YAŞ 27YAŞ HANGI ŞEHİR KACINCI BEBEGIN BUNLARIDA YAZARMSN
Tesekkur ederimmm Çok şükür duyanlarimiza hayirli olsun duymayi bekleyenler de bir an once duysun insallah
Benim morarmiyo simdilik...BENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
amnin canimevladımızın mutluluğunu düşünüyorsak az konuşup az gören siz bilirsiniz diyen kayınvalide olmalıyız
onlar sormadan fikir beyan etmek işlerine karışma asla yapmamalıyız ben
kendi adıma bunlara şimdiden kendimi alıştırıyorum
rabbim evladlarımızı allah korkusu olan merhametli insanlarla karşılaştırsın
4+5 te düştü canım. evet düşük sonrası hiç adet görmeden doğal yoldan gebe kaldımevet canım. senin kaçıncı haftada düştüşimdi ki normal yolla demi
oğlumu ocak ayında öğrenmiştik ben ocakta başlamıştım dondurma yemeye eylüle kadar sürekli yemiştim. bunda da eşim hemen sevdiğim çeşitlerden almış buzluğa koymuş görmek bile istemiyorum.ikili testide bir atlatırsak üzerimden bir yük kalkacak sorma gitsin ohhh be diyebileceğim
emenim hepimiz öyle olacağız
dondurma smilenı görünce ben dondurmaya çok düştüm biliyormusun aklımda top top dondurmalar var :))
ilahii :)))) gönlüne göre versinamnin canim
kv ankaraya gitti diğer oğlunun yanına dünür adaylarıyla tanışacak. hem çocuklar evlerini birleştirecek yeni eşyalar gelecekmiş. kv havaalanına götürürken yolda öğretiyorum . bize yaptıklarını yapma karışma o evde onlar yaşayacak istedikleri gibi döşesinler diyorum. benceee bencee diye sürekli fikir beyan etme sizin hayatınız sizin eviniz siz karar verin de diyorum. umarım söylediklerimi uygular. yeni gelin adayı ayy çok şanslıyız kv konusunda çok anlayışlı diyor hıı evet diyorum.içimden frenlemeyi bırakırsam görürsün diyorum
bu bebeğin kız olmasını çoook istiyorum kızı olan anneler empati kurabiliyor ama 2 oğlu olanlar malesef yapamıyor
kendimi biliyorum iki oğlum olursa çok pis kaynanaa olurum
Benim morarmiyo simdilik...
Of çok zor seni anlıyorum. Bizim iş yerine gelen müşteriler de leş gibi parfüm kokuyorlar ucuz parfümler ter kokusu. Bugün sabah eşime çok kızdım adam neyden hoşlanmasam onu yapıyor. Parfümü sıkmış asansörde boğuluyordum. Bu aralar bana inat değişik hareketler yapıyor zaten halim de yok tartışacak. Kokuya ve yiyeceklere hassasiyet çok kötü sosyal hayatımı ev hayatımı iş hayatımı her şeyi etkliyorGunaydin...bugun cuma.cok mutluyum :) 2 gun evde daha rahat olurum..isyerinde kim ne suruyo yiyo sıkiyo her koku burnumun dibinde sankisaat 9 da aksam olsa keske diye saymaya basliyorum
Hepimizin bilinç altı böyle rüyalarımıza yansiyor :) Ben de üstüne yatıp duruyorum geceleri inşallah sıkışmıyordur. Hiç fark etmiyorum gece sonra kötü rüyalar görüyorum :)Kızlar doktordayım. Bir rüya gördüm.. Kalp atışlarını duymuyor alttan bakmak istiyor , onu da ben istemiyorum . Sonra kabul ediyorum . Atışlar çok iyi değil , ama Dr iyi diyor.. Off tuvalete git gel zaten uyuyamadım
ben transferden sonra başlamadım iğnelere. hamile olduğumu öğrendiğim zaman başlattı doktor. yaklaşık bir aydır vuruluyorum hergün iki ampul. oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum. en rahat olduğum pozisyon ayakta durmak. canım ben ilk günlerde biçok kişi vuruluyor diye biliyorum. Düşük riskinden dolayı. demek vurulmayanlar da varmış.4+5 te düştü canım. evet düşük sonrası hiç adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım
benim tüp bebek dr dayan dayanamadığın yere kadar dayanamadığın noktada jele geçeriz demişti
Bize her sey kotu kokuyo maalesef..sabah cicek kokusu bile bana agir geliyo.. dahada kotu olmayiz umarim..yoksa rapor almak zorunda kalicam..1 haftadir surunerek geliyorum.resmenOf çok zor seni anlıyorum. Bizim iş yerine gelen müşteriler de leş gibi parfüm kokuyorlar ucuz parfümler ter kokusu. Bugün sabah eşime çok kızdım adam neyden hoşlanmasam onu yapıyor. Parfümü sıkmış asansörde boğuluyordum. Bu aralar bana inat değişik hareketler yapıyor zaten halim de yok tartışacak. Kokuya ve yiyeceklere hassasiyet çok kötü sosyal hayatımı ev hayatımı iş hayatımı her şeyi etkliyor
Canim bende kyllaniyorum bebislerimiz icin bazi yerler hic acimiyo bazi yerler morariyo Rabbim kolayligini versinBENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
Bunu bende merak ediyorum..ama hic bilgim yok.bebe yagini duymustum sanki .Kizlarrr çatlaklar için krem kullanmaya başladınız mi? Benim vücudum cokkkk kuru. Şimdiden araştırıp başlamayı dusunuyorm
2 gundur yatarak vuruyorum dahada rahat oluyoBEN NAPCAM BILMIYOM
dün itibariyle 7700 civarında. birde sata göre 6 haftalık ama doktor 5 haftalık dedi. beta hcgye göre de 6 haftalık oluyor. hesaplama programı var ordan baktım. ultrasonda ki doğrudur sanırım neye göre hesaplanıyor bilmiyorum hiç. senin kesenin içi göründü mü canım?
Canım ben en etkilisini kullanmak istiyorum çünkü çatlaklarım baldır kısmında var zaten. Hamilelik sürecinde daha çok olurcunku cildim çok kuruBunu bende merak ediyorum..ama hic bilgim yok.bebe yagini duymustum sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?