2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bize 800 dediler dr iyiymiş güya büyük oğlanı da iyi diye özelde bi bas hekim cocuk cerrahına yaptırdık az kesti falan diye mırın kırın etti eşim bunda sorun olmaz rahat atatırız inşallah

Keşke bu kadar çok seçenek olmasa direk eskisi gibi sadece sünnetçiler olsa kafamız karışmasaydı yaa

Kizlar merhabalar
Mama sandalyemizi satiyorum ilgilenler için 3 kademeli yeni dogan bile kullanabilir
Anneannemiz hediye almis haber vermeden biz de almistik.o yuzden bu hic kullanilmadi :)

Hanımlar menenjit aşılarını yaptıran var mı? B tipi ve diğerleri için olanları? Bex ile başlayan ve nim veya mene ile başlayanı
Doktorlarınız kaç doz ve hangi aylarda dediler

Biz sağlıkçıya yaptırdık sünnetini ben ne kadar istemesemde eşim öyle tercih etti bence çocuk cerrah ında yaptırın bizimki baya eski usul oldu oğlumun pipisi bi acayip oldu normalmiş gerçi zamanla şekillenecekmişte işte ben çok kaygılarım.

Hangi damla? Sütün arttı mı kullanınca

Kizlar kizimda dun geceden beri hirilti,öksürme, burun tikanikligi falan vardi. Birkac defa serum f. Sıktım ama yine de dayanamadim getirdik dr a bir saat oldu geleli.
Cigerleri falan bisey yokmus genzi tikali, orada mudahele edildi. Burun aspire edildi,hava verdiler falan biraz rahatladi.
Gunde kac defa serum f. sıkılır diye sordum 4 5 kez olabilir ama aspire etmeyi 2 den fazla yapma dedi. Cok hiriltisi olursa soguk serum f. 10 ml hava olarak verebilirmisim. Soguk olmasini vurguladi ozellikle hava verirsem. Aklinizda olsun sizinde.

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun kuzumb8zdedd bugün sürekli kusma var anlamad8m gitti.

Sanki beni anlattin

Geçmiş olsun canım

Hanımlar menenjit aşılarını yaptıran var mı? B tipi ve diğerleri için olanları? Bex ile başlayan ve nim veya mene ile başlayanı
Doktorlarınız kaç doz ve hangi aylarda dediler
Bize nim le baslayani verdi canim. 3 ay 10 gunlukken 1. Doz yapildi. Digerleri 5 ve 13.ayda diye not distu

Sizin uykunuz gelmiyor mu yaw
Benim çocuklar yattığında tek isteğim uyumak:)
Kankalıkta nirvanaya ulaştık
hahhaha gelmez olur mu canım ama aşırı değill şu sıra dınlenık hissedıyorum gündüz kızımla uyuyp farkı kapadım

kuzum geçmiş olsun şimdi nasıl rhatladı mı peki prenses iyi yapmışsınız enazından için rahatladı daha erkenden.

Günaydın kızlar, ya bebeğin neresinin Ağrıdığını nasıl anlarız kızlar, dun akşamdan beri uykusunda hep ağlıyor gözlerinden yaş geliyor bi yeri ağrıyor buna eminim de ama neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…