Biz tam 3. Ayda yaptirdik dr 3.5 ayi gecerse yan etki yapar geciktirme demisti hatta kendisi hesap yapıp su tarihi geçirme demistiRota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
Doğum günün kutlu olsun canım. 5 saat kim nasıl baktı bebeğine. Keşkee bana da bu konuda yardım etselerGunaaydinn herkesee ❤❤ bugun benim dogum gunum teeee 29 olduuumdun aksam esim sagolsun arklarla guzel bir plan yapmis. Sac bas yaptim oje surdum vs vs derken 5 saat vs disardaydim arklarlaydim nasil iyi geldi anlatamam ama kizimida cok ozledimm❤❤ o yuzden buralarda yoktum. Hepimizin bebislerimizin 23 nisani kutlu olsuuuun
Bana da fazla geldi yeğeninin ağırlığı canım.Herkeze günaydın dün bi arkadaşa bebegin ölçümü konusunda moral verirken bugün benim moral bozuk 2 gün sonra aşımız var tahminim 6300-6500 arası bisey çıkacak moralimi bozana en yakınım abim onunda bi oğlu var tam 2 ay büyük bizden 6 aylik sürekli kıyaslama yapiyo oğlunun kilosunu övüyo bu arada oğlu 14.5 kilo olmuş ben 6 aylik bir bebek icin bu kilo çok fazla deyince ben kıskanıyorum gibi algiliyo Allahım saglik sihat versin o benim yiğenim ama tablolarda bile 12 aylik bebegin üst kilosu 12.5 diyo e benim oğlum sağlıklı Allaha şükür ama insan bu çok küçük dendiğinde bi üzülüyo iste
Bende yiğenim göremiyorum evet iri bi bebekti ama 14.5 kilo ne demek doğru olduğuna inanmıyorum diğer abimin oğlu 1.5 yaşında o bile 12 kiloBana da fazla geldi yeğeninin ağırlığı canım.
Benim yeğenim 14 aylık 12 kilo mesela. İlk Gördüğümde çok iri gelmişti gözüme
Banada kilosu eppeeyy bi fazla geldi kilolu bebek saglikli bebek demek sanki , eger gercekten o kilodaysa yazik istedigi gibi haraket edemiyodur bile bebekHerkeze günaydın dün bi arkadaşa bebegin ölçümü konusunda moral verirken bugün benim moral bozuk 2 gün sonra aşımız var tahminim 6300-6500 arası bisey çıkacak moralimi bozana en yakınım abim onunda bi oğlu var tam 2 ay büyük bizden 6 aylik sürekli kıyaslama yapiyo oğlunun kilosunu övüyo bu arada oğlu 14.5 kilo olmuş ben 6 aylik bir bebek icin bu kilo çok fazla deyince ben kıskanıyorum gibi algiliyo Allahım saglik sihat versin o benim yiğenim ama tablolarda bile 12 aylik bebegin üst kilosu 12.5 diyo e benim oğlum sağlıklı Allaha şükür ama insan bu çok küçük dendiğinde bi üzülüyo iste
Biz sağlıkçıya yaptırdık sünnetini ben ne kadar istemesemde eşim öyle tercih etti bence çocuk cerrah ında yaptırın bizimki baya eski usul oldu oğlumun pipisi bi acayip oldu normalmiş gerçi zamanla şekillenecekmişte işte ben çok kaygılarım.
Hangi damla? Sütün arttı mı kullanınca
Adana daha bugün ısınmaya başladı. Kışı yeniden yaşadık resmen
Kizlar kizimda dun geceden beri hirilti,öksürme, burun tikanikligi falan vardi. Birkac defa serum f. Sıktım ama yine de dayanamadim getirdik dr a bir saat oldu geleli.
Cigerleri falan bisey yokmus genzi tikali, orada mudahele edildi. Burun aspire edildi,hava verdiler falan biraz rahatladi.
Gunde kac defa serum f. sıkılır diye sordum 4 5 kez olabilir ama aspire etmeyi 2 den fazla yapma dedi. Cok hiriltisi olursa soguk serum f. 10 ml hava olarak verebilirmisim. Soguk olmasini vurguladi ozellikle hava verirsem. Aklinizda olsun sizinde.
Biz tam 3. Ayda yaptirdik dr 3.5 ayi gecerse yan etki yapar geciktirme demisti hatta kendisi hesap yapıp su tarihi geçirme demisti
Klips yönteminde çocuk ikikere acı çekiyor. Bir alet var onu takıyorlar ve biraz iyileşince gidip cikarttiriyorsun çocuk tekrar ağlıyor. Klasik neden yaptirmiyorsun.
Gunaaydinn herkesee ❤❤ bugun benim dogum gunum teeee 29 olduuumdun aksam esim sagolsun arklarla guzel bir plan yapmis. Sac bas yaptim oje surdum vs vs derken 5 saat vs disardaydim arklarlaydim nasil iyi geldi anlatamam ama kizimida cok ozledimm❤❤ o yuzden buralarda yoktum. Hepimizin bebislerimizin 23 nisani kutlu olsuuuun
İlk doz enngec 14. Haftaya kadar yapılmalı biz 12. Haftada 3. Ayında yaptırdıkRota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
Dönüşümlü olunca daha mı çok arttırıyor ben sadece bestlak kullanıyorum arttırdı sanki ama dçnüşümlüde daha da artıyorsa öbüründen de alayım :)İki Damla dönüşümlü kullaniyorum bestlak ve galacto damla kullaniyorum bende artış sağladı
Doğum günün kutlu olsun cnm bebişinle mutlu sağlıklı bir ömrün olsunGunaaydinn herkesee ❤❤ bugun benim dogum gunum teeee 29 olduuumdun aksam esim sagolsun arklarla guzel bir plan yapmis. Sac bas yaptim oje surdum vs vs derken 5 saat vs disardaydim arklarlaydim nasil iyi geldi anlatamam ama kizimida cok ozledimm❤❤ o yuzden buralarda yoktum. Hepimizin bebislerimizin 23 nisani kutlu olsuuuun
Tamam cnm. Doktorum bana öyle söylemişti ben o yöntemi arastirmamistim. Çabucak atlatsin inşallah küçük kuzu. Bir haftada tamamen geçti benimki korktuğum kadar yokmuş.Canım Dr böyle anlatması göbek bağı gibi kendiliğinden düşecek dedi çok az çocukta oda ebeveynler sıcak suya oturma yaptırmadiklarinda oluyor dedi
burda şehir hastanesinde bu yöntemi uygulayor canım
Kilo sağlık göstergesi değil ama toplumumuzda şişman bebek makbul maalesef sende yazmışsın sağlıklı evladlarimiz benim yavrum 3. Ayda 5700 Gr idi sağlıklı olsun gerisi önemli değilHerkeze günaydın dün bi arkadaşa bebegin ölçümü konusunda moral verirken bugün benim moral bozuk 2 gün sonra aşımız var tahminim 6300-6500 arası bisey çıkacak moralimi bozana en yakınım abim onunda bi oğlu var tam 2 ay büyük bizden 6 aylik sürekli kıyaslama yapiyo oğlunun kilosunu övüyo bu arada oğlu 14.5 kilo olmuş ben 6 aylik bir bebek icin bu kilo çok fazla deyince ben kıskanıyorum gibi algiliyo Allahım saglik sihat versin o benim yiğenim ama tablolarda bile 12 aylik bebegin üst kilosu 12.5 diyo e benim oğlum sağlıklı Allaha şükür ama insan bu çok küçük dendiğinde bi üzülüyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?