2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2 yaşına kadar sürebilir dedi. Çok moralim bozuldu. Çocuk Dr da hasta olmasın hastaneye yatmadan atlatamaz dedi. Uzun süre hava kullanacakmışız falan. Psikolojim bozuldu iyice.
Geçmiş olsun kuzum Rabbim sifasiz hastalik Vermesin uzulme❤

Ben kullanirken de ayni sekildi hizli akiyor canim kafana gore takil

Vermez canim biliyorum huyunu anlasmali bosanacaksin diger gibi bosamaz uzerine hicbirsey yok hem
Yahu o vermesin istediği kadar kanunlar var söke söke alınır sakin korkma sinme zaten çocuğunu asla alamaz sakin cahil korkar bir kadın gibi köşene sinme isterse 5 yıl sürsün dava hemen tedbir nafakan bağlanır o parayla bebegin ihtiyaçlarını görürsün hic bisey olmasın üstüne sigortası var ise gidiyor maaşının bi kısmını sana ve bebege bağlayacaklar sakin korkma tüm haklarını kullan maddi manevi tazminat davası ac uzaklaştırma kararı çıkartır bu sefer sen onunla ugras

senin bebişi çook merak ediyorummm❤

bizim saclar döküldü yenılerı dha daa sapsarı cıkıyor baksanza keloş kaldk
Dökülmüyor dökülmüyor diyordum benim bebemin de dökülüyor beşik saç içinde yıkadım Bugun filenin üzeri saç doluydu üzüldüm bi dökülüyorlar diye her sabah tarıyorduk bandanalar tokalar takıyorduk

Maşallah allah hiç ayırmasın sizi
Ayy maşallah bu da sarı bi benim bebem kara kirpikleri ne ara büyümüş oyle ya maşallah
yaaaa bademgözlüü nasıl güzelll kızz kırpıklere de bakkk terımm❤ maşallahh kuzumm kıme benzıyo pekiii
Sagolun kizlar Allah hepimizin evladini bagislasin insallah
Bu kiprik kaslar dogdugunda hic yoktu 40dan sonra uzadilar
Benzetmeye gelince herkes bisey diyor net birisi yok :))
Burda abisi 6 mi 7 mi ne aylik ona benzeten de.cok

Eklentiler

• 20180922_142758.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 77
Gözler benziyor abisine

Daha guzeli cikar annesi uzulme
O sac dokulmesinin en gicik seyide emzige yapismasi

benzıyorlar canımm maşallah oglusun da cok tatlııı ❤

Eşim geldi beni azat etti ama mutfağa kadar yemek şirketinden yemek temizlik şirketinden yardımcı gelse 5 çocuk yaparım akşama kadar bebek baktığım yetmiyormuş gibi bi de yemek yapacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…