Hiç bir şeye yetişemiyorum bu çocuk bir gun iyiyse 1 hafta burnumdan getirecek kadar kötü huzursuz oluyor, evim leş gibi yere düşen saç telimi alıp çöpe atmaya gidiyorum çığlıklar kopuyor evde o on saniye de, normalde hafta sonları eşim bakıyordu bebeğe ben temizlik yapıyordum biraz, 2 haftadır haftasonumuzda eşim yok hafta içlerinde geç geliyor işinin stresini eve bebeğe yansıtıyor ya da gelir gelmez uyuyor, evimi bok götürüyor 2 aydır camlarım silinmedi son yağan yağmurlardan sonra da neredeyse dışarısı görünmeyecek kadar kirli, halılarım yıkamadan geldi evi temizlemedim diye sermedim, güneşin odasının eksikleri var çıkıp alamıyorum hoş burası oyle bir yer ki bakacak yer de yok her şeyi internetten almak zorunda kalıyorum, en son kuaföre annemlerin oradayken gittim 3 hafta olmuş kaş bıyık efsane yani gene çok darlandım, yarın bina merdivenlerini silmeye gelen bir abla var o gelecek evlere yardıma da gidiyor mu bilmiyorum gelirse onu çağıracağım burada başka tanıdığım da yok kime nasıl güvenirim nereden bulurum bilmiyorum da