2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım zaman zaman sebepsiz ağlamaları olur bebeklerin sen onu sar kokla ses tonunda neşe olsun onunla konuş bir ağrısı olsa durmadan ağlar canım

Tamam cnm. Doktorum bana öyle söylemişti ben o yöntemi arastirmamistim. Çabucak atlatsin inşallah küçük kuzu. Bir haftada tamamen geçti benimki korktuğum kadar yokmuş.
Sizinde hayırlı olsun damat olduğu günleri göstersin inşallah rabbim

Wuhuu nasıl 6 aylık 14 kilo maşallah subhanallah da o da cidden fazla, bizim de Perş günü aşı boy kilo takibimiz olacak benim minnak da 7 kilo bile değil 6700 falan çıkacak diye tahmin ediyorum

Canım zaman zaman sebepsiz ağlamaları olur bebeklerin sen onu sar kokla ses tonunda neşe olsun onunla konuş bir ağrısı olsa durmadan ağlar canım
Benim kız hep huysuzluk genelde mızır mızır ama böyle uykusundan ağlayarak uyanmalarında eşim şimdiye kadar hiç geceleri duymazdı güneşin sesini o bile bi zıpladı noldu noldu diye korkuyor mu canı mı acıyor onu da bilemiyorum gözünden yaşlar süzülüyor

Dönüşümlü olunca daha mı çok arttırıyor ben sadece bestlak kullanıyorum arttırdı sanki ama dçnüşümlüde daha da artıyorsa öbüründen de alayım :)
Bence daha da arttırdı bestlak kullandım o kadar artmadı galacto ile dönüşümlü olunca dahada etkili oldu canım

Benim ki calpol u aldigi an her kosulda sakinliyor uyusuyor kuzum onun da oyleyse pek anlayamayabilir :/

Canım dua oku sar sarmala devam ederse öğleden sonra Dr gidin olmazsa

Canım geçmiş olsun su kaçmıştır belki bi doktora gösterin bence

İlk zamanlar bizde de çok oluyordu uykusunda ağlıyordu çocuk göz yaşı olmadan ama sürekli bi inleme sesi, sıçrayarak uyanıp ağlıyordu.. çok üzülüyordum ama sonra kendi kendine geçti

Agrisi dindigi icin uykuya teslim oluyor kuzum , evet kulagiyla ugrasmissin agri yapmış olabilir gülerken bi kulaklarina bastir tepki vercekmi kontril et agriyorsa mutlaka aglar huzursuzlanir

Kizlar hayirli gunler hepinize dun çok yiprandigim icin giremedim oncelikle cok saolun destek oldunuz icin hepinizden allah razi olsun size yazdiktan on dk sonra adliyeye gittik dilekce yazmamizi istediler yazdik polis memuru bi abi vardi saolsun bu boyle olmaz dedi nafaka tazminat altin yazmaniz lazim ileride tekrar mahkeme acilimiyor bosanma gerceklestikten sonra dedi esimde bu islerden hic anlamaz polismemuru oyle konusunca kesin yazilmasi gerektigini dusunerek 1200 tl nafaka ve ziynet esyalari yazdi ve ogle arasina girmistiler biz dilekcemizi tamamladik ogleden sonra adliyenin acilmasini beklerken annem aradi cocuk anladimi napti bilmiyorum oyle bi agliyorki cocuk annem biryandan agliyo cocugun sesi biryerden ben susturamiyorum ciglik atarak uyaniyor dedi hemen eve gittik cocuk sakinlesti ogle arasi bitti geri gidecektik annem dedi yasiniz genc ikinizde biriyle evleneceksiniz bu cocuk ortada kalacak gelin etmeyin dediysede dinlemedim geri gittik dilekceyi verecek oldugumuz kapiya geldim ve iceri sokmadi beni yalvardi ilkkez benden ozur dileyip birdaha kusmiceni soyledi ilkkez yalvardi bana ilkkez insan yerine koydu yapmicani soyledi eve gidelim oglumuzun yanina diye birsuru konusma yapti aldi dilekceleri elimden o an okadar caresizdimki hickira hickira 3 km yol
Yurudum eve kadar agladim arkamdan yalvardi ama gozum bile gormek istemedi hersey icin cok gec kalinmisti yuregim oyle yandiki gecmiyor yanginligi hicbirsekikde o cocugun hickirik sesi benim caresizligim annemin gozyaslari beni yolumdan cevirdi esimi ilkkez oyle gordum sesi titriyordu gozleri doldu yinede icim sogumuyorsu eve geldim sut sagdim kac saatir sagilmayan gogsumden 30 cc sut geldi heryeri yakasim yikasim geldi kime ne dicektim naparsam yapim hicbirsey geri gelmiyordu gelmicektide ben yikildigimla kalacaktim eve okadar yol yurudugumemi yanayim sutun kesimdiginemi bas agrimami acliktan ellerim titriyordu artik bizimki yemege goturdu karacaya goturdu kahve makinasi kek kaliplari vitrin susleri cocuga kumbara aldi birsuru kiyafetler doldurdu lazere yazdirdi altin kolye aldi tabİki maddiyatla hicbirsey cozulmuyor halen daha cok kirginim ama insallah cocumuzun hatrina rabbim esimi duzeltir dualarinizdan bizi eksik etmeyin kizlar rabbim kimseyi benim durumuma sokmasin Xeroderma_pig A anneveoglusu D defne1453 Dido44 F Fobia Z zet193 matrush bsebse Z zeLina M Mavisu27 @Kartanesii8892 B bence91 ecemine mevsiminegore Nilufer_3457 S Sevimlipanduf incebellibardak @CANIM AZRAM

Sana tavsiyem bundan sonra yelkenleri suya indirme kırgınlığın zaten bitmez de bitmedigini o da anlasin uzum bi sure icinde hep bi korku kalksin ya giderse diye insallah huzurlu mutlu biseuklde yuvani kurtarirsin canım sutun de toparlar en kisa zaman da insallah sen sagmaya devam et

Her şerde bir hayır vardır inşallah bu ona tokat gibi gelir yine de taviz verme burnu sürtsün canım evlat için her şeye katlanıyoruz ama kendini yıpratma inşallah daha güzel olur her şey dualarımdasın canım her şeyin maddiyat olmadığını anlaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…