- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Ah ah neler çekti annesi bence yavrum da çekti çok şükür kurtuldukMemem memem gitti diye aglamadimi cocun memesini niye kesiyon sen)
Gozunuz aydin cnm
Aynen canım ama başlayınca Bi türlü bırakamamıştı. Çok şükür kurtulduk ama ciddi savaş verdik. Zaten sürekli meme deydi doymuyor az geliyor ve kilo alımı azdı. Dünden beri Bi çırpıda emiyor bitiriyor sütü sonra uysal uysal duruyor. Demekki şimdi daha hızlı ve iyi çekiyor. Çünkü saatlerdir emiyordu silikonda. Başkalarında 5 en fazla 15 dk emiyor diyordu doğru sanırımÇok sevindim. Onlar zaten devamlı emzirmelik değilmiş. En başta emecek göğüs ucu uzayinca çıkarıp memeyi emecek. Bunda tam anlamıyla süt gelmiyormuş ve çocuğun çeneleri çabuk yoruluyormuş. Bir dönem yara iken bende kullandım. Çocuk savaş veriyordu resmen. Yavrum benimÇok sevindim adiniza. Çözümünü bulmaniza.
Ben 28 yıllık hayatımdaki şans oranını bildiğimden bizim kutuda ne çıkacağını tahmin edebiliyorumresmen içimden felaket tellali bir koca kari cikti kimisi hafif geciriyor tabi ama bazilari var evde yavru aslan egitiyormussun gibi hissettiriyor sansiniza ne cikarsa
matrush canım söylemeyi unuttum Facebook da emzirme akademisi var oraya üye oldum orda silikon kesme videosu var onu yaptım bak sana resim atıyorum 2 hafta sürdü ama bırakmam bugün çok şükür sorunsuz emdi hayaldi benim için ya mucize gibi bir şey suan da yaşadııgm inş sende bırakırsın. Tabi birden bu kadar kesmiyorsun aşama aşama
Nekadar guzel birde ben memeyi emmeyi ogretebilseydim ama malesef bizimki ogrenemiyor yada ben beceremiyorumAh ah neler çekti annesi bence yavrum da çekti çok şükür kurtulduk
Aynen canım ama başlayınca Bi türlü bırakamamıştı. Çok şükür kurtulduk ama ciddi savaş verdik. Zaten sürekli meme deydi doymuyor az geliyor ve kilo alımı azdı. Dünden beri Bi çırpıda emiyor bitiriyor sütü sonra uysal uysal duruyor. Demekki şimdi daha hızlı ve iyi çekiyor. Çünkü saatlerdir emiyordu silikonda. Başkalarında 5 en fazla 15 dk emiyor diyordu doğru sanırım
Ben uyandırmadım canım 6 saat olduktan sonra kendisi uyandıYa benim bebiş 8.30 da emmişti sonra uyudu gece 2 de ben uyandım ama güneş uyanmamıştı 5 saatten fazla aç kalmıştı ben emzirdim uyanmasa bile, sonra uyudu 6 da kendisi kalktı
Benim bebe biberon da sevmiyor ya da sütün tadını mı sevmiyorum anlayamadım. Bir ara sağıp vermeyi de denemiştim. Ama yeniden bir deneyeyim. Gerçi memeyi bırakmasından da çok korkarım yetişemem sağmaya. Evde minik kardeşini kıskanan küçük bir ergenim var daYani mama verecegine sagip ver daha iyi uyku halinda verki memeyi unutmasin tekrar diyorum mama vereceksen sagip ver meme reddi yasiyorolabilirsiniz emek harcamak istemiyordur hazir icmek istiyor eminim biberonla versen memelerinde gram sut birakmaz yetisemezsin cocuga ama emmeyi istemeye bilir birdaha
Ben bendeki bu sansla 0 uyku yapcagina eminim valla. Hayattaki sansim derler ya o heeap@CANIM AZRAM Ben de yasiyorum o olayi yaa. Noluyor niye agliyorsun diye sesim yukseliyor. Sonra da uzuliyorum anlasa çocuk aglamaz zaten diye:/
bsebse su bir haftalik atak bile cok fenaydi. Sinirlerim yiprandi aglayip duruyordum. Dua ediyorum o 1 aylik atak uyku yapsin diye. Ya cok uyku ya hic uyku diyor ya belirtilerde
Deme demeBebek buyutmek ne kadar emek istiyor degil mi her bir insan binbir zahmetle buyutuluyor annelerin hakki ozellikle odenmez ♡ bu ataklar hic bitmiyor zaten 2 yas sendromu,korkunc 3 yas diye devam ediyor:))) 2 yasindayken bu gunleri arayacaksiniz desem
İnsallah kuzum cok sevindim❤❤Dün ilk defa kızımı akşam 8 bucuk 9 gibi y.odasındaki beşikte uyuttum normalde oturma odasındaki beşiğinde uyuyor biz yatarken geçiriyordum emmesi sıkıntılı oluyordu biraz da kustuğu için gözümün önünde olsun diye geçiremiyordum. Ama şükür sıkıntı olmadı 9 gibi uykuya daldı ve en güzeli 12 ye doğru uyandı memeyi de reddetmeden aldı diğer türlü kabul etmiyor sağıp vermek zorunda kalıyordum. Karanlık ortam istiyormuş inşallah böyle devam etsin
Uyaniksa genelde 1 1bucuk saatte bir , o istediginde veriyorum , ama 3 saat ac kalmis olsa bile en fazla 15 dk emiyo kalani keyif oyun yapiyo bugun 2 saat uyudu uyandi hemen vermedim keyfi yerindeydi oynuyordu 40 dk sonra huysuzlanmayw başladı verdim nasil acikmis nefessiz 2 3 dk emdi sonra bi 5 dk daha okdr , yani zaten artik kisa emerler canım isi bittimi oynamaya başladıKızlar bebeklerinizin karnını ortalama kaç saatte bir doyuruyorsunuz. Benim kuzu 1 ocak doğumlu. Ben az emdi düşüncesiyle sık meme verip tam acıkmasını engellediğimden mi az emiyor acaba
Şu bebelere mememizi begendiremedik biHele benimki tükürüyor beğenmiyor mememi silikonsuz
Dort saat aç birakip emmesini takip edebilirsin eger cok memede kaliyorsa ozaman uzulmene gerek yok sık ve az emzirebilirsin bizimki on saate ac kalsa iki saate ac kalsa ictigi 60 cc mide oladar kabul ediyorKızlar bebeklerinizin karnını ortalama kaç saatte bir doyuruyorsunuz. Benim kuzu 1 ocak doğumlu. Ben az emdi düşüncesiyle sık meme verip tam acıkmasını engellediğimden mi az emiyor acaba
Canım yaşadığın şey çok normal hepimiz zaman zaman yasiyoruzdur eminim.Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
Evet benim oğlum da on, onbeş dk. doyuyor. Onda az geldiği için çocuk doymuyor. Hep memede az süt alayım diye uğraşıyor yavrum. Siz çözüm buldukça ben seviniyorum. Bebekler sonuçta ağzı var dili yok.Ah ah neler çekti annesi bence yavrum da çekti çok şükür kurtulduk
Aynen canım ama başlayınca Bi türlü bırakamamıştı. Çok şükür kurtulduk ama ciddi savaş verdik. Zaten sürekli meme deydi doymuyor az geliyor ve kilo alımı azdı. Dünden beri Bi çırpıda emiyor bitiriyor sütü sonra uysal uysal duruyor. Demekki şimdi daha hızlı ve iyi çekiyor. Çünkü saatlerdir emiyordu silikonda. Başkalarında 5 en fazla 15 dk emiyor diyordu doğru sanırım
Cuma günü yola çıkacaklarmış canım ben de bekliyorum bakalım ucu bana dokunacak mı yoksa eltimi görüp gidecekler miCok heyecanli bgun haberler S Sevimlipanduf ta kiz ben merakimdan hic bi is yapamam artik) beni etiketle her paylastigina
Dün ilk defa kızımı akşam 8 bucuk 9 gibi y.odasındaki beşikte uyuttum normalde oturma odasındaki beşiğinde uyuyor biz yatarken geçiriyordum emmesi sıkıntılı oluyordu biraz da kustuğu için gözümün önünde olsun diye geçiremiyordum. Ama şükür sıkıntı olmadı 9 gibi uykuya daldı ve en güzeli 12 ye doğru uyandı memeyi de reddetmeden aldı diğer türlü kabul etmiyor sağıp vermek zorunda kalıyordum. Karanlık ortam istiyormuş inşallah böyle devam etsin
Kızlar bebeklerinizin karnını ortalama kaç saatte bir doyuruyorsunuz. Benim kuzu 1 ocak doğumlu. Ben az emdi düşüncesiyle sık meme verip tam acıkmasını engellediğimden mi az emiyor acaba
Ay su aile meselesinden ben de yaslamdim iyice benimki çok düşkün birde kızına diyeceğim aileye aşırı düşkün biriyle evlenme. Olumsuzluklar görülmüyor görülse de ses etmiyorCuma günü yola çıkacaklarmış canım ben de bekliyorum bakalım ucu bana dokunacak mı yoksa eltimi görüp gidecekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?