2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Onlar bisey yapmiyor ko kuzum ya , banada guya doktor emzorme egitimi yazdi girdim iceri basimda dikildi sunu sunu yap soyle otur soyle tut dedi sadece onlar ustune dusup yapmiyolar bu isi, danismanlar farkli boyutta calisiyor
Ozel hastanelerde vermidir bu danisman nereden bulabilirizki

İnşallah canım
Çok sevindim.

T tanem-tane20 canım bunu takip ediyorum sadece bak İstanbul'daymış.
Bu arada hiç mama vermeyi denemiş miydin
Uckere yaptim icmedi doktum ) mama sevmiyor sut iciyor eskisi gibi degil ama gece icmiyo sutude acliktan mizirdiyo emzikveripbyatiyom dusurunce birdaha mizirdiyo oyle sabah ediyoruz sut icse gece uyuyacakta acliktan ne kendi uyuyo nede beni uyutuyo

Benimki uyumuyor huysuzluktan ziyade. Ama bi aglama modu geldi yalniz kalirsa veya yatarsa agliyor kucaga alininca yanina biri gidince sakinliyor

Aynı durumdayız yatağa koy gözleri açılıyor ayakta sallamadim diğer oğlumu bunu sallamaya başladım

Valla ben de 1 yaş diyordum ama yengem yeğenimin peşinde koşmaktan bitap durumda 12 kilo verdi yeğenim yürümeye başladığından beri bana bu iyi günlerin diyor

Doğru demiş yengen yürüme ile hep arkasından dolanacaksin merakta var o dönemde deli cesareti de Allah korusun hep gözlem altında olmalı kuzular

Çok üzüldüm canım.. Başıma uyuşma girdi Allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor.. Allah o annenin de yardımcısı olsun, tez zamanda tekrar kucağını doldursun.. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…