2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende su vermiyorum yalnış mı yapıyorum

Sehirler farkli ama nasil olacakki ??

Durum iyi canimda biz umutsuz vakayiz doktora sordum artik emmez dedi biberon bile keyifsiz emiyo uyurken besliyorum uyanikken sut icirmek imkansiz
Bencede danismanla bir dene kuzum. Cok kisi emmeye geri dondurdu memeden. Kaybetvek biseyin yok bir dene. Rahatlarsin en azindan bir nebze sende

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-17-11-39-11-835.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2019-04-17-11-39-08-326.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2019-04-17-11-38-46-889.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2019-04-17-11-38-40-210.webp
    62 KB · Görüntüleme: 53
Bende su vermiyorum yalnış mı yapıyorum
Yani burada karsi olanlar var bu duruma 6sy sadece anne sutu diye ama ben suda bir zarar gormuyorum fazla sudan zarar gelmezde susuzluktan gelir şunada katiliyorum anne sutu su ihtiyacini karsiliyordur ona birsey diyemem ama ben gozumde gorecek oyle icim rahat ediyor ben hamilelikten once hic suyu agzima sokmazdim gunde yarim caybardagi anca ama olmedim bak halen yasiyorum hep icetea kola meyvesuyu meyve cay vsvs tiketiyordum onlar karsiliyormus demekki sivi ihtiyacini ama suyun yeri tabiki baska oyuzden sutte nekadar su olursa olsun sonucta sekerli cok terliyorlar bizimkinin ozellikle basi durduk yere soguk havada bile tenine battaniye vs temas ettimi terliyor. İstedin yere yatir uzerine ortmesen bile terler ben korkuyorum susuz kalacak diye oyuden gunluk biberonla bir iki cekiyor geri cikartiyorum ozelliklere bunu suan surup kullaniyoruz pekmez gibi sekerli ondan sonra veriyorum yanmasin ici diye yaz geliyor daha fazla veririm suyu

Uzman doktorumuz. Suyu da hep öneriyor.
Haftaya kontrol zamanımız zaten
Anne sütü alan bebek için 6 ay su içirilmiyor canım mama ve ek gıdada su önerilir ki pekmez en son kavram çocuğa tatlı besinler bir yaş sonrası verilir

Benimkinde de eskiden yoktu yeni basladi aynen. D vitamini veya demir eksikligi deniliyor doktorumda demirdendir onumuzdeki ay basliycaz zaten dedi
14 ocaktı ikimizinde kujum ne başlıyordu atak şuan hiç hazır değilim

Benimki de göğsü bitiriyor. Memede kalma süresi maksimum 5 dk. Genelde 2 firt çekiyor doyuyor. Doymasa ağlar gündüz bile 2 saat kesintisiz uyuyor.

Benim doğumdan beri kanamam var. Dr fln gidiyorum onun için ilaç da kullandım. Sütün oglumdaki gibi çok olmamasının sebebi bence kanama. Cuma kontrolde çocuk dr bu durumu söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…