUyanıp huysuzluk etmiyorsa boşver gece emmesin gece beslenmesini kesmek için de uğraşacağız bizler, sabah fazla verirsin sut miktarını
Makineyi tek elle tutamiyorum iste hem tut hem sag beceriksizimYok beceriyorsunda simdi cocuk emince sut azalacakya elle destek verdiginde daha cok getirirsin sutu
O konuda herkes ikiye ayrilmis vaziyetteValla ben de 1 yaş diyordum ama yengem yeğenimin peşinde koşmaktan bitap durumda 12 kilo verdi yeğenim yürümeye başladığından beri bana bu iyi günlerin diyor
Esim dun sabah adanaya gitti gorev icin cuma aksami gelicek. Gelsin deneyeyim onla bir. Emerken sikmiyorum tutmuyorum hic fiskirio o zaman bogazina gidio istemio hic emmek. Bide adetim se bitsinde. Ben adet oldugumda da sut azaliyor sanki bendeKorkutmak gibi olmasın ama kızımın içinde ki uyuyan dev uyandıbide sen iki aşı olacaksın bilmiyorum ki belki senin ki ters etki yapar sakinleşir canım
Memende emerken elinle sıksa memeni çok süt gitse ağzına. Bide yarın tatlı ağırlıklı beslen canım. Bide suyun altında uyumaz bence canım Onu da bi dene. Eşin su döksün size sende emzir. Bide sıcak suda süt daha kolay akıyor
canım belki buzlar erir diye sevinmiştim haklısın seni yok sayan bebegini görmeyi de hak etmiyor.Yok canım benim evime hiç gelmediler ben kabul etmedim, eltimde İstanbul’da oturuyor, onda kalırlar ama bebepi buraya getir diyeceklerdir eşime, canım onlar için ben yokum eşime siz napıyosunuz demezler mesela sen napıyosun ne yedin vs tek kişilik konuşurlar bebeği görmek için de ayaklarına isterler beni istemezler e bende bebeğimi göndermeyeceğime göre sonra eşim diyecek yok kalktılar geldiler de sen bebeği göstermedin de vs vs şimdiden dedim cuma yola çıkacaklarmış bebeği görme niyetiyle geliyorlarsa gelmesinler söyle dedim bilmiyorum dedi eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?