2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebekleri gece uyandırmıyoruz değil mi kendileri uyanmadıkça? Kaç saat olursa olsun?

Sağol kuzum Dün tüm gece uyumayan bebek bu gece kesintisiz 6 saat uyudu. Ben şok Bir öyle bir böyle, alışmamız gerekiyor galiba bu dengesiz hallere
Arada bir biz uyurken bebekleri değiştiriyorlar sanırım bazen ben de inanamıyorum

matrush canım söylemeyi unuttum Facebook da emzirme akademisi var oraya üye oldum orda silikon kesme videosu var onu yaptım bak sana resim atıyorum 2 hafta sürdü ama bırakmam bugün çok şükür sorunsuz emdi hayaldi benim için ya mucize gibi bir şey suan da yaşadııgm inş sende bırakırsın. Tabi birden bu kadar kesmiyorsun aşama aşama

Eklentiler

• 15554744151161834746079.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Sağol kuzum Dün tüm gece uyumayan bebek bu gece kesintisiz 6 saat uyudu. Ben şok Bir öyle bir böyle, alışmamız gerekiyor galiba bu dengesiz hallere
Aynen bizimki önceki gece ve dün gündüz 10-15 dk lık uyuklarlar geçirirken bu gece 9 da bir uyudu maşallah sadece emmeye uyandı bir kez

Bebekleri gece uyandırmıyoruz değil mi kendileri uyanmadıkça? Kaç saat olursa olsun?
Ya benim bebiş 8.30 da emmişti sonra uyudu gece 2 de ben uyandım ama güneş uyanmamıştı 5 saatten fazla aç kalmıştı ben emzirdim uyanmasa bile, sonra uyudu 6 da kendisi kalktı

Artık zombi mertebesine ulaşmış bulunmaktayım Gece 12 den bu saate kadar 7 kere uyuttum 8. yine uyandı. 15 er dk uyuyup 45 dk uyutmaya çalışmakla geçti. Dün gece de saat başı uyanmıştı. Bu gece master yaptı. Ağlamak istiyorum. Sorun ne anlamıyorum. Çünkü her uyanmasında gülüyor aguluyor. Bir ağrısı sancısı yok. İki tam gün uykusuz Nolur bu gece uyusun yoksa benim gram enerjim kalmadı

Bencede öyle. Birde sessiz ortamdı çocuğumu salladım uyutabildim. Oprasyona uyuyarak girdi. Belki okadar kalabalığı görünce uyumayacakti operasyon boyunca aglayacakti yavrum. Yada gürültüden huysuzlanacakti.

Aaaaa o kadar anlattın bugün bence evine gelmezlerse sakın gönderme eşin biliyodur geleceğini diyen ne için geleceğini demez mi
Cok heyecanli bgun haberler S Sevimlipanduf ta kiz ben merakimdan hic bi is yapamam artik ) beni etiketle her paylastigina

Memem memem gitti diye aglamadimi cocun memesini niye kesiyon sen )

Gozunuz aydin cnm

Canım içli içli ağlıyorsa aç olabilir. Kucağa alınca meme vereceğini düşünüyordur. Benim oğlumda aç olunca içli içli ağlar sanki bir yerine zarar vermişiz gibi.

Onuda aldım emmedi ağzından düşüyor.

Maşallah canim bebegine cok guzel♡ gun icinde daha cok uyanik tutmayi denesen? Gunduz cok mu uyuyor acaba bir de gunduz daha cok uyanik tutup gece yatirmadan once dusunu aldir sonra sicak bir odada ciplak masaj yap iyice mayisir rahatlar uykuya kolay gecer

Canım içli içli ağlıyorsa aç olabilir. Kucağa alınca meme vereceğini düşünüyordur. Benim oğlumda aç olunca içli içli ağlar sanki bir yerine zarar vermişiz gibi.
Benimki aç olunca içli içli aglamiyor yaygara şeklinde ağlıyor. Kim kucağa alırsa alsin susuyor bazen yanına gidip konuşunca da susuyor. Asidan mi diye düşünüyordum bende. Şimdi ona da meme versen 24saat yapışık gezcez galiba teşekkürler kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…