2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay daha o da bebekk❤ canım yaaa oma bıkardes gelcek olması guzel beraber buyuycekler neguzel ama yavaş yavaş ayırırsın Sen İlerleyen zamanlarda Çünkü Bebiş gelince zor olur :)

Hoşgeldin

gözün aydın canım. dr tedbir amaçlı vermiştir

hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin kuzuların
aramızda bir gün satlar arası

hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin kuzuların
aramızda bir gün satlar arası
Teşekkür ederim arkadaşım evet bir gün ama ama benim transfer biraz erken oldu dört gün de oradan büyüğüz aslında tahmini Doğum transfere göre 11 i ama ben 15 i diye inanmak istiyorum

Teşekkür ederim arkadaşım evet bir gün ama ama benim transfer biraz erken oldu dört gün de oradan büyüğüz aslında tahmini Doğum transfere göre 11 i ama ben 15 i diye inanmak istiyorum
tüp bebekmi bende ikinci kuzum için tüp bebek denedim tuttu ama nisan 11de düşük yaptım ondan sonra doğal yoldan şuanki kuzuma gebe kalmışım

sağlıkla gelişsin kuzular sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Evet canım tüp benimkiler :)
Biliyorum canım ben seni hatta özelde mesajlaşmıştık senin hamile kaldığını öğrenince ne kadar çok sevinmiştim

Evet canım tüp benimkiler :)
Biliyorum canım ben seni hatta özelde mesajlaşmıştık senin hamile kaldığını öğrenince ne kadar çok sevinmiştim
öylemii kusuruma bakma hatırlayamadım allah razı olsun senin adına bende çok mutlu oldum tekrardan hayırlı olsun

öylemii kusuruma bakma hatırlayamadım allah razı olsun senin adına bende çok mutlu oldum tekrardan hayırlı olsun
Estağfirullah canım bunun kusurumu olur sen bahçeci topiğinde çok kişiye yardımcı oluyordun kaç kişiyle konuştun bakalım ama kalbinin güzelliğine karşılık Rabbim güzel bir evlat nasip etsin inşallah hep birlikte büyütelim hayırlısıyla :)

Ay daha o da bebekk❤ canım yaaa oma bıkardes gelcek olması guzel beraber buyuycekler neguzel ama yavaş yavaş ayırırsın Sen İlerleyen zamanlarda Çünkü Bebiş gelince zor olur :)
yer yatağı yaparım hep beraber uyuruz 1 yıl sonra ikisine göre oda yapıp ayırırız diye düşünüyorum. önceden plan yapmak da yersiz. o gün gelsin şartlara göre karar veririz.

Allah razı olsun senden
sendemi bahçeçide tedavi mi oldun

Merhaba arkadaşlar, bu ne bereketli kalabalık topics böyle maşallah subhanallah. Valla hepsini okuyamadim :) ben de iki düsükten sonra gebelik müjdesi aldım şükür. Geçen hafta lekelenmë olunca doktora gittim 4+6 da. İki kese gördü biri küçüktü. Progesteron ve haftalik iğne verdi.bu hafta 5+6 da yine gittik keselerin biri küçülmus galiba kaybolcak. Birisi de 2cm olmuş yaklaşık. Büyük kesede 0.27 cm embriyo gördü doktor ama keseye oranla küçük dedi. Gelişimi böyle yavaş ilerlerse kalp atımi durabilirmis sizlerin bu haftalarda kese ve embriyo ölçüleri neydi acaba? Doktorum mu çok karamsar anlayamadım ...

aynen oyle ben neler kullandım ilk hamileligimde sadece çatlarken daha az kasinmasini sagladi

Kızlar doktordan çıktık, kalp atışlarını duyduk biz de elhamdülillah geç döllenmeydi, 1 hafta gerideydi geçen geldiğimizde, bu sefer ultrasonla sat uyumlu çıktı şükür yakalamış sıpam
Cok sukur topikte kalp atisini almayan az kisi kaldi darisi bizlere insallah guzel haberlerler almak cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…