Serum fizyolojik gunde.kac kez vermeliymis dr birsey dedi mi canim
Benimde kizimin dun geceden beri sanki geniz burun tikanikligi var. Balgami var gibi ses cikiyor yarinda gecmezse dr a götüreceğim. Aksi gibide bizim dr cumaya kadar izinlimiş de gunde kac kere burun temizlenir serumla onu bilemedim
Günde bir veya ikikere 5ml sıkıyorum sonra yüzüstü çevirip sırtına vuruyorum o sirada kusarken balgamlarida çıkıyor. Aspiratör kullanacaksan günde ikikere diyorlar. Çok kullanmak burundaki nemi alıyormuş
Ay hamileyken hiç dökülmüyordu saçlarımın meğer en sağlıklı zamanıymış, şimdilerde bayağı arttı dökülmesi, eskiden saçlarıma bakım yapardım maskeler yağlar çeşit çeşit şeyler sürer bekletirdim şimdi 2 günde bi yıkansam yeter modundayım
Ay hamileyken hiç dökülmüyordu saçlarımın meğer en sağlıklı zamanıymış, şimdilerde bayağı arttı dökülmesi, eskiden saçlarıma bakım yapardım maskeler yağlar çeşit çeşit şeyler sürer bekletirdim şimdi 2 günde bi yıkansam yeter modundayım
Benim eskiden dökülürdü de hamilelikte durmuştu şimdi o zamanınkilerde dökülüyor sanki ben daha gidip kestiremedim bile rapunzel olacam nerdeyse:))
Var mı bildiğiniz iyi bir şampuan dökülmeyi durduran sebamed kullanıyordum artık o da fayda etmiyor
Sünnet olan bebeklerin anneleri klips yöntemi ilemi sunnet olan oldu mu kuzular arasında
bugün gittik detaylı görüştük cumaya olacak yaptıran varsa süreci anlatabilir mi büyük oğlum dikişli olmuştu
Sünnet olan bebeklerin anneleri klips yöntemi ilemi sunnet olan oldu mu kuzular arasında
bugün gittik detaylı görüştük cumaya olacak yaptıran varsa süreci anlatabilir mi büyük oğlum dikişli olmuştu
Selam kızlar 15 gün önce bronşit olmuştuk biz. Hafif hırıltı devam ettiği için kontrole götürdüm. Hırıltının devam ettiğini duyunca kulak burun Boğaz’a yönlendirdi. KBB burnuna ve boğazına kameralı inçe bir hortumla baktı. Hafif laringomalazi varmış. Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Gelişmemiş gırtlak kıkardağı imiş kendileri. Dr beslenme sıkıntısı yapmaz dedi ama benim netten yaptığım araştırmalarda yapabilir yazıyor. Tedavi Yok. 6 aylık kontroller olacak sadece. Kendi kendine gelişecekmiş. Var mıydı hafif bile olsa hiç geçmeyen hırıltısı ve iştahlı emmeme sıkıntısı yaşayan var mıydı aranızda
Canım bizde var çocuk Dr uyardı sizin bebek bronşit olursa diğer bebeklere göre ağır geçer dikkat edin dedi ilk ay muayeneeinde
en geç iki yaşa kadar duzelir dedi hırıltılı nefesi bizde de var Dr ince yastık kullanmami önerdi emme konusunda ayniyiz biraz ekip biraz dinlenip tekrar emiyor
aslında hep dıkkat ederm o gelmeden kızım kucagmda olsa da bı ruj bı allık bı rımel surerım genelde ustumu degıstıririm falan. busefer detaylı hazırlanayım dedım ben yolladım onu da agda ısleeımvar dıye o da bir şaşırdı tabı çık deyınce☺