bu ara çoğumuz ruhsal bedensel yorgunluktan şikayetçi galiba. Ben deee diye bağırmak istiyorum. Mevsim geçişine bir de atak eklenip uykular alt üst olunca demekki.
öğlen bizde de 5 10 15 dklık uykular bazen yarım saate vurursa koştur koştur bişey yapabilirsem yapıyorum. Büyük oğlum da daha bebek sayılır 3 yaşında kıskanıyor çok. üzülüyorum elimden bişey gelmiyor daha çok üzülüyorum. Bebek emmiyo daha da üzülüyorum. Bu ara çok üzülüyorum ama hepsi aşırı bir hızla geçiyo. Ona bile üzülüyorum
emmeye isteksiz olunca diyorum ki kendime oğlum 1 yaşına basınca 12,5 kg idi şimdi 3 yaşında 13,5 kg. Yani ya şimdi ya sonra bir şekilde bünyesi ne ise o kadar alıyo. Oğlum kötü beslenmiyor sebze meyve ağırlıklı ama kilo almaz sindirimi iyi ☺ Beneklerimiz de genetik belki bünyeleri ne ise o kadar alıyorlardır tabi süt var da emmiyor ise. Büyüğe yetişemeyince diyorum ki ona değer verdiğimi biliyor her gün en az iki kez onunla bir oyun kürüyorum. Ona sürekli sevdiğimi de söylüyorum beni anlıyor ya da anlayacak. Kıskanacak elbette çünkü insan. Günler çok hızlı geçiyor. Her şey hepimiz için çok çok daha rahat ve güzel olacak inşallah. Amin
Benimki bir göğsü bile bitiremiyor. Bitirse ikinciye geçince kilitliyor çenesini. Ben de kilo almayınca mamamı versem diye geçiriyorum süt olmasına rağmen ama almaz ki