matrush
canım söylemeyi unuttum Facebook da emzirme akademisi var oraya üye oldum orda silikon kesme videosu var onu yaptım bak sana resim atıyorum 2 hafta sürdü ama bırakmam bugün çok şükür sorunsuz emdi hayaldi benim için ya mucize gibi bir şey suan da yaşadııgm inş sende bırakırsın. Tabi birden bu kadar kesmiyorsun aşama aşama
Ya benim bebiş 8.30 da emmişti sonra uyudu gece 2 de ben uyandım ama güneş uyanmamıştı 5 saatten fazla aç kalmıştı ben emzirdim uyanmasa bile, sonra uyudu 6 da kendisi kalktı
Artık zombi mertebesine ulaşmış bulunmaktayım Gece 12 den bu saate kadar 7 kere uyuttum 8. yine uyandı. 15 er dk uyuyup 45 dk uyutmaya çalışmakla geçti. Dün gece de saat başı uyanmıştı. Bu gece master yaptı. Ağlamak istiyorum. Sorun ne anlamıyorum. Çünkü her uyanmasında gülüyor aguluyor. Bir ağrısı sancısı yok. İki tam gün uykusuz Nolur bu gece uyusun yoksa benim gram enerjim kalmadı
Ben hakli olduklarini bile dusunmuyorum sunnet yaptiran biri olarak. Eskiden evde olurmus dugunden bir iki gun once olurmus. Yok kirvesi , oldu da bitti masallahi derken cagirilmis. Simdi benim gozumde ufak bir operasyon gecirdi cocugum ve hastanenin o kdr kalabalik olmasi zaten hos bi durum degil. Zaten anne baba olarak insanin kafasi bulanik oluyor neticede aci cekiyor diye. Bizimkiler de hic haber etmediniz diye trip yaptilar. Fazla buyutuyorlar bence
matrush
canım söylemeyi unuttum Facebook da emzirme akademisi var oraya üye oldum orda silikon kesme videosu var onu yaptım bak sana resim atıyorum 2 hafta sürdü ama bırakmam bugün çok şükür sorunsuz emdi hayaldi benim için ya mucize gibi bir şey suan da yaşadııgm inş sende bırakırsın. Tabi birden bu kadar kesmiyorsun aşama aşama
Valla cok yorgunluk gercekten 24saat ugras caba. Ya emmesi icin cabala ya uyumasi icin cabala. Uykuda sonu husran genelde zaten. Simdi bide 3 4aksamdir uzanirken aglio yatiyorken kucaga alinca susuyor ama yatarken agliyor icli icli. Biseyi mi var diyorum kucakta neden susuyor onu da bilmiyorum. Boyle boyle buyuyecek galiba. Su an ise baslamayi cok isterdim o bana dinlence olurdu kafam dagildirdi yani o derece. Ki benim isim ayakta ve stresli bide yani sen dusun
Canım içli içli ağlıyorsa aç olabilir. Kucağa alınca meme vereceğini düşünüyordur. Benim oğlumda aç olunca içli içli ağlar sanki bir yerine zarar vermişiz gibi.
Canim sut birden kesilmez. Asagiya inmesinde bir problem vardir. Duzenli emziriyor muydun? Kac dk sagdin birde bazen uzun bir sure sagdiktan sonra birden gelir
Kızlar, oğlum emzik almıyordu. Bir ara çoook nadir zorlamayla alıp uykuya dalınca atıyordu.
Avent ultra soft denememiştim. Bugün geldi başta midesi,bulanır gibi oldu. Eğer bir uğraştım sonra tuttu ve emdi. Hatta 15 dk filan kendiliğinden emdi ki bu bir rekor bizim için.
Artık zombi mertebesine ulaşmış bulunmaktayım Gece 12 den bu saate kadar 7 kere uyuttum 8. yine uyandı. 15 er dk uyuyup 45 dk uyutmaya çalışmakla geçti. Dün gece de saat başı uyanmıştı. Bu gece master yaptı. Ağlamak istiyorum. Sorun ne anlamıyorum. Çünkü her uyanmasında gülüyor aguluyor. Bir ağrısı sancısı yok. İki tam gün uykusuz Nolur bu gece uyusun yoksa benim gram enerjim kalmadı
Maşallah canim bebegine cok guzel♡ gun icinde daha cok uyanik tutmayi denesen? Gunduz cok mu uyuyor acaba bir de gunduz daha cok uyanik tutup gece yatirmadan once dusunu aldir sonra sicak bir odada ciplak masaj yap iyice mayisir rahatlar uykuya kolay gecer
Canım içli içli ağlıyorsa aç olabilir. Kucağa alınca meme vereceğini düşünüyordur. Benim oğlumda aç olunca içli içli ağlar sanki bir yerine zarar vermişiz gibi.
Benimki aç olunca içli içli aglamiyor yaygara şeklinde ağlıyor. Kim kucağa alırsa alsin susuyor bazen yanına gidip konuşunca da susuyor. Asidan mi diye düşünüyordum bende. Şimdi ona da meme versen 24saat yapışık gezcez galiba teşekkürler kuzum ❤