2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğimin kakası ishal gibi çok fazla suluydu ve baya kahverengiydi. Bir de aşırı çooook kötü kokuyordu Neden öyle kötü kokar ki ilk defa böyle oldu

Nilufer_3457 @Sevimlipanduf
@Kartanesii8892
Benimki erkek ama bakinn pisti oldukk alyoş hanim sagolsun giyiyoruz cicilerini napalim simdi erkeklerde cicekli giyiyo
oyy uyku arkadası da varmışşş. maşallah oğluşunaaa . alyoşuna da halasıı..nasıl genel anlamda sakin mi. çevremde bır ıkı alya biliyoruum onlar da sakinler. buarada dediğin gb dıkkat bakımından daha zor herseyı agza atmak ıstıyorlar yaa ama daha eglencelıymiş yanı.bu denlı.ay neden agladı ay cok emdı ay derdı me gb yorulmalar bıtıyor yerını.daha tatlı telaşlar alıyor dıyor ablamlar bana :) benım yegenımin de agzından karınca cıkarmışlar bıkez hahaahah

Evel alyada oyle cok bicirik bi cocuk , oynamayi cok seviyor saatlerce oynar karsinda biri olsun , cok merhametli herseyini paylasir annesi kızıyo yoplumda butun elindekileri veriyo sonra kendine kalmiyo bide erkekleri cok seviuo kendinden buyuk 2 3 yasindakileri gdiip bebe diye seviyo erkeklwr kacip gidiyo uyku konusu biraz zor sadece battaniye ayak genelde uyuyor , ama uyudumu gece uyuyor, haraketli epey yemek yemeyi cok seviyo massalahi var sapsari bide cadi ozledim yeğenimi bak simdi konustikca

Sünnet yaptıranlara yaptıracaklara sorum var. Çocuk cerrahisi doktoruna mı yoksa ürologa mı yaptırmayı tercih ettiniz?

Insallah. Sen yinede sicak tutarsin karnini ayaklarini falan. Birsey olmaz evelallah.

Canım ya çok üzüldüm senin adına. Başkasının eşine laf atmak istemem ama emzikli kadıni böylesi üzen adama Allah'tan insaf dilerim. Adliyeye gidince bosanilmiyor dilekceyi ya kendiniz yazacaksniz yada bir avukatla anlasacaksiniz bu aşamada insafa gelirde gönlünü alır inşallah kocan. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…