2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bencede danismanla bir dene kuzum. Cok kisi emmeye geri dondurdu memeden. Kaybetvek biseyin yok bir dene. Rahatlarsin en azindan bir nebze sende
Hastanedeki egitmenle bi konusayim bakalim daha once gittim ebe vardi ben boyle birsey gormedim dedi avaz avaz aglayinca )

Bende su vermiyorum yalnış mı yapıyorum
Bende sadece 2 kez verdim biri annemin zoruyla biride serumdan sonra bi arkadas demisti, ama ilk gelen onsut zaten sekerli vs degil su gibi geliyo hafif beyazimsi o bence yeterli geliyordur, benim doktorum demisti ki afrikada arabistanda o sicagin altibda bile anneler bebeklerine su onerilmiyo emzirin bol bol deniliyo demisti bende o yuzden su meselesine cok ta sey etmedim , ha ek gida mama olsa verirdim. Mama da da sonucta suyla yapılıyo diye vermeye gerek yok diyo bazilari ama bilemem

Kesinlikleeeee
Evde 2.5 yaş bebesi olunca 3 aylık bebe kendi kendine uyumayi öğreniyor. O derece zor günler. Herşeye Hayır hayır Hayır
Hayır kelimesine sinir oldum başkası söyleyince de saçlarım dikiliyor.

4 yaşı daha fena diyenler var ama onu henüz deneyimlemedim

Hastanedeki egitmenle bi konusayim bakalim daha once gittim ebe vardi ben boyle birsey gormedim dedi avaz avaz aglayinca )
Onlar bisey yapmiyor ko kuzum ya , banada guya doktor emzorme egitimi yazdi girdim iceri basimda dikildi sunu sunu yap soyle otur soyle tut dedi sadece onlar ustune dusup yapmiyolar bu isi, danismanlar farkli boyutta calisiyor

kızlar malesef dün dua istediğim arkadasım bebegini kaybetti 6 yıldır bekliyordu hamileliği çok iyi gecti ama olmadı.uyumuyor emmiypr kusuyor ne boş şeylere takılıyormuşuz sag olsunlar yanımızda olsunlar hepsi gecer Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Ay ben kacirmisim gormedim hic allahim cok uzuldum ya , ne kdr dert yansak da dedigin gibi cok sukur evladimiz yanımızda arkadasim Rabbim insallah tekrardan nasip eder ölu dogum fln mi yapti ayy kiyamam ya

Kizlar bizimde karaciger sorunumuz insallah tatliya baglanacak , bugun metabolizma bölümüne goturduk son olarak genetik incelemesi yapacakmis doktor kan idrar alinda 3 hafta sonra cikacakmis.ama gelisimi kilosu boyuna gore korkulcak bisey yok bence canim icin rahag olsun dedi ama yinede biz bakalim bu sonuçlara diye cok sukur ki ondan da guzel sonuclar cikacagini umit ediyorum

Deme deme ben o zaman caliscagim icin sadece aksamlari ilgilencem ya sabrim biraz daha cok olur diye dusunuyorum
Moralini bozmak istemem ama o öyle olmuyor. İşte yoruluyorsun karnin aç eve geliyorsun. Bebe kapıda karşılıyor emmek için elini yikamana bile fırsat vermiyor. Önce emme seansı sonra oyun seansı. Onun gönlünü yapıp mutfağa girmek imkansız gibi. Güç bela mutfağa girdin yemek yaptın yedin zaten gece oluyor. Bebeyi uyuturken bir bakıyorsun kendinde uyumussun. Kendine hiç zaman ayiramadan dinlenemeden sabah olmuş işe gitme vakti gelmiş

Kısır döngüye giriyor hayatın. Bebe uyuyunca kalkıp kendine zaman ayirsan uykusuz kalıyorsun uyusan kendine zaman kalmıyor.

Bunun için 2. Yi hemen yaptım. İkisi birbirine arkadaş olsun oyun yaşları yakın olsun istedim.

Yaa çok üzüldüm

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır gerçekten çok acı bi durum..

Valla ben de 1 yaş diyordum ama yengem yeğenimin peşinde koşmaktan bitap durumda 12 kilo verdi yeğenim yürümeye başladığından beri bana bu iyi günlerin diyor
Evet benim oğlum 3,5 olacak hala peşindeyiz :))
Herkes büyüdükçe zorlaşıyor der bir nebze doğru gerçekten.
Ama kendi açımdan bebeklikleri çok daha zor. Çünkü ay emdi ay emmedi aman aç kaldı acaba doydu mu bu ay kiloyu ne kadar aldı niye az almış vs vs bu endişeler bitiyor çok rahatliyorsun büyüdükçe. Agladiginda niye ağladığıni anlatabiliyor şimdi kafanda kurup duruyorsun..

Amin.. çok üzüldük ya.. Rabbim yardımcısı olsun inşallah en zor durum bu hayatta..

Mama verilirse su veriliyor ben bu yüzden veriyorum ağzında kalıntısı kalıyor Dr da ver demişti ama sadece anne sütü alan bebeklerde verilmiyor sütün çoğunluğunda su zaten

Çok sağol bende yakın düşünüyorum çok ara verirsem bir daha ugrasamam zor gelir diye valla. Zaten 2 olunca bakıcı alcam yemek ve utu de yapan. Bana sadece çocuklarla ilgilenmek kalir diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…