Bizimki de emzik almiyorOnuda aldım emmedi ağzından düşüyor.
Çok sevindim. Onlar zaten devamlı emzirmelik değilmiş. En başta emecek göğüs ucu uzayinca çıkarıp memeyi emecek. Bunda tam anlamıyla süt gelmiyormuş ve çocuğun çeneleri çabuk yoruluyormuş. Bir dönem yara iken bende kullandım. Çocuk savaş veriyordu resmen. Yavrum benim@matrush canım söylemeyi unuttum Facebook da emzirme akademisi var oraya üye oldum orda silikon kesme videosu var onu yaptım bak sana resim atıyorum 2 hafta sürdü ama bırakmam bugün çok şükür sorunsuz emdi hayaldi benim için ya mucize gibi bir şey suan da yaşadııgm inş sende bırakırsın. Tabi birden bu kadar kesmiyorsun aşama aşama
ya ben! ya ben! en son biraz bağırdım off sonrada çok pişman oldum.@papatyamaviss
Belki de dediğin gibi yağlı kısmı içmeden kuzum. Memeye her geliste 2 4dk içinde gozler kapanıyor. Ama benimki doğduğundan beri uyumuyor en başından itibaren kimisi uykuyu sevmezmis ya ondan galiba..bsebse nasilsin canim? Okuyorum yazdiklarini uyumayan bebek cok yorucu acaba sutunu cabukmu sindiriyor ya da yagli kismi icemeden birakiyor mu emmeyi
Belki de dediğin gibi yağlı kısmı içmeden kuzum. Memeye her geliste 2 4dk içinde gozler kapanıyor. Ama benimki doğduğundan beri uyumuyor en başından itibaren kimisi uykuyu sevmezmis ya ondan galiba..
Yok kaka da yeşillik yok sari kahve hep kaka. Hiç uzun emem Bebek değildi yeni doğdugunda bile en fazla 10 dakika emiyordu yetiyordu. Deniyorum kuzum zatenDaha uzun sure emzirmeyi denesen kuzum ayaklarini falan gidiklayip. Bide bisey soracam kakasinda yesillik goruyor musun? Emerken uykuya daliyorsa hemen iyice doymadigindan kisa sure de uyanıyorda olabilir
Nolur deme çok korkuyorumBebek buyutmek ne kadar emek istiyor degil mi her bir insan binbir zahmetle buyutuluyor annelerin hakki ozellikle odenmez ♡ bu ataklar hic bitmiyor zaten 2 yas sendromu,korkunc 3 yas diye devam ediyor:))) 2 yasindayken bu gunleri arayacaksiniz desem
Nolur deme çok korkuyorum
Çok iyi anlatmışsın canım üzüldüğüme üzülüp bi tur daha ağlıyorum depresyon zamanlarıbu ara çoğumuz ruhsal bedensel yorgunluktan şikayetçi galiba. Ben deee diye bağırmak istiyorum. Mevsim geçişine bir de atak eklenip uykular alt üst olunca demekki.öğlen bizde de 5 10 15 dklık uykular bazen yarım saate vurursa koştur koştur bişey yapabilirsem yapıyorum. Büyük oğlum da daha bebek sayılır 3 yaşında kıskanıyor çok. üzülüyorum elimden bişey gelmiyor daha çok üzülüyorum. Bebek emmiyo daha da üzülüyorum. Bu ara çok üzülüyorum ama hepsi aşırı bir hızla geçiyo. Ona bile üzülüyorum emmeye isteksiz olunca diyorum ki kendime oğlum 1 yaşına basınca 12,5 kg idi şimdi 3 yaşında 13,5 kg. Yani ya şimdi ya sonra bir şekilde bünyesi ne ise o kadar alıyo. Oğlum kötü beslenmiyor sebze meyve ağırlıklı ama kilo almaz sindirimi iyi Beneklerimiz de genetik belki bünyeleri ne ise o kadar alıyorlardır tabi süt var da emmiyor ise. Büyüğe yetişemeyince diyorum ki ona değer verdiğimi biliyor her gün en az iki kez onunla bir oyun kürüyorum. Ona sürekli sevdiğimi de söylüyorum beni anlıyor ya da anlayacak. Kıskanacak elbette çünkü insan. Günler çok hızlı geçiyor. Her şey hepimiz için çok çok daha rahat ve güzel olacak inşallah. Amin
Benimki bir göğsü bile bitiremiyor. Bitirse ikinciye geçince kilitliyor çenesini. Ben de kilo almayınca mamamı versem diye geçiriyorum süt olmasına rağmen ama almaz ki
aynen katılıyorum şimdi emzir uyut altını al o zaman küçük ergenler oluyor kaRşınızdaBebek buyutmek ne kadar emek istiyor degil mi her bir insan binbir zahmetle buyutuluyor annelerin hakki ozellikle odenmez ♡ bu ataklar hic bitmiyor zaten 2 yas sendromu,korkunc 3 yas diye devam ediyor:))) 2 yasindayken bu gunleri arayacaksiniz desem
Duzelir canim iki gune azdaha sabret malesef arada öylr yapiyorlar aman basta va olmasinda keyfinden uyansin tek uyumak istemiyordurArtık zombi mertebesine ulaşmış bulunmaktayımGece 12 den bu saate kadar 7 kere uyuttum 8. yine uyandı. 15 er dk uyuyup 45 dk uyutmaya çalışmakla geçti. Dün gece de saat başı uyanmıştı. Bu gece master yaptı. Ağlamak istiyorum. Sorun ne anlamıyorum. Çünkü her uyanmasında gülüyor aguluyor. Bir ağrısı sancısı yok. İki tam gün uykusuz Nolur bu gece uyusun yoksa benim gram enerjim kalmadı
İnşallah büyüğünden çektim hala çekiyorum inşalah bu yavrucak çektirmezTatlım emme kısmını6y yazarken biran sanki beni anlatmissin.ayy bebeklerin nedir emmeme isteksizliği off.Canları sağolsun ek gıdada umarım bu kadar zorluk cekmeyiz
Yani mama verecegine sagip ver daha iyi uyku halinda verki memeyi unutmasin tekrar diyorum mama vereceksen sagip ver meme reddi yasiyorolabilirsiniz emek harcamak istemiyordur hazir icmek istiyor eminim biberonla versen memelerinde gram sut birakmaz yetisemezsin cocuga ama emmeyi istemeye bilir birdahabu ara çoğumuz ruhsal bedensel yorgunluktan şikayetçi galiba. Ben deee diye bağırmak istiyorum. Mevsim geçişine bir de atak eklenip uykular alt üst olunca demekki.öğlen bizde de 5 10 15 dklık uykular bazen yarım saate vurursa koştur koştur bişey yapabilirsem yapıyorum. Büyük oğlum da daha bebek sayılır 3 yaşında kıskanıyor çok. üzülüyorum elimden bişey gelmiyor daha çok üzülüyorum. Bebek emmiyo daha da üzülüyorum. Bu ara çok üzülüyorum ama hepsi aşırı bir hızla geçiyo. Ona bile üzülüyorum emmeye isteksiz olunca diyorum ki kendime oğlum 1 yaşına basınca 12,5 kg idi şimdi 3 yaşında 13,5 kg. Yani ya şimdi ya sonra bir şekilde bünyesi ne ise o kadar alıyo. Oğlum kötü beslenmiyor sebze meyve ağırlıklı ama kilo almaz sindirimi iyi ☺ Beneklerimiz de genetik belki bünyeleri ne ise o kadar alıyorlardır tabi süt var da emmiyor ise. Büyüğe yetişemeyince diyorum ki ona değer verdiğimi biliyor her gün en az iki kez onunla bir oyun kürüyorum. Ona sürekli sevdiğimi de söylüyorum beni anlıyor ya da anlayacak. Kıskanacak elbette çünkü insan. Günler çok hızlı geçiyor. Her şey hepimiz için çok çok daha rahat ve güzel olacak inşallah. Amin
Benimki bir göğsü bile bitiremiyor. Bitirse ikinciye geçince kilitliyor çenesini. Ben de kilo almayınca mamamı versem diye geçiriyorum süt olmasına rağmen ama almaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?