Lierac çatlak kremi çokça öneriliyor.. Ama malesef kesin çözüm değil ve biraz fiyatlı acaba hamilelik boyu kaç tüp gider merak ettim :/
Günde 2-3 litre su ve sabah akşam Hindistan cevizi yağı + Bebanthol vücut losyonu (dönüşümlü) de sık sık önerilmiş araştırdım da. Ben böyle başlamayı düşünüyorum. Aslında Özetle cildi nemli tutmak esas. Bir de genetiğinde varsa annede ablada teyzede vs.. İlla çatlarsın diyolar
Lierac çatlak kremi çokça öneriliyor.. Ama malesef kesin çözüm değil ve biraz fiyatlı acaba hamilelik boyu kaç tüp gider merak ettim :/
Günde 2-3 litre su ve sabah akşam Hindistan cevizi yağı + Bebanthol vücut losyonu (dönüşümlü) de sık sık önerilmiş araştırdım da. Ben böyle başlamayı düşünüyorum. Aslında Özetle cildi nemli tutmak esas. Bir de genetiğinde varsa annede ablada teyzede vs.. İlla çatlarsın diyolar
Ben oğlumda 0.4 lük clexcane kullanmıştım karnımdan hiç vurduramadım eşim yapıyodu kol ve bacaktan hep . Şimdiki için daha başlamadık doktorum kalp atışlarından sonra karar vericek
Canim bende kan pohtilasmasi yok biz onlem okarak kullaniyoduk birisinde vurulmama ragmen dustu digerlerinde ise yaradi cok sukur ben hamile oldugumu ogrenincd direk basliyorum valla her dr gorusu cok farkli
Canim bende kan pohtilasmasi yok biz onlem okarak kullaniyoduk birisinde vurulmama ragmen dustu digerlerinde ise yaradi cok sukur ben hamile oldugumu ogrenincd direk basliyorum valla her dr gorusu cok farkli
Arkadaşlar doğru söylüyor genetikte varsa yapacak bir şey yok gerçi ama çevremde bu pahalı kremleri losyonları kullananlarda da oldu çatlak. Bence önemli olan nemli ve esnek bir deriye sahip olmak bu da en iyi bebe yağıyla mümkün oluyor.
Kızlar doktordayım. Bir rüya gördüm.. Kalp atışlarını duymuyor alttan bakmak istiyor , onu da ben istemiyorum . Sonra kabul ediyorum . Atışlar çok iyi değil , ama Dr iyi diyor.. Off tuvalete git gel zaten uyuyamadım