2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uyku düzeniniz aynen bizimki ile

Bence direk sana cevrilmis oklar ) eltini gormeye gelmiyorlardir herhalde okadar yolu )
Umarım bebek için gelmiyorlardır, dün akşam eşime de söyledim eğer bebeği görmeye geliyorlarsa söyle gelmesinler dedim o da bilmiyorum gezmeye geliyorlarmış dedi gezecek kimseleri yok bi benim eşim bi de abisi var İstanbul’da başka kimseleri yok, eşim bana vicdan yaptırtacak alıp götüreyim göstereyim abimlerde diyecek ben nasıl göndereyim el kadar bebeği onların içine yabancısı değiller tabiki ama ben olmadan kaç dakika durabilir off of

Yani dursabile seni gormeye tenezzul etmeyen insanlar bi zahmet cocuda gormesinler yani bi tartisma kavga olur kusluk anlarim oglu sonucta cocunu gorsun ama seninle hicbir muhabbetleri yok durduk yere kin besliyorlar ozaman gormesinler bebegide

Korkutmak gibi olmasın birde bunların seni tinlamayan ergen zamanları var
Çocuğun var derdin var dedikleri bu sanırım ilk doğum yaptığım zaman herkes 3 ayı atlatın rahatlıycaksınız diyordu şimdi 6 ay demeye başladılar.. Geçen gün bi arkadaşımız da eşime hepsi yalan hiç bi zaman bitmiycek derdiniz yorgunluğunuz sabredin diye öyle söylüyorlar demiş sağolsun bütün sırrı bozdu şimdi nasıl sabredecez

Canım seni sayıyorlarsa evine gelsinler ben olsam göndermem görmek isteyene kapı açık de geç, kızın dursa bile göze alma

Canım seni sayıyorlarsa evine gelsinler ben olsam göndermem görmek isteyene kapı açık de geç, kızın dursa bile göze alma
Ya ben evime gelmelerini de istemiyorum bi kere gelme talebinde bulundular eşim bana sordu bende hayır istemiyorum gelmesinler dedim eşim de müsait değiliz dedi, gelip hiç bişey olmamış gibi davranmalarından korkuyorum sanırım, o nişanlılık zamanları ev kurma çabamız hepsi o kadar zorluydu ki hayatımın en güzel günlerini hep kötü yaşattılar bana 10 ay nişanlı kaldım bi kere ne beni ne ailemi arayıp etmediler kına geceme gelmediler(7-11arası olan kına gecesine 10-30 da geldiler kına yakılmıştı geldiklerinde 10 dk durup gittiler) yani anlatılacak o kadar çok şey var ki, ne nişanımda huzur verdiler(kaynanam bayıldı istemiyorum diye yırtındı herkesin içinde) ne hazırlıklarda bir iğne hakları geçmedi üzerime maddi manevi çok çok zorlandık yarım yamalak eşyayla evlendik nikahta toplanan parayla alırız kalanları dedik, nikah günümde kv den bedduamı da yedim, bi çok genç kızlık hevesim kursağımda kaldı takısından tokasından geçtim zaten istemedik hiç bir şey, yani tüm bunları bana yaşatmışlarken nasıl ben onları evimde ağırlayabilirim ki İnan içim almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…