2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tünaydın kizlar
Canim eger senin kazik duzelecekse boyle olmasi daha iyi
Bakti is ciddi elden gidiyorsun kafaya dank etti insallah
Allah onun kalbine merhamet duygusu asilasin insallah.
Yorgun,üzgün ve ac oldugun icin sütün az cikmistir azaldi diye düşünme, tasiyor memelerinden tamam mi :))
Bir de aile gecimsizligine bakara suresi sifalidir evde ac netten hep o okunsun canim T tanem-tane20

Mutlu yıllar canım

Canım geçmiş olsun su kaçmıştır belki bi doktora gösterin bence
Olabilir canım hep yıkarken görüyorum kulağına su kaçıyor başını yıkarken benim de direk aklıma kulağı ağrıyor diye geldi şimdi iyi gibi uyuyor hatta gece düzgün uyumadı hep uyandı ağladı uykusu bölündü şimdi uyuyor eğer devam ederse götüreceğim doktora

Saci cok oldugu icin kafasina cok su dokuyorsun ya olabilir

Kizlar burun aspiratoru ne kullanıyorsunuz, bana fikir verir misiniz
Dr cekmende gerekiyor burnunu dedi. Daha cabuk iyilesir dedi. Oglumda kullanmamıştım bilmiyorum nasil bisey alayim.
otribebe canımm ucu için tek kullanımlık yazıyor ama uzun surr kullanabilirsın

Rota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
evet canım 2~4 veya 3~5 ya da 3~4 te yapılıyor onemlı olan ilkdozun 3aya dek verılmesıymiş. aksı halde işe yaramazmıs. 1,de 2,de

evet canım 2~4 veya 3~5 ya da 3~4 te yapılıyor onemlı olan ilkdozun 3aya dek verılmesıymiş. aksı halde işe yaramazmıs. 1,de 2,de
Ya benim ebe 4 ve 6 da yapacak, 2.asilarimiz gec kaldi diye onuda otelemek zorunda kaldi sanirim 2.ay asisini 3 aya 4 5 gun varken olduk oyle olunca asi tarihinide ileriye verdi rotarix yazdi banada

T tanem-tane20 Canım hayırlısı olsun. Kesinlikle onun içinde bu korkuyu taze tut ki bundan sonra sana böyle davranmayı aklından bile geçiremesin. Keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı ama seninki bu dilden anlıyor demek ki Evladının kokusu sana iyi gelir. Sımsıkı sarıl kokla

Kıskançlık doruk noktada canım:)
Kızımın modu şu geldi tamam iyi güzel hadi dağılalım:)
Bebeğin kalıcı olduğunu anlayamıyor henüz :)

Canım boşanma lafı madem ağıza alındı bundan sonra eski düzene izin verme bu çıkışının anlamı olsun.

Seni eve kapatmasına izin verme

Al karşına konuş devam ettiği taktirde senin o evde olmayacağının farkına varsın

Kıskançlık doruk noktada canım:)
Kızımın modu şu geldi tamam iyi güzel hadi dağılalım:)
Bebeğin kalıcı olduğunu anlayamıyor henüz :)
Ayy yeğenim geldi aklıma ya ablam hep Efe’ye şey derdi kardeşin gelince onunla oynarsın, sana oyun Arkadaşı geliyor, hastaneden gidip kardeşini alacağız şimdi vs şeklinde efe 2 yaşındaydı, Ege doğdu daha bi kaç günlük bebek böyle kardeş olmaz bu hep yatıyor benimle oynamıyor bunu hastanedeye geri götürelim diye kolundan tutup çekerdi

Aynen bu bir fırsat T tanem-tane20

Benim eşimde erkek kardeşleri (ikizler) olduğunda 6 yaşında falanmış bakkaldan ekmek alıp getirmiş bunu yesinlerde büyüsünler benle top oynasınlar demiş

Artık bebekle de dışarı çıkıyoruz bebeği giydiriirken bana diyorki her seferinde o da mı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…