Ay su aile meselesinden ben de yaslamdim iyice benimki çok düşkün birde kızına diyeceğim aileye aşırı düşkün biriyle evlenme. Olumsuzluklar görülmüyor görülse de ses etmiyor
Ay su aile meselesinden ben de yaslamdim iyice benimki çok düşkün birde kızına diyeceğim aileye aşırı düşkün biriyle evlenme. Olumsuzluklar görülmüyor görülse de ses etmiyor
Maşallah canim bebegine cok guzel♡ gun icinde daha cok uyanik tutmayi denesen? Gunduz cok mu uyuyor acaba bir de gunduz daha cok uyanik tutup gece yatirmadan once dusunu aldir sonra sicak bir odada ciplak masaj yap iyice mayisir rahatlar uykuya kolay gecer
Sağol canım Aslında gündüz uykuları da güzeldi. Gece de baya uzun uyurdu. İki gündür ne olduğunu anlamadım. Ban saat 11 olmuş daha yeni uyuttum. Umarım uyanmaz bir süre uykusunu alsın Banyo fikri mantıklı, akşam öyle deneyim bari
Pekmezle mesaj yapilmaz tabi ki bide susar diye de su verin demis. Bana pek isinin ehli gibi gelmedi. Cunku belki de Sen yanlis yorumluyorsundur diye gormek istemesi lazim. Pekmez yasina kadar zaten onerilmiyor. Mama bile alsa bebek ishal gibi hastalik durumlari olmadikca suda verilmez.
doktorlar farkli farkli 6 ay sadece anne sutu diye biliyorduk bizim doktor 4.ayda baslicas ekgidaya dedi acildeki doktor sen su vermiyormusun buna susuz kalmis bu dedi gecen senmiydin baskasimiydi fitil vermis doktorda bi bardak su verin demis ) yani ben kucuk biberon aldim bes cm boyu ) hergun veriyorum cok degil bir iki cekiyor
doktorlar farkli farkli 6 ay sadece anne sutu diye biliyorduk bizim doktor 4.ayda baslicas ekgidaya dedi acildeki doktor sen su vermiyormusun buna susuz kalmis bu dedi gecen senmiydin baskasimiydi fitil vermis doktorda bi bardak su verin demis ) yani ben kucuk biberon aldim bes cm boyu ) hergun veriyorum cok degil bir iki cekiyor
Canım istersen numarasını vereyim Bi danış bana da doktor senin göğüslerin boş 3saatte bir 90lık mama ya başla demişti iyiki dinlemedim şuan yavrum mama bagımlısı olacaktı