2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay su aile meselesinden ben de yaslamdim iyice benimki çok düşkün birde kızına diyeceğim aileye aşırı düşkün biriyle evlenme. Olumsuzluklar görülmüyor görülse de ses etmiyor

Benim adamda işine geldiği zaman ailesine düşkün kızımı nasihatım çöpsüz üzüm bulması

Ay su aile meselesinden ben de yaslamdim iyice benimki çok düşkün birde kızına diyeceğim aileye aşırı düşkün biriyle evlenme. Olumsuzluklar görülmüyor görülse de ses etmiyor
Kız bizimki bambaşka bi boyut annesi babası aradığında hazır ola geçiyor bi üzerini falan düzeltiyor annecim babacım böyle konuşur

Bebeği emerken kafasi terleyen var mı benimkinin sadece yan tarafı terliyor hep

Canım ilgine çok çok teşekkür ederim. Sanırım anladım yöntemi. İlk ne kadar kesicem? Eski silikon uçları atmamıştım onunla bi deneyeyim
Önce iki deliğin arasını makasla kes Bi kac gun sonra diğer deliği sonra yavas yavas genıslet

Durumunuz nasıl bılmıyorum ama emzırme danışmanımı tavsiye ederm bize çok destek oldu aldıgı para son kuruşuna kadar helal

Sağol canım Aslında gündüz uykuları da güzeldi. Gece de baya uzun uyurdu. İki gündür ne olduğunu anlamadım. Ban saat 11 olmuş daha yeni uyuttum. Umarım uyanmaz bir süre uykusunu alsın Banyo fikri mantıklı, akşam öyle deneyim bari

Çok sağol canım ❤ Bugün denemeye başlayacağım

Uzman doktorumuz. Suyu da hep öneriyor.
Haftaya kontrol zamanımız zaten

Durum iyi canimda biz umutsuz vakayiz doktora sordum artik emmez dedi biberon bile keyifsiz emiyo uyurken besliyorum uyanikken sut icirmek imkansiz

bsebse canım bu 4.ay atağın belirtileri neler yazıyordu varsa sende paylaşabilir misin?

Do
doktorlar farkli farkli 6 ay sadece anne sutu diye biliyorduk bizim doktor 4.ayda baslicas ekgidaya dedi acildeki doktor sen su vermiyormusun buna susuz kalmis bu dedi gecen senmiydin baskasimiydi fitil vermis doktorda bi bardak su verin demis ) yani ben kucuk biberon aldim bes cm boyu ) hergun veriyorum cok degil bir iki cekiyor

Do
doktorlar farkli farkli 6 ay sadece anne sutu diye biliyorduk bizim doktor 4.ayda baslicas ekgidaya dedi acildeki doktor sen su vermiyormusun buna susuz kalmis bu dedi gecen senmiydin baskasimiydi fitil vermis doktorda bi bardak su verin demis ) yani ben kucuk biberon aldim bes cm boyu ) hergun veriyorum cok degil bir iki cekiyor

Çok sağol canım ❤ Bugün denemeye başlayacağım
Hadi kolay gelsin ten teması ve duşu da unutma

Durum iyi canimda biz umutsuz vakayiz doktora sordum artik emmez dedi biberon bile keyifsiz emiyo uyurken besliyorum uyanikken sut icirmek imkansiz
Canım istersen numarasını vereyim Bi danış bana da doktor senin göğüslerin boş 3saatte bir 90lık mama ya başla demişti iyiki dinlemedim şuan yavrum mama bagımlısı olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…