2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aynen katılıyorum iyice bunaltıyoruz kendimizi. akışına bırakıp Allaha teslim olmak lazım bu konuda.

BENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
Ben oğlumda 0.4 lük clexcane kullanmıştım karnımdan hiç vurduramadım eşim yapıyodu kol ve bacaktan hep . Şimdiki için daha başlamadık doktorum kalp atışlarından sonra karar vericek

Ya ben ilk gebeliğimde hiç bulantı problemi yaşamadım şimdide hiç yok ama yarın doktora gidicem kese için içimi bir korku sarsı yinede bende neden hiç bulantı yok diye

Bulantı bende de daha başlamadı herkesin ki farklı oluyor sanırım bünye meselesi inşallah bebişlerimiz iyidir

canım bende 7+4 üm bende de yok mide bulantısı veya kusma vs

Ben oğlumda 0.4 lük clexcane kullanmıştım karnımdan hiç vurduramadım eşim yapıyodu kol ve bacaktan hep . Şimdiki için daha başlamadık doktorum kalp atışlarından sonra karar vericek
risk olmasın kesşke başlasaydın doktorum sımdılık karından vurun dedı sonra kol bacaga gecıcem

Ben bildirmedim kamu bir kurulusunda calusiyorum ama daha once hamile kalan arkadslarimdan hic duymadim
Peki ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz benimde özel sektör ilk bebekte söylememiştim sonra kürtaj olmak zorunda kaldım zaten kalp atısını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum ama merak ettim sizler neler yaptınız diye

Bizde bugun 7+0 olduk dr bizi 7+4 cagirdi insallah duyariz gitmemek icin kendimi zor tutuyorum gunluk olayindada benim hamileliklerim hep problemli geciyodu 4 dudukten sonra hamile kaldim korkumuzdan degil gunluk kiyafet besik hicbirsey almamistim dogup eve gelince kanepede yatirdim sagolsun annem bi kac parca giysi almisti bi hafta sonra gittik herseyini aldik Rabbim herkese yasatsin kolay hamis kalmayo kolay hamilelik surecini cok sanslilar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…