2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bwn varım kalp atışı alamayan yani bayram sonrası gidecem Dr 3 çocuğum
8 yaşında oğlum
2 yaşında kızım var
Bat 17 mayisti ama olmadı açıkçası beklemiyordum .ve çocuk olayını kapatmistim ne ara hamile kaldım inanin bilmiyorum.bu ay hasta olunca Dr a gidip spiral taktiracaktim ama hamileymisim şaka gibi yemin ediyorum insan mucize der ya haaa tam o benim karnimda şuan.ve hamileliklerim çokta rahat geçmiyor kizimda Dr normal doğum diye tutturunca suni sancı fazla geldi kızımın kalbi tekledi karnimda apar topar sezeryana alındım bebekte kanala girmiş ti o sırada .çok ağır geçmiş sezeryanim 3.5 saat sonra cikmisim yani uzatmayayayim ben o zor günlerin sonunda dahada çocuk istemiyorum dedim ama insan büyük konuştuğu yerden imtihan olurmus bende imtihanimi yaşıyorum

Benimkide 3 olcak canim benden cok esim istedi benimkide cok zorlu hamilelik hikayem var bi surec var onumde anneme daha soylemedim cunku ikisine o bakiyo bi ucuncu dusunemiyorum sagolsun kayinvalidem keyfine bakiyo ama bunu bi yakinima bakiciya vercem Allah razi olsun ikisine bakti buyuttu yeter artik bi kalp atislarini alalim plani yapariz

Yaa ne güzel hemen hemen herkes duydu bebişlerin kalp atışlarını, benim tam bir hafta var haftaya cuma gideceğim zaman geçmez çok var daha

Aynen benim de kayinvalide tarafı bilmiyor maalesef cinsiyete kadar da söylemeyi düşünmüyorum

Doktorunuz karindami bakti vajinalmi baktı? Ben 4+5 te gittigimde sadece belli belirsiz kese gördüm 5+3 te gittigimde kese netti boyutu 14.2 mm idi icinde embriyo yolk vs bisey gozukmuyordu cunku karindan baktı daha sonra 6+4 te gittim embriyom 5.4 mm idi bence doktorunuz sanirim garantici bu yuzden sizi umutlandirmamak icin demistir onceki öykülerinize istinaden. Insallah saglikla kucağınıza alirsiniz

Ben kamudayim sendika var diye 96 tl.normali de 110 tl diye biliyorum canım

Karindan gördü ama çok aradı. En sonunda gördü ama küçük dedi. Sizin embriyo 5.4 iken kese kaçtı acaba? Amin bilmukabil arkadaşım

Teşekkür ederim canım. Esas doğum için arayışıma Tecrübeli iyi bir dr istiyorum. Merkez Pelin San'da doğurdum. Hiç memnun kalmadım. Şeyi biliyor musun canım. Doğumda yakın girebiliyor mu? (sezeryan)
Henüz sormadım kesin bir bilgi yok ben de sezeryanda yakinim olsun dogumda istiyorum :)Medikal de izin vermiyorlar ama Konak da sıkıntı olmuyor diye duydum

Ben kamudayim sendika var diye 96 tl.normali de 110 tl diye biliyorum canım
Kızlar ben de Sakarya'da Konak Hastanesi'ne gidiyorum normal muayene ücreti 83 lira burada İzmit'e nazaran daha uygun Benim de ablam Konak'ta çalışıyor diye yüzde yirmi indirimim var nasipse doğumda da kullanacağım bu indirimi

Ben de bugun ilk kez gittim keseyi gorduk 5+5 9.7mm koca bir serum yedim cok kotuyum bas agrisi,bulanrti,kusma su iciyorum 10 dk sonra cikiyor resmen ac geziyorum dermanim takatim yok cok giremiyorum herkese rahat bi surec diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…