2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin...bugun cuma.cok mutluyum :) 2 gun evde daha rahat olurum..isyerinde kim ne suruyo yiyo sıkiyo her koku burnumun dibinde sanki saat 9 da aksam olsa keske diye saymaya basliyorum

ben zaten kokuya duyarlı bir insanım gebelikle bu iki katına çıktı

Kizlarrr çatlaklar için krem kullanmaya başladınız mi? Benim vücudum cokkkk kuru. Şimdiden araştırıp başlamayı dusunuyorm
Benim cildim de çok kuru ilk hamileliğimde 3. Ayda başlamıştım aktardan organik aldım yağları değiştirip değiştirip sürdüm. Hiç çatlağım olmadı sadece sırtıma sürmemiştim yanlara oralarda bir iki oldu. Çatlak kremleri hem çok pahalı hem küçücük ben organik yağları tavsiye ederim

Kizlar dun gittik doktora acil sezeryana gitmis muayene olamadik. Bebegin kalbini duyucaz diye o kadar heycanliydik ki. Gecen hafta da dr hic ilgilenmedi bizle kese var 6 haftalik dedi gonderdi. Bugun gidebilmek icin baska doktordan aldik bakalim duyabilecek miyiz. duymayinca da kimseye soyleyemiyoruz. İnsallah bugun aksilik olmaz ve bebegim sagliklidir. Geriliyorum boyle olunca

Ben kızımda 5 gune bit proluton depot yatırıyordum birde progestan 2*2 fitil kullaniyordum o 5 gune bir yapilan ignr bile beni benden almisti oturuo kalkmak iskenceydi bence doktorunla konus jelr gec zaten yapilan arastirmalarda jel ve progestan igne arasinda fark olmadigi kanitlanmis
Bunu bende merak ediyorum..ama hic bilgim yok.bebe yagini duymustum sanki .
Kizimds kakao yagi kullanıyordum dustan sonra gordugum yerlere surmustum gobegima falan ama bacaklarimin arkasi biraz catlamis oralari farketmemisim bende o ise yariyordu yani yine kakao yagi kullanacağım hem miss gibi kokuyor

Benim annemin karnı harita gibi ama benim hiç olmadı. Lierac konusunda katılıyorum hem çok pahalı hemde çok az gidiyor. Cildim çok kuru mesela benim ilk hamileliğimde aktardan organik yağlar getirtip sürdüm hiç olmadı sürmediğim yerde bi iki olmuş. Önlem önemli ama her banyo öncesi kullandım ben

Şuan tam kaç haftalık cnm şanssızlık olmuş

Kizlar ben ilk gebeligimde lierac kullanmistim 0 catlak.eczaneden alirsaniz daha pahaliya geliyor.ama internette yari fiyatiydi nerdeyse

Kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? İkinci hamilelikte nasıl oluyor acaba ? İlk Doğumda iğne olmuştum şimdi ki işleyişi bilmiyorum.

Hangi yağlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…