2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günde bir veya ikikere 5ml sıkıyorum sonra yüzüstü çevirip sırtına vuruyorum o sirada kusarken balgamlarida çıkıyor. Aspiratör kullanacaksan günde ikikere diyorlar. Çok kullanmak burundaki nemi alıyormuş

S Sevimlipanduf bizde kızımla yarışıyoruz saç dökme konusunda hangimiz önce kel kalacak merakla bekliyorum:))
Ay hamileyken hiç dökülmüyordu saçlarımın meğer en sağlıklı zamanıymış, şimdilerde bayağı arttı dökülmesi, eskiden saçlarıma bakım yapardım maskeler yağlar çeşit çeşit şeyler sürer bekletirdim şimdi 2 günde bi yıkansam yeter modundayım

Benim eskiden dökülürdü de hamilelikte durmuştu şimdi o zamanınkilerde dökülüyor sanki ben daha gidip kestiremedim bile rapunzel olacam nerdeyse:))
Var mı bildiğiniz iyi bir şampuan dökülmeyi durduran sebamed kullanıyordum artık o da fayda etmiyor

Sünnet olan bebeklerin anneleri klips yöntemi ilemi sunnet olan oldu mu kuzular arasında
bugün gittik detaylı görüştük cumaya olacak yaptıran varsa süreci anlatabilir mi büyük oğlum dikişli olmuştu

kızım 19.30da uyudu eşimle yemek yedik swn çık dedim arkadaslarının yanına. azönce ağda ışlerımı hallettım. aksamları olmasa neolacak bılmem bı degısıklık yapıp esım gelmeden ona hazırlanayım dıyorum okadar alısverıs yaptım elbıseler duruyor dolapta.çay da yapacagım mum falan yakacagım kızım herzamankı gb uyur umarım :)

Sünnet olan bebeklerin anneleri klips yöntemi ilemi sunnet olan oldu mu kuzular arasında
bugün gittik detaylı görüştük cumaya olacak yaptıran varsa süreci anlatabilir mi büyük oğlum dikişli olmuştu
Benim oglumun ki klipsli degildi canim. Dikisli sanirim ama dikis alinmasi fln gibi bir durum olmadi. Bizimkiler gibi kendiliginden eridi galiba

Vuhuuuu sora esin surekli bir yerlere cikmak istemesin kiz donuste guzel karsilaniyor diye

Benimki de deterjan koymuyor kendi kendine suyla temizlenecek sanıyor 2 kere dizdi ikisinde de hiç boşaltmadan tekrar yıkadım

Aynı benim koca epeyi önce gel makinayı öğreteyim gerek olur kullanırsın dedim adam çok korktu üzerine kalacak diye

Sen yak mumları gorecem seni agda da yapilmis sen ikinciyi getirirsin bu mumlar ile

Canım bizde var çocuk Dr uyardı sizin bebek bronşit olursa diğer bebeklere göre ağır geçer dikkat edin dedi ilk ay muayeneeinde

en geç iki yaşa kadar duzelir dedi hırıltılı nefesi bizde de var Dr ince yastık kullanmami önerdi emme konusunda ayniyiz biraz ekip biraz dinlenip tekrar emiyor

Vuhuuuu sora esin surekli bir yerlere cikmak istemesin kiz donuste guzel karsilaniyor diye
aslında hep dıkkat ederm o gelmeden kızım kucagmda olsa da bı ruj bı allık bı rımel surerım genelde ustumu degıstıririm falan. busefer detaylı hazırlanayım dedım ben yolladım onu da agda ısleeımvar dıye o da bir şaşırdı tabı çık deyınce☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…