2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar, ya bebeğin neresinin Ağrıdığını nasıl anlarız kızlar, dun akşamdan beri uykusunda hep ağlıyor gözlerinden yaş geliyor bi yeri ağrıyor buna eminim de ama neresi
Geçmiş olsun canım. Yavrucaklar o kadar küçük ki bir yeri ağrısa bile tutup gösteremiyorlar. Hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır Belki tecrübeli anneler birşeyler biliyordur.

Sünnet olan bebeklerin anneleri klips yöntemi ilemi sunnet olan oldu mu kuzular arasında
bugün gittik detaylı görüştük cumaya olacak yaptıran varsa süreci anlatabilir mi büyük oğlum dikişli olmuştu
Klips yönteminde çocuk ikikere acı çekiyor. Bir alet var onu takıyorlar ve biraz iyileşince gidip cikarttiriyorsun çocuk tekrar ağlıyor. Klasik neden yaptirmiyorsun.

Çok geçmiş olsun.

Günaydın kızlar, ya bebeğin neresinin Ağrıdığını nasıl anlarız kızlar, dun akşamdan beri uykusunda hep ağlıyor gözlerinden yaş geliyor bi yeri ağrıyor buna eminim de ama neresi
Cnm az önce benimki de uykusunda döndü durdu en sonunda kalktı masaj yaptım gazını çıkardım emdi kucağımda uyuyor. Birde kakası var onu yapamadı. Belki kakası vardır. İnşallah öyle farklı bir yeri ağrimiyordur.

Biz esimle ole bi durumda aklimiza gelen ihtimalleri siralayip bakmaya calisiyoruz canim . Once gaz mi diye ayak hareletlerine bakiyoruz. Su klasik karnina bacaklari ittirme hareketini yaptirip bakiyoruz. Gene ayniysa burnu acik mi? kulaklarinda akinti var mi ? Elini kolunu bacagini hareket ettirip daha mi cok agliyor bi burkulma fln mi var? Kiyafetlerinde etiket veya tenine degen sac vb bisi mi var? En son hic bisi bulamiyorsak banyoya sokuyoruz. Gene durmuyorsa bisi bulamadiysak dogru doktoraa genelde de bi agrisi yoksa arabada duruyor zaten

Klips yönteminde çocuk ikikere acı çekiyor. Bir alet var onu takıyorlar ve biraz iyileşince gidip cikarttiriyorsun çocuk tekrar ağlıyor. Klasik neden yaptirmiyorsun.
Yok hiç alakası yok hanımefendi. Benim bebeğim klips ile oldu 5dk sürdü ve 5gün sonra kendiliğinden düştü. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen annelerimize.

Gunaaydinn herkesee ❤❤ bugun benim dogum gunum teeee 29 olduuum dun aksam esim sagolsun arklarla guzel bir plan yapmis. Sac bas yaptim oje surdum vs vs derken 5 saat vs disardaydim arklarlaydim nasil iyi geldi anlatamam ama kizimida cok ozledimm❤❤ o yuzden buralarda yoktum. Hepimizin bebislerimizin 23 nisani kutlu olsuuuun

dogumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun esin güzel düşünmüş biraz uzaklasmak iyi geliyor insan tazeleniyor resmen

Doğum günün kutlu olsun canım. Nice güzel yaşlara ailenle ❤

Doğum günün kutlu olsun canımmm

Kuzum gercekten bi yeru agridigini dusunuyorsan 1 cay kasigi calpolver sakinlesiyorsa gercwkten biyeri agriyodur demektir.ben sasece kulaklarini kontrol etmeyi biliyorum alr kisimlardan bastiriyosub tepki verirse agriyor demektir.ben biyerinin agridan agladigini dusunuyorsam veriyorum normal aglamasiyla onu ayirt edebiliyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…