Kesinlikleeint almak daha mantıklı gerçekten daha uyguna geliyor
genetiğe kaldıysak ben yandım o zaman ya :)Lierac çatlak kremi çokça öneriliyor.. Ama malesef kesin çözüm değil ve biraz fiyatlı acaba hamilelik boyu kaç tüp gider merak ettim :/
Günde 2-3 litre su ve sabah akşam Hindistan cevizi yağı + Bebanthol vücut losyonu (dönüşümlü) de sık sık önerilmiş araştırdım da. Ben böyle başlamayı düşünüyorum. Aslında Özetle cildi nemli tutmak esas. Bir de genetiğinde varsa annede ablada teyzede vs.. İlla çatlarsın diyolar
Canim bende kan pohtilasmasi yok biz onlem okarak kullaniyoduk birisinde vurulmama ragmen dustu digerlerinde ise yaradi cok sukur ben hamile oldugumu ogrenincd direk basliyorum valla her dr gorusu cok farkliBen oğlumda 0.4 lük clexcane kullanmıştım karnımdan hiç vurduramadım eşim yapıyodu kol ve bacaktan hep . Şimdiki için daha başlamadık doktorum kalp atışlarından sonra karar vericek
Tm canm bizede yazzTakipteyim bu konuyu..bende sorusturayim :)
Azcik kafan havada kalsin gobusu gor :) gerdirerek yapiyorum ben. Soylenen yere yavasca yapiyorum canim..ellemiyorum hic igne yerini kasiniyo yaniyo azcik.. 1 2 dk ..
Kesinlikle katiliyorum genetikle alakali son aylarda cok gergi oluyo ben bebeyagi suriyodumgenetiğe kaldıysak ben yandım o zaman ya :)
genetiğe kaldıysak ben yandım o zaman ya :)
Canım haklisin vücut kuru olduktan sonra fayda etmiyo. Önemli olan kremin yağlı olmadiLierac çatlak kremi çokça öneriliyor.. Ama malesef kesin çözüm değil ve biraz fiyatlı acaba hamilelik boyu kaç tüp gider merak ettim :/
Günde 2-3 litre su ve sabah akşam Hindistan cevizi yağı + Bebanthol vücut losyonu (dönüşümlü) de sık sık önerilmiş araştırdım da. Ben böyle başlamayı düşünüyorum. Aslında Özetle cildi nemli tutmak esas. Bir de genetiğinde varsa annede ablada teyzede vs.. İlla çatlarsın diyolar
bebe yağınıda duydum nemlendirdiği için çok kullanana var artık ne bulursak süreriz :)Kesinlikle katiliyorum genetikle alakali son aylarda cok gergi oluyo ben bebeyagi suriyodum
bebe yağınıda duydum nemlendirdiği için çok kullanana var artık ne bulursak süreriz :)
süper :) o zaman direk bunu kullanalım hiç çatlak kremi falan almaya gerek yok yada dönüşümlü de kullanılabilirDuş sonrası kurulanmadan bebe yağı sürün başka bir şeye gerek yok 2 kızım var hiç çatlağım yok
Homosistein diye bi tahlil istedi onun sonucuna göre ilaç ile devam ettirebilirmiş . Yada başlarız iğneye dedirisk olmasın kesşke başlasaydın doktorum sımdılık karından vurun dedı sonra kol bacaga gecıcem
Oğlumdada böyle başlamıştık .Canim bende kan pohtilasmasi yok biz onlem okarak kullaniyoduk birisinde vurulmama ragmen dustu digerlerinde ise yaradi cok sukur ben hamile oldugumu ogrenincd direk basliyorum valla her dr gorusu cok farkli
Ben ilk yaptığım da morarmıştım artık hiç yok doktorumda iğne yapmayı öğrenmişsin morartmıyprsun artık dedi son kontroldeBENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
süper :) o zaman direk bunu kullanalım hiç çatlak kremi falan almaya gerek yok yada dönüşümlü de kullanılabilir
Canim senin genetik de olabilir bence ne kadar guzelDuş sonrası kurulanmadan bebe yağı sürün başka bir şeye gerek yok 2 kızım var hiç çatlağım yok
Canim senin genetik de olabilir bence ne kadar guzel
Ben zeytinyagini da duydum kızlar kullanan var mi acaba hem de dogal
Ben ilk yaptığım da morarmıştım artık hiç yok doktorumda iğne yapmayı öğrenmişsin morartmıyprsun artık dedi son kontrolde
Kızlar doktordayım. Bir rüya gördüm.. Kalp atışlarını duymuyor alttan bakmak istiyor , onu da ben istemiyorum . Sonra kabul ediyorum . Atışlar çok iyi değil , ama Dr iyi diyor.. Off tuvalete git gel zaten uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?