2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkeze günaydın dün bi arkadaşa bebegin ölçümü konusunda moral verirken bugün benim moral bozuk 2 gün sonra aşımız var tahminim 6300-6500 arası bisey çıkacak moralimi bozana en yakınım abim onunda bi oğlu var tam 2 ay büyük bizden 6 aylik sürekli kıyaslama yapiyo oğlunun kilosunu övüyo bu arada oğlu 14.5 kilo olmuş ben 6 aylik bir bebek icin bu kilo çok fazla deyince ben kıskanıyorum gibi algiliyo Allahım saglik sihat versin o benim yiğenim ama tablolarda bile 12 aylik bebegin üst kilosu 12.5 diyo e benim oğlum sağlıklı Allaha şükür ama insan bu çok küçük dendiğinde bi üzülüyo iste

Doğum günün kutlu olsun canım. 5 saat kim nasıl baktı bebeğine. Keşkee bana da bu konuda yardım etseler Aylardır oje sürmüyorum
Kısmetse bu hafta

Bana da fazla geldi yeğeninin ağırlığı canım.
Benim yeğenim 14 aylık 12 kilo mesela. İlk Gördüğümde çok iri gelmişti gözüme

Bana da fazla geldi yeğeninin ağırlığı canım.
Benim yeğenim 14 aylık 12 kilo mesela. İlk Gördüğümde çok iri gelmişti gözüme
Bende yiğenim göremiyorum evet iri bi bebekti ama 14.5 kilo ne demek doğru olduğuna inanmıyorum diğer abimin oğlu 1.5 yaşında o bile 12 kilo

Banada kilosu eppeeyy bi fazla geldi kilolu bebek saglikli bebek demek sanki , eger gercekten o kilodaysa yazik istedigi gibi haraket edemiyodur bile bebek

Canım eski usule eşin iyi cesaret etmiş geçmiş olsun paşaya Allah damat olduğu günleri göstersin inşallah

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın

Biz tam 3. Ayda yaptirdik dr 3.5 ayi gecerse yan etki yapar geciktirme demisti hatta kendisi hesap yapıp su tarihi geçirme demisti

2 aylıkken haftalık kilo kontrolü için de gitmiştik en son gittik normale döndüğü için 1 ay sonra gelin dedi o da tam 14 haftaya denk geliyor dün Araştırınca fark ettim

Klips yönteminde çocuk ikikere acı çekiyor. Bir alet var onu takıyorlar ve biraz iyileşince gidip cikarttiriyorsun çocuk tekrar ağlıyor. Klasik neden yaptirmiyorsun.

Canım Dr böyle anlatması göbek bağı gibi kendiliğinden düşecek dedi çok az çocukta oda ebeveynler sıcak suya oturma yaptırmadiklarinda oluyor dedi
burda şehir hastanesinde bu yöntemi uygulayor canım

Doğum günün kutlu olsun vefalı ince düşünceli arkadaşım iyiki doğdun

eşinle kızınla sevdiklerinle Rabbim uzun ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah

Rota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
İlk doz enngec 14. Haftaya kadar yapılmalı biz 12. Haftada 3. Ayında yaptırdık

İki Damla dönüşümlü kullaniyorum bestlak ve galacto damla kullaniyorum bende artış sağladı
Dönüşümlü olunca daha mı çok arttırıyor ben sadece bestlak kullanıyorum arttırdı sanki ama dçnüşümlüde daha da artıyorsa öbüründen de alayım :)

Doğum günün kutlu olsun cnm bebişinle mutlu sağlıklı bir ömrün olsun

Canım Dr böyle anlatması göbek bağı gibi kendiliğinden düşecek dedi çok az çocukta oda ebeveynler sıcak suya oturma yaptırmadiklarinda oluyor dedi
burda şehir hastanesinde bu yöntemi uygulayor canım
Tamam cnm. Doktorum bana öyle söylemişti ben o yöntemi arastirmamistim. Çabucak atlatsin inşallah küçük kuzu. Bir haftada tamamen geçti benimki korktuğum kadar yokmuş.

F Fobia Papatyamaviss incebellibardak saolun kızlar oyle içini çeke çke ağlıyor ki aşı olduğunda ve kan aldırdığımızda falan oyle ağlamıştı canı yanıyor belli üşütme ateş vs yok kontrol ettim, dün banyo yaptırdıktan sonra kulaklarını temizledim kulak çöpünü deliğin içine sokmayıp kulak kepçesinin içini süpürdüm böyle dışarı doğru, kulak deliğinin içinde yakında pislik vardı çöple ileri iterim deyip burun aspiratörüyle çektim yaparken o an hiç mızırdanmadı gece benim de aklıma kulağı ağrıyor diye geldi şuan gece uyuyamadığı için bana iki gülüyor sonra gözleri kapanıyor gene ağlayarak uyanıyor ne zormuş yardım edememek Ağrı kesici vereceğim ama o sanırım uyku yapıyor aşılardan sonra verdiğimde hep uyuyor çunku

Kilo sağlık göstergesi değil ama toplumumuzda şişman bebek makbul maalesef sende yazmışsın sağlıklı evladlarimiz benim yavrum 3. Ayda 5700 Gr idi sağlıklı olsun gerisi önemli değil
abinin sözlerini önemseme boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…