hahhaahh cok akıllıca psıkolojıkman yenılenıyorum o an hepsı kırlıymıs de yenıden yıkanms beklememeıs gb ay masallah sıze kuzum kopyan resmen durukuşumuzz❤❤❤❤
Selam kızlar 15 gün önce bronşit olmuştuk biz. Hafif hırıltı devam ettiği için kontrole götürdüm. Hırıltının devam ettiğini duyunca kulak burun Boğaz’a yönlendirdi. KBB burnuna ve boğazına kameralı inçe bir hortumla baktı. Hafif laringomalazi varmış. Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Gelişmemiş gırtlak kıkardağı imiş kendileri. Dr beslenme sıkıntısı yapmaz dedi ama benim netten yaptığım araştırmalarda yapabilir yazıyor. Tedavi Yok. 6 aylık kontroller olacak sadece. Kendi kendine gelişecekmiş. Var mıydı hafif bile olsa hiç geçmeyen hırıltısı ve iştahlı emmeme sıkıntısı yaşayan var mıydı aranızda
Ya ben bilmiyordum sen deyince baktım allahım ya melek olmuş yavrucak rabbim daha fazla çektirmemiş bi daha şikayet etmicem bebemden Ya ağlasın zırlasın canı acımıyor bi derdi yok Ya öylesine ağlasın
Hahahah mantıklıymış üstüne doldurmak ama bende genelde boş yer kalmıyor tencere tava fincan ne varsa koyuyorum makinede yıkanmaz denilenleri de Bugün deniyim bakalım daha erken uyutmayı umarım işe yarar :)
Selam kızlar 15 gün önce bronşit olmuştuk biz. Hafif hırıltı devam ettiği için kontrole götürdüm. Hırıltının devam ettiğini duyunca kulak burun Boğaz’a yönlendirdi. KBB burnuna ve boğazına kameralı inçe bir hortumla baktı. Hafif laringomalazi varmış. Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Gelişmemiş gırtlak kıkardağı imiş kendileri. Dr beslenme sıkıntısı yapmaz dedi ama benim netten yaptığım araştırmalarda yapabilir yazıyor. Tedavi Yok. 6 aylık kontroller olacak sadece. Kendi kendine gelişecekmiş. Var mıydı hafif bile olsa hiç geçmeyen hırıltısı ve iştahlı emmeme sıkıntısı yaşayan var mıydı aranızda
Geçen gün bende elde yikadim esim makineyi bosaltta makineye koysana dedi bana öl de makineyi boşalt deme ben böyle iyiyim dedimadam caz yazık bunun üstüne makineyi boşaltmış ama simdide hiç biseyi yerinde bulamiyorum kafasına göre takılmış
Hahahah mantıklıymış üstüne doldurmak ama bende genelde boş yer kalmıyor tencere tava fincan ne varsa koyuyorum makinede yıkanmaz denilenleri de Bugün deniyim bakalım daha erken uyutmayı umarım işe yarar :)
kuzum yılma enınde sonunda uyucak ve sen uytmaya calısrken uykusu gelmıs olcagu ıcn ısaretlerı kacırmamıs olacaksın. bısuredır erken gırıyrm hergecen gun daha cabuk dalıyor
2 yaşına kadar sürebilir dedi. Çok moralim bozuldu. Çocuk Dr da hasta olmasın hastaneye yatmadan atlatamaz dedi. Uzun süre hava kullanacakmışız falan. Psikolojim bozuldu iyice.
Masallah masallah de kuzum❤❤ valla ben uyutnaya calisiyorum konusuyor guluyor vs asla uyumuyor antibiyotik icti o da penisilin alerjisi yapmis tesekkur ederim ❤
2 yaşına kadar sürebilir dedi. Çok moralim bozuldu. Çocuk Dr da hasta olmasın hastaneye yatmadan atlatamaz dedi. Uzun süre hava kullanacakmışız falan. Psikolojim bozuldu iyice.
Ben de bestlak kullanıyorum da damlalığı çok hızlı damlatıyor eğip yavaş yavaş damşatayım desem çok yavaş oluyor. Bana denk gelen şişe mi böyle yoksa hepsi mi ayni acaba? Rastgele damlatiyirum sonuc olarak
Serum fizyolojik gunde.kac kez vermeliymis dr birsey dedi mi canim
Benimde kizimin dun geceden beri sanki geniz burun tikanikligi var. Balgami var gibi ses cikiyor yarinda gecmezse dr a götüreceğim. Aksi gibide bizim dr cumaya kadar izinlimiş de gunde kac kere burun temizlenir serumla onu bilemedim