2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay canım ya insallah ders olmuştur senin kararlılığından korkmuş işte bak, canım bi de duaların gücüne çok inanırım evde karı koca muhabbeti artması için bakara suresini oku kendin okuyamıyorsan aç internetten evin her odasına bakara suresi oku allah muhabbetinizi artırsın

İnşallah düzelir her şey bundan sonra hatalarını anlamıştır belki canm üzme kendini bebeğine yazık sütün kesilmesin.. annen de haklı bir açıdan ama en azından artık eşin de biliyor istediğin zaman gidebileceğini.. bir daha böyle küslükler yaşamazsınız umarım geçmiş olsun

İnsallah canim allahm aramiza hz ali ile fatima validemizin muhabbetinden versin saf temiz bi yuvamiz olsun

Tek çocukla gündüz uyunur tabi
Dinlenik hissederim belki ben de birgün
dogru dıyosun canım ablamlar annem falan diyor tek çocuk hiç cocuk diye gerçekten katılıyorum yaa benım sımdı ablamn 3. dogacak 2aya daha 2yasında kızı var oglu da 9yasında. kıskanır dıyorum kardesını pek anlatamıyorum allah kolaylık versın sizde durumlar duzeldımı kıskanclık falan ne durumda

Umarım herşey düzelir bu eşine bi ders olur.Rabbim meleğinizin yüzü suyu hurmetine yuvanıza mutluluk ağız tadı versin.ayni şeyleri tekrar yasatmasin

İnsallah canim allahm aramiza hz ali ile fatima validemizin muhabbetinden versin saf temiz bi yuvamiz olsun
canım bak sen okadar temiz kalplisin ki. sen kendın gb merhametlisini hakedıyorsun evlenmeden önce eşimle tanışmadan önce Allah karşıma merhametli insan çıkarsın diye dua ettim hep. Çünkü merhameti olmayanın diğer sıfatları malesef boş. Eşine merhamet eden Adamdır.Gerisi sadece erkek Inşallah gerçek anlamda düzelir eşin. Zamanla törpülenir herşey. Sen Hemen süngünü düşürme ilişki terapistlerine gidin hem maddiyatınız da müsait. Ona ilk şartın bu olsun.. Aldatılma olmayan ilişkilerde herzaman bir şans vardır. Umarım herşey gönlünce olur üzülme sen ağlama hiçbir annenin ağlamasına üzülmesine dayanamıyorum. Üstelik bu adam tarafındansa daha fena.

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm bundan sonra hakkettiğin huzuru mutluluğu yuvandan ayırmasın rabbim.. moralini yüksek tut sütün toparlar merak etme bebeğini al koynuna yatın beraber onun kokusundan bile artar sütün❤

İnşallah her şey yoluna girer kuzum. Sen üzülme, sütün geri gelecek sağmaya devam et. Dualarımdasın

Günaydın kızlar, ya bebeğin neresinin Ağrıdığını nasıl anlarız kızlar, dun akşamdan beri uykusunda hep ağlıyor gözlerinden yaş geliyor bi yeri ağrıyor buna eminim de ama neresi
oyy yerım ben Güneş prensesıı bandanasını yesinler. şimdi nasıl ağlıyo mu gectı mı agrısı

işte benimki bronşit oldu 2 hafta önce geçmiyo bir türlü. Doğduğundan beri de var hırıltı. Yazı bekliyordum hırıltısı geçecek normal bir bebek olacak diye. Resmen yıkıldım. Kendimi metanetli sabırlı sanıyordum değilmişim. Büyük oğlum kıskanmaları tavırlı şaşırdım kaldım. Gece altına kaçırmazdı. Bir haftadır her gece kaçırıyor. Evde agu falan diyo ara ara bebek sesleri çıkarıyor. Gece kaçırmaları da kardeş doğumu sebebiyleymiş. Hamdolsun yine de Allah dermansız dert vermesin. Lohusa gibi gözlerim dolup duruyo A anneveoglusu

oyy yerım ben Güneş prensesıı bandanasını yesinler. şimdi nasıl ağlıyo mu gectı mı agrısı
Şimdi daha iyi gibi oyle ağlamıyor en azından kanguruya taktım kahvaltı hazırladım uyuya kaldı

Dualarımız seninle canım Allah eşine akıl fikir versin. Gönül kirikdiktan sonra eskisi gibi olmuyor. Keşke bunu idrak edebilse ona göre davransa.Süt veren kadıni üzmemesi lazim en azından çocuğunu düşünmeli. Güzel yavrun ve senin için umarım herşey daha güzel olur... Çok üzüldüm

Geçmiş olsun cnm. Arada kaç yaş var küçükle. İki çocukla zor Allah yardımcın olsun. Biz bitaneyle zor uğraşıyoruz.

kuzum geçmiş olsun şimdi nasıl rhatladı mı peki prenses iyi yapmışsınız enazından için rahatladı daha erkenden.
Sagol canim sabah 6 da yine serum f. sıktım koca insan gibi bir balgam cikardi nerden cikiyor bunlar anlamiyorum.
Dogum günün kutlu olsun canim
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın
Sagol canim,arada doluyor burnu genzi ama daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…