2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çabuk bitsin alalım diye o şişeler yapılmış şekerim galacto damlada öyle

Çabuk bitsin alalım diye o şişeler yapılmış şekerim galacto damlada öyle
Bana da öyle geldi günde 3 kere 20 damla tadı bile gelmiyor ne biçim iş ya bunu direkt ağzımıza damlatsak filan olmuyor mu suyla karıştırınca kaybolup gidiyormuş gibi geliyor bana

Hamilelikte hormonlardan dolayı coşuyor saçlar canım ben farmasinin Dr. Cevdet tuna 'nın vitalizing sarımsaklı şampuanınk kullanıyorum memnunum. Üye vs değilim arkadaş satıyor ondan alıyorum kampanyalar oluyor arada

Dökülmeyi önleyici şampuan sarımsaklı şampuanlar var ama ben sevmedim benim de eskiden de dökülürdü ama saçlarıma bakım yaptığım zamanlar cidden azalıyordu dökülmesi, head shoulders kullanıyorum her banyoda da farmasinin sarımsaklı saç bakım kremi var onu sürüp 5 dk bekletiyorum şimdi yapabildiğim tek bu var, aktardan karışım yağlar yaptırıyordum hafta da bir-2 kez sürüp bekletiyordum(susam badem yılan kayısı yağı karıştırıyordum) ayda bir de saf zeytinyağı uygulardım tazecik yumuşacık olurdu bol vaktimin olduğu zamanlarda

Ayyy kız benim içim geçmiş herhalde dizleri çıkmış ev pijamam ve atletle dolanıyorum

Sizin uykunuz gelmiyor mu yaw
Benim çocuklar yattığında tek isteğim uyumak:)
Kankalıkta nirvanaya ulaştık

S Sevimlipanduf canım senin kv ler gelecekti ne oldu merak ettim
Geldiler istnbuldalar eşime sordum doğruyu söyle güneşi görmeye geleceğiz gibi bişey söylediler mi dedim yemin etti söylemediler dedi cts günü geldiler pzt günü bitti ses çıkmadı hala onlardan sanırım cidden eltimi özleyip gelmişler

İlk oğlumu çocuk cerrahi uzmanı yaptı küçük oğlumu da çocuk cerrahisi uzmanı yapacak canım

Çocuk cerrahisinde karar kıldık. Ama şimdi de babam aklımı karıştırdı, özelde ne gerek var sünnete diye. Araştırma hastanesinde yaptırın diyo napcaz bilemedim

Çocuk cerrahisinde karar kıldık. Ama şimdi de babam aklımı karıştırdı, özelde ne gerek var sünnete diye. Araştırma hastanesinde yaptırın diyo napcaz bilemedim
Bizimki şehir hastanesinde olacak canım ilk oğlumda devlet hastanesinde oldu eğer Dr iyi ise hiç düşünmeden yaptırabilirsiniz

Benim de içim acıyo o paralara ama napayım iyisi olsun istiyo insan işte :)
bize 800 dediler dr iyiymiş güya büyük oğlanı da iyi diye özelde bi bas hekim cocuk cerrahına yaptırdık az kesti falan diye mırın kırın etti eşim bunda sorun olmaz rahat atatırız inşallah

yakın tarihe sıra bulursan olabilir bizim burda 3-4ay sonrays sıra ancak geliyormuş

Bizimki şehir hastanesinde olacak canım ilk oğlumda devlet hastanesinde oldu eğer Dr iyi ise hiç düşünmeden yaptırabilirsiniz

Aslında bakıyorum internetten, iyi doktorlar var ama o doktorların yüzünü görebilecek miyiz? Asistanları geliyor hep muayenelere. Sünneti kendileri mi yapıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…