2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Memem memem gitti diye aglamadimi cocun memesini niye kesiyon sen )

Gozunuz aydin cnm
Ah ah neler çekti annesi bence yavrum da çekti çok şükür kurtulduk

Aynen canım ama başlayınca Bi türlü bırakamamıştı. Çok şükür kurtulduk ama ciddi savaş verdik. Zaten sürekli meme deydi doymuyor az geliyor ve kilo alımı azdı. Dünden beri Bi çırpıda emiyor bitiriyor sütü sonra uysal uysal duruyor. Demekki şimdi daha hızlı ve iyi çekiyor. Çünkü saatlerdir emiyordu silikonda. Başkalarında 5 en fazla 15 dk emiyor diyordu doğru sanırım

resmen içimden felaket tellali bir koca kari cikti kimisi hafif geciriyor tabi ama bazilari var evde yavru aslan egitiyormussun gibi hissettiriyor sansiniza ne cikarsa
Ben 28 yıllık hayatımdaki şans oranını bildiğimden bizim kutuda ne çıkacağını tahmin edebiliyorum

Canım ilgine çok çok teşekkür ederim. Sanırım anladım yöntemi. İlk ne kadar kesicem? Eski silikon uçları atmamıştım onunla bi deneyeyim

Nekadar guzel birde ben memeyi emmeyi ogretebilseydim ama malesef bizimki ogrenemiyor yada ben beceremiyorum
Sikayetci degilim sagmaktan ama emmeyide bilse bazen elektrikler olmuyor
Yada yolculuk aninda emse yada basbas agladinda sakinlesmek
İcin emse yetecek bana

Ya benim bebiş 8.30 da emmişti sonra uyudu gece 2 de ben uyandım ama güneş uyanmamıştı 5 saatten fazla aç kalmıştı ben emzirdim uyanmasa bile, sonra uyudu 6 da kendisi kalktı
Ben uyandırmadım canım 6 saat olduktan sonra kendisi uyandı Bir daha müdahale etmeyeceğim, normalde ben de uyandırıyordum

Benim bebe biberon da sevmiyor ya da sütün tadını mı sevmiyorum anlayamadım. Bir ara sağıp vermeyi de denemiştim. Ama yeniden bir deneyeyim. Gerçi memeyi bırakmasından da çok korkarım yetişemem sağmaya. Evde minik kardeşini kıskanan küçük bir ergenim var da

Ben bendeki bu sansla 0 uyku yapcagina eminim valla. Hayattaki sansim derler ya o heeap

Kızlar bebeklerinizin karnını ortalama kaç saatte bir doyuruyorsunuz. Benim kuzu 1 ocak doğumlu. Ben az emdi düşüncesiyle sık meme verip tam acıkmasını engellediğimden mi az emiyor acaba

Deme deme ben o zaman caliscagim icin sadece aksamlari ilgilencem ya sabrim biraz daha cok olur diye dusunuyorum

İnsallah kuzum cok sevindim❤❤

Kızlar bebeklerinizin karnını ortalama kaç saatte bir doyuruyorsunuz. Benim kuzu 1 ocak doğumlu. Ben az emdi düşüncesiyle sık meme verip tam acıkmasını engellediğimden mi az emiyor acaba
Uyaniksa genelde 1 1bucuk saatte bir , o istediginde veriyorum , ama 3 saat ac kalmis olsa bile en fazla 15 dk emiyo kalani keyif oyun yapiyo bugun 2 saat uyudu uyandi hemen vermedim keyfi yerindeydi oynuyordu 40 dk sonra huysuzlanmayw başladı verdim nasil acikmis nefessiz 2 3 dk emdi sonra bi 5 dk daha okdr , yani zaten artik kisa emerler canım isi bittimi oynamaya başladı

Dort saat aç birakip emmesini takip edebilirsin eger cok memede kaliyorsa ozaman uzulmene gerek yok sık ve az emzirebilirsin bizimki on saate ac kalsa iki saate ac kalsa ictigi 60 cc mide oladar kabul ediyor

Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
Canım yaşadığın şey çok normal hepimiz zaman zaman yasiyoruzdur eminim.
Mükemmeliyetçi olmamak lazım ben bunu anladım. Temizliği yemeği saldım olduğu kadar diyorum.
Oğlumun emmesini çok kafaya takiyordum yavaş yavaş onda da rahatliyorum bugün de az içmiş olsun ne olacak diyorum. Büyük oğlumla olduğu kadar zaman geçirmeye çalışıyorum.
İnsanız yani üstün yeteneklerimiz yok ki hepsini son derece güzel yapalım

Evet benim oğlum da on, onbeş dk. doyuyor. Onda az geldiği için çocuk doymuyor. Hep memede az süt alayım diye uğraşıyor yavrum. Siz çözüm buldukça ben seviniyorum. Bebekler sonuçta ağzı var dili yok.

Canım maşallah bende aynını yaşadım akşamları çok huysuzdu şimdi 8-9 arası akşam uykusuna geçmiş oluyor. Uykusuz bebek huysuz bebekmiş onu anladım.

Canım ben 2-2.5 saatte bir emziriyorum gündüz. Doğduğundan beri aynı düzen

Cuma günü yola çıkacaklarmış canım ben de bekliyorum bakalım ucu bana dokunacak mı yoksa eltimi görüp gidecekler mi
Ay su aile meselesinden ben de yaslamdim iyice benimki çok düşkün birde kızına diyeceğim aileye aşırı düşkün biriyle evlenme. Olumsuzluklar görülmüyor görülse de ses etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…