2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin...bugun cuma.cok mutluyum :) 2 gun evde daha rahat olurum..isyerinde kim ne suruyo yiyo sıkiyo her koku burnumun dibinde sanki saat 9 da aksam olsa keske diye saymaya basliyorum

amnin canim
kv ankaraya gitti diğer oğlunun yanına dünür adaylarıyla tanışacak. hem çocuklar evlerini birleştirecek yeni eşyalar gelecekmiş. kv havaalanına götürürken yolda öğretiyorum . bize yaptıklarını yapma karışma o evde onlar yaşayacak istedikleri gibi döşesinler diyorum. benceee bencee diye sürekli fikir beyan etme sizin hayatınız sizin eviniz siz karar verin de diyorum. umarım söylediklerimi uygular. yeni gelin adayı ayy çok şanslıyız kv konusunda çok anlayışlı diyor hıı evet diyorum.içimden frenlemeyi bırakırsam görürsün diyorum

bu bebeğin kız olmasını çoook istiyorum kızı olan anneler empati kurabiliyor ama 2 oğlu olanlar malesef yapamıyor
kendimi biliyorum iki oğlum olursa çok pis kaynanaa olurum

evet canım. senin kaçıncı haftada düştü şimdi ki normal yolla demi
4+5 te düştü canım. evet düşük sonrası hiç adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım

benim tüp bebek dr dayan dayanamadığın yere kadar dayanamadığın noktada jele geçeriz demişti

oğlumu ocak ayında öğrenmiştik ben ocakta başlamıştım dondurma yemeye eylüle kadar sürekli yemiştim. bunda da eşim hemen sevdiğim çeşitlerden almış buzluğa koymuş görmek bile istemiyorum.
iyi ki erik mevsiminde bu bebiş. bol bol yeşil erik yiyorum

ilahii :)))) gönlüne göre versin

Gunaydin...bugun cuma.cok mutluyum :) 2 gun evde daha rahat olurum..isyerinde kim ne suruyo yiyo sıkiyo her koku burnumun dibinde sanki saat 9 da aksam olsa keske diye saymaya basliyorum
Of çok zor seni anlıyorum. Bizim iş yerine gelen müşteriler de leş gibi parfüm kokuyorlar ucuz parfümler ter kokusu. Bugün sabah eşime çok kızdım adam neyden hoşlanmasam onu yapıyor. Parfümü sıkmış asansörde boğuluyordum. Bu aralar bana inat değişik hareketler yapıyor zaten halim de yok tartışacak. Kokuya ve yiyeceklere hassasiyet çok kötü sosyal hayatımı ev hayatımı iş hayatımı her şeyi etkliyor

Kizlarrr çatlaklar için krem kullanmaya başladınız mi? Benim vücudum cokkkk kuru. Şimdiden araştırıp başlamayı dusunuyorm

Hepimizin bilinç altı böyle rüyalarımıza yansiyor :) Ben de üstüne yatıp duruyorum geceleri inşallah sıkışmıyordur. Hiç fark etmiyorum gece sonra kötü rüyalar görüyorum :)

4+5 te düştü canım. evet düşük sonrası hiç adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım

benim tüp bebek dr dayan dayanamadığın yere kadar dayanamadığın noktada jele geçeriz demişti
ben transferden sonra başlamadım iğnelere. hamile olduğumu öğrendiğim zaman başlattı doktor. yaklaşık bir aydır vuruluyorum hergün iki ampul. oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum. en rahat olduğum pozisyon ayakta durmak. canım ben ilk günlerde biçok kişi vuruluyor diye biliyorum. Düşük riskinden dolayı. demek vurulmayanlar da varmış.

Bize her sey kotu kokuyo maalesef..sabah cicek kokusu bile bana agir geliyo.. dahada kotu olmayiz umarim..yoksa rapor almak zorunda kalicam..1 haftadir surunerek geliyorum.resmen

Ben bi daha doktora gitmedim canım.5+0 da keseyi görmüştük en son.9Haziranda gidip kalp atışını duymayı umut ediyorum.çok zor sabrediyorum ama en mantıklısı beklemek.sık sık doktora gitmekte iyi degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…