cinsiyet öğrenildikten sonra o minik kıyafetlerin cazibesine kapılıyorsun. kendini durdurabilirsen bravoo
ben şimdiden kız olursa alacaklarımı listeledim. tutamam kendimi biliyorum
yaa kapılammak elde degıl kıı ben de oda secımı yaptım bıle tarz renk tonlamalarını erkek olursa mobılya grı, duvar kagıdı ve aksesuarlar sarı kız olrsa mobılya grı aksesuarlar fuşya olucak :) klasık pembe mavı yapmıcam sevmıyrm o renklerı dıye glb:)
yok kız denk gelmemiştir hareketler baslıyormus ya 2aylıkken ondan sordum :) denk gelmek mesele tamamen:) inşallah soyler gorunur de:) çünkü cinsel organlar olusmus oluyor
yaa kapılammak elde degıl kıı ben de oda secımı yaptım bıle tarz renk tonlamalarını erkek olursa mobılya grı, duvar kagıdı ve aksesuarlar sarı kız olrsa mobılya grı aksesuarlar fuşya olucak :) klasık pembe mavı yapmıcam sevmıyrm o renklerı dıye glb:)
o zaman gelsin bebik odası fotoları :) ben oğluma ikea dan dolap ve çekmece aldım. chicco next to me beşik aldım ki 9 ay kullandık kurtarıcım oldu resmen. sonra park yatak aldık ama oğlum bizimle yatıyor yatağını kullanmıyor. odası yok salonda beraber takılıyoruz.
Konak hastanesi Muge Emeksiz e gidiyorum ben de gerekli gereksiz sordugum her türlü soruma sabirla cevap veriyor sagolsun erkek doktor sıkıntı degilse konak hastanesi Ergun beyi de çok oneriyorlar
Teşekkür ederim canım. Esas doğum için arayışıma Tecrübeli iyi bir dr istiyorum. Merkez Pelin San'da doğurdum. Hiç memnun kalmadım. Şeyi biliyor musun canım. Doğumda yakın girebiliyor mu? (sezeryan)
daha cıkmaz canm aksamları ben gazdan dolayı 4,5 aylk gb oluyorum ama malesef sabah duzelıyor:) zayıflarda daha cabuk belırme ıhtımalı var sen de zayıfmıssın benım cokcok hafıf cıkntı var sabahları bakıyorum hafıf soluma dogru onceden dumduz ınerdı karnım smdı boyle cokaz var ama gıyınıkken bellı olması ıcın en az 4.aymıs tabı kısıden kısıye gore degısıyor bizim aılede genelde 3aylıkken top gb oluyor bakalım bır ay sonra ben de oyle olcak mıyım
daha cıkmaz canm aksamları ben gazdan dolayı 4,5 aylk gb oluyorum ama malesef sabah duzelıyor:) zayıflarda daha cabuk belırme ıhtımalı var sen de zayıfmıssın benım cokcok hafıf cıkntı var sabahları bakıyorum hafıf soluma dogru onceden dumduz ınerdı karnım smdı boyle cokaz var ama gıyınıkken bellı olması ıcın en az 4.aymıs tabı kısıden kısıye gore degısıyor bizim aılede genelde 3aylıkken top gb oluyor bakalım bır ay sonra ben de oyle olcak mıyım
evet eski topraklar karından anlıyor. benim bir tanıdığım fal bakıyor oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum hamilesin bu ay öğreneceksin oğlun olacak dedi. bunda da hamile olduğumu söylemeden hamilesin kızın olacak dedi. ultrasondan daha çok güveniyorum kendisine. kız olacak diye havalara girdim. dr erkek derse bi süre şok yaşarım artık :)
Cnm konak hastanesine ne kdr veriyorsun oda alternatiflerim arasında müge hanımı duymuştum ha st ane yeni oldugu için yatan hasta katları fln çok gzl ve hijyenik o yuzden beğeniyorum daha karar vermiş değilim Ergün beye de çok iyi diyorlar
o zaman gelsin bebik odası fotoları :) ben oğluma ikea dan dolap ve çekmece aldım. chicco next to me beşik aldım ki 9 ay kullandık kurtarıcım oldu resmen. sonra park yatak aldık ama oğlum bizimle yatıyor yatağını kullanmıyor. odası yok salonda beraber takılıyoruz.
ay annişinden ayrı uyuyamıyorrr prensimiz :) o günler gelsin vallahi burda o sevınclerı de paylasalım oglunun olması nasıl bır duygu bılıyorum tarıfı yoktur ama coook özenıyorum ya:)
evet eski topraklar karından anlıyor. benim bir tanıdığım fal bakıyor oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum hamilesin bu ay öğreneceksin oğlun olacak dedi. bunda da hamile olduğumu söylemeden hamilesin kızın olacak dedi. ultrasondan daha çok güveniyorum kendisine. kız olacak diye havalara girdim. dr erkek derse bi süre şok yaşarım artık :)
kesinlikle buyuk oda yap benım de suan yatak odası salon dısında ıkı oda bos bırı eşimin sınıfı suan orda ders verıyor aksamları da. dogerı köşe takımı cocuk odası dıye gecıyor normalde ama ben gunluk oda dıye gecen sınıfı bebek odası yapıcam ılerde olur da aynı cınsıyet kardesı olursa aynı odada kalırlar bısure farklı olursa da dıgerını yaparm ama ılk buyugu yap canm:)
ay annişinden ayrı uyuyamıyorrr prensimiz :) o günler gelsin vallahi burda o sevınclerı de paylasalım oglunun olması nasıl bır duygu bılıyorum tarıfı yoktur ama coook özenıyorum ya:)
anne olmak önceden söylediğin sözleri bir bir yutmak canım. ben asla çocukla uyumam derken şimdi işteyken özlüyorum diye bizimle yatıyor. gece uyanıp uyanıp öpüp kokluyorum. 20 aylık şimdi hamileyim de ama aramızdaki bağ kopacak diye emzirmeyi bırakamadım. oğlum uyumlu bir çocuk memeyi de bırakır ayrı yatakta da yatar da ben hazır değilim itiraf ediyorum
kesinlikle buyuk oda yap benım de suan yatak odası salon dısında ıkı oda bos bırı eşimin sınıfı suan orda ders verıyor aksamları da. dogerı köşe takımı cocuk odası dıye gecıyor normalde ama ben gunluk oda dıye gecen sınıfı bebek odası yapıcam ılerde olur da aynı cınsıyet kardesı olursa aynı odada kalırlar bısure farklı olursa da dıgerını yaparm ama ılk buyugu yap canm:)
Kızlar bugün dr a gittim ve kalp atışlarını duyabildik çok şükür. Ama ultrason kağıdında 7+5 olması gerekirken 6+6 yazıyor. Doğum tarihi 7 gün ileri atmış. Dr önemli değil artı eksi 10 gün oynar dedi ama bilemedim. Birde kaşık ağrım hala var deyince progesteron verdi ağrın olunca kullan bide kanama olursa filan diye. Anlamadım kasık ağrısı riskli bişey mi de verdi
kuzenimin kızı var saçına taktığı tokalar için ayrı bir odaya ihtiyacı var yaa kız çok süslü oluyor. erkekte çok seçenek yok. adam gibi giydirince cüce gibi geliyor bana. ben daha çok çocuk gibi giydiriyorum
Merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza
Sat 10 nisan
Doğum tarihi 15 ocak
Konya
ikinci gebeliğim
İkizlere hamileyim
Başka ne vardı aklıma gelmedi :)
Maşallah çok aktif bir grup ben bu kadar aktif katılamasam da takip ederim sık sık inşallah