2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok sevindim. Onlar zaten devamlı emzirmelik değilmiş. En başta emecek göğüs ucu uzayinca çıkarıp memeyi emecek. Bunda tam anlamıyla süt gelmiyormuş ve çocuğun çeneleri çabuk yoruluyormuş. Bir dönem yara iken bende kullandım. Çocuk savaş veriyordu resmen. Yavrum benim Çok sevindim adiniza. Çözümünü bulmaniza.

bsebse nasilsin canim? Okuyorum yazdiklarini uyumayan bebek cok yorucu acaba sutunu cabukmu sindiriyor ya da yagli kismi icemeden birakiyor mu emmeyi
Belki de dediğin gibi yağlı kısmı içmeden kuzum. Memeye her geliste 2 4dk içinde gozler kapanıyor. Ama benimki doğduğundan beri uyumuyor en başından itibaren kimisi uykuyu sevmezmis ya ondan galiba..

Belki de dediğin gibi yağlı kısmı içmeden kuzum. Memeye her geliste 2 4dk içinde gozler kapanıyor. Ama benimki doğduğundan beri uyumuyor en başından itibaren kimisi uykuyu sevmezmis ya ondan galiba..

Daha uzun sure emzirmeyi denesen kuzum ayaklarini falan gidiklayip. Bide bisey soracam kakasinda yesillik goruyor musun? Emerken uykuya daliyorsa hemen iyice doymadigindan kisa sure de uyanıyorda olabilir

Daha uzun sure emzirmeyi denesen kuzum ayaklarini falan gidiklayip. Bide bisey soracam kakasinda yesillik goruyor musun? Emerken uykuya daliyorsa hemen iyice doymadigindan kisa sure de uyanıyorda olabilir
Yok kaka da yeşillik yok sari kahve hep kaka. Hiç uzun emem Bebek değildi yeni doğdugunda bile en fazla 10 dakika emiyordu yetiyordu. Deniyorum kuzum zaten

CANIM AZRAMM Ben de yasiyorum o olayi yaa. Noluyor niye agliyorsun diye sesim yukseliyor. Sonra da uzuliyorum anlasa çocuk aglamaz zaten diye:/
bsebse su bir haftalik atak bile cok fenaydi. Sinirlerim yiprandi aglayip duruyordum. Dua ediyorum o 1 aylik atak uyku yapsin diye. Ya cok uyku ya hic uyku diyor ya belirtilerde

Z zet193 birde şu 4 ay atağı başlıyor 1 ay böyle olabilir ben de aglicak gibi oluyorum alıyorum da zaten patlayip..

Bebek buyutmek ne kadar emek istiyor degil mi her bir insan binbir zahmetle buyutuluyor annelerin hakki ozellikle odenmez ♡ bu ataklar hic bitmiyor zaten 2 yas sendromu,korkunc 3 yas diye devam ediyor:))) 2 yasindayken bu gunleri arayacaksiniz desem

Nolur deme çok korkuyorum

Dün ilk defa kızımı akşam 8 bucuk 9 gibi y.odasındaki beşikte uyuttum normalde oturma odasındaki beşiğinde uyuyor biz yatarken geçiriyordum emmesi sıkıntılı oluyordu biraz da kustuğu için gözümün önünde olsun diye geçiremiyordum. Ama şükür sıkıntı olmadı 9 gibi uykuya daldı ve en güzeli 12 ye doğru uyandı memeyi de reddetmeden aldı diğer türlü kabul etmiyor sağıp vermek zorunda kalıyordum. Karanlık ortam istiyormuş inşallah böyle devam etsin

Çok iyi anlatmışsın canım üzüldüğüme üzülüp bi tur daha ağlıyorum depresyon zamanları

g
aynen katılıyorum şimdi emzir uyut altını al o zaman küçük ergenler oluyor kaRşınızda

Duzelir canim iki gune azdaha sabret malesef arada öylr yapiyorlar aman basta va olmasinda keyfinden uyansin tek uyumak istemiyordur

Yani mama verecegine sagip ver daha iyi uyku halinda verki memeyi unutmasin tekrar diyorum mama vereceksen sagip ver meme reddi yasiyorolabilirsiniz emek harcamak istemiyordur hazir icmek istiyor eminim biberonla versen memelerinde gram sut birakmaz yetisemezsin cocuga ama emmeyi istemeye bilir birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…