2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anladım ki bebeği insan öyle kalıplara göre yetiştiremezmiş. Bebeğim daha doğmadan “ayakta sallamaya karşıyım” dedim en basitinden. Şimdi yeter ki uyusun diye gözünün içine bakarak bir o yana bir bu yana sallıyorum ayakta her gece. İyice dalsın diye bir de yarım saat bekletiyorum. Kaldırıp yatağa yatırıyorum anında gözleri açılıyor. Yoruldum bittim tükendim. Sonra dön başa. Şu saate kadar uyutmayı hedefleyeyim diyorum ama yok yani. Senin istek ve kurallarına göre hareket etmiyor bebek. Doğasına aykırı. Adı üstünde, bebek. Ama bazen öyle tahammülüm bitiyor ki aman yeter ki uyusun, yeter ki sussun, yeter ki içsin diye büyük konuştuğum ne varsa çatır çatır yutuyorum. Bu da bana ders olsun. Ay dertliyim kederliyim her neden ise ağlarım

Aaaaa o kadar anlattın bugün bence evine gelmezlerse sakın gönderme eşin biliyodur geleceğini diyen ne için geleceğini demez mi

canım bu yarımsaat uyku hepimizin bebişlerinin başına gelıyor yavaş yavaş 2haftadır bu sorum vardı ve tum gunlerim uykularını tamamlamaya calısmakla gectı ne yemek yaptım ne temızlık zarzor uykuya döndure döndure alıstırdım smdı kolayca donebılıyor 30dk uyudysa nasıl uyuttuysan oyle uyutmaya dvam et tavsıyem ve bunun ıcın 30dk uğras ılk gunler gerıye dönemıyor ama duzelıyır yavasca. 4,5 haftasonunda da kendılerı o derın uykuya gececk kıvama gelecdkmıs hadi inşallah.. Kızım 7, 7bucuk gb uyuyor genelde sabah da 6,7 gb uyanıyor. gece beslenmesı 11,12 gb oluyor. sonra da sabah 4 gb 6 6bucukta da kesın kalkıs oluyor. bazen se bır beslenme oluyor gece 3tennsnra dalması zor oluyor mu?

Benim sutum birden kesildi. Sagmayi denedim ancak 5 ml cikti. Fikri olan var midir ?
Bazen az yada fazla gelebiliyor. Psikoloji ile de alakalı. Hemen kesildi diye düşünüp kötü etkileme kendini. Bu gece mümkünse güzelce uyu. Uyku süt yapar. Normale döner bir an önce umarım

Kızlar benim bebe kendi kendine uyumayi öğrendi. Evde proje hazırlarken emzirip yatiriyordum nuna ya lambaya da ip bağladım ara ara oyuncaklar asmistim onlara bakıp oyalaniyordu. Mizirdaninca ipi çekip birakiyordum o sallanırken uyuyordu. Alıştı şimdi uykusu gelince kucakta gezmek istemiyor yatırıp emzik verip battaniye ile yüzünü ortunce uyuyor. Projenin bana kazandırdığı tek güzel şey sanırım

Esim dun sabah adanaya gitti gorev icin cuma aksami gelicek. Gelsin deneyeyim onla bir. Emerken sikmiyorum tutmuyorum hic fiskirio o zaman bogazina gidio istemio hic emmek. Bide adetim se bitsinde. Ben adet oldugumda da sut azaliyor sanki bende
Adetken azalıyor canım normalde az değildir moralini bozma süt az geldiği için emmek istemiyor olabilir geçici bir dönem

bsebse canim benim ya valla okurken kendimi okudum sanki.. cok iyi anliyorum o bezmisligi. Bozma moralini hepsi gececek..
D defne1453 ayni bizim uyku duzeni ya aksam 9-10 gibi yatip gece 3te kalkiyor sonra saat basi uyaniyor 6-7 gibi de tam uyaniyor bi daha aksama kadar yatmiyor yatarsa da yarim saat.. sunu anladim ki uyuduktan sonra 40 dakikayi aşabilirse uzun yatıyor yoksa asla tam dalamadığı için çıt çıksa uyanıyor

bu ara çoğumuz ruhsal bedensel yorgunluktan şikayetçi galiba. Ben deee diye bağırmak istiyorum. Mevsim geçişine bir de atak eklenip uykular alt üst olunca demekki. öğlen bizde de 5 10 15 dklık uykular bazen yarım saate vurursa koştur koştur bişey yapabilirsem yapıyorum. Büyük oğlum da daha bebek sayılır 3 yaşında kıskanıyor çok. üzülüyorum elimden bişey gelmiyor daha çok üzülüyorum. Bebek emmiyo daha da üzülüyorum. Bu ara çok üzülüyorum ama hepsi aşırı bir hızla geçiyo. Ona bile üzülüyorum emmeye isteksiz olunca diyorum ki kendime oğlum 1 yaşına basınca 12,5 kg idi şimdi 3 yaşında 13,5 kg. Yani ya şimdi ya sonra bir şekilde bünyesi ne ise o kadar alıyo. Oğlum kötü beslenmiyor sebze meyve ağırlıklı ama kilo almaz sindirimi iyi Beneklerimiz de genetik belki bünyeleri ne ise o kadar alıyorlardır tabi süt var da emmiyor ise. Büyüğe yetişemeyince diyorum ki ona değer verdiğimi biliyor her gün en az iki kez onunla bir oyun kürüyorum. Ona sürekli sevdiğimi de söylüyorum beni anlıyor ya da anlayacak. Kıskanacak elbette çünkü insan. Günler çok hızlı geçiyor. Her şey hepimiz için çok çok daha rahat ve güzel olacak inşallah. Amin
Benimki bir göğsü bile bitiremiyor. Bitirse ikinciye geçince kilitliyor çenesini. Ben de kilo almayınca mamamı versem diye geçiriyorum süt olmasına rağmen ama almaz ki

Cnim Benim yorgunlugum ne ağlaması nede uyuymamasi. Benim yorgunlugum oğlumun uykuda beslenmesi uyku dışında beslenmiyor.herşeyimi ona göre planlıyorum.onun için çok yoruluyorum yoksa memeyi rahatlıkla emen bi bebek olsaydı benim için hiç biseydi

Tatlım emme kısmını6y yazarken biran sanki beni anlatmissin.ayy bebeklerin nedir emmeme isteksizliği off.Canları sağolsun ek gıdada umarım bu kadar zorluk cekmeyiz

Bugun toplam 2 saat uyudu toplam vee hala direniyor
Psikoloji,vücut, beyin hicbir halt yok
Ben benlikten ciktim artik
Ben böyle gece yarısına kadar uyumayınca bebeği yıkıyordum hatta 1-1.30 da çok yıkamışızdır yıkayınca uyuyordu sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…