Mutlu yıllar canımGunaaydinn herkesee ❤❤ bugun benim dogum gunum teeee 29 olduuumdun aksam esim sagolsun arklarla guzel bir plan yapmis. Sac bas yaptim oje surdum vs vs derken 5 saat vs disardaydim arklarlaydim nasil iyi geldi anlatamam ama kizimida cok ozledimm❤❤ o yuzden buralarda yoktum. Hepimizin bebislerimizin 23 nisani kutlu olsuuuun
Olabilir canım hep yıkarken görüyorum kulağına su kaçıyor başını yıkarken benim de direk aklıma kulağı ağrıyor diye geldi şimdi iyi gibi uyuyor hatta gece düzgün uyumadı hep uyandı ağladı uykusu bölündü şimdi uyuyor eğer devam ederse götüreceğim doktoraCanım geçmiş olsun su kaçmıştır belki bi doktora gösterin bence
Biz iki aylıkken yaptırdık canımRota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
Saci cok oldugu icin kafasina cok su dokuyorsun ya olabilirOlabilir canım hep yıkarken görüyorum kulağına su kaçıyor başını yıkarken benim de direk aklıma kulağı ağrıyor diye geldi şimdi iyi gibi uyuyor hatta gece düzgün uyumadı hep uyandı ağladı uykusu bölündü şimdi uyuyor eğer devam ederse götüreceğim doktora
Cnm biz otribebe kullanıyoruz. İyi gibi.Kizlar burun aspiratoru ne kullanıyorsunuz, bana fikir verir misiniz
Dr cekmende gerekiyor burnunu dedi. Daha cabuk iyilesir dedi. Oglumda kullanmamıştım bilmiyorum nasil bisey alayim.
otribebe canımm ucu için tek kullanımlık yazıyor ama uzun surr kullanabilirsınKizlar burun aspiratoru ne kullanıyorsunuz, bana fikir verir misiniz
Dr cekmende gerekiyor burnunu dedi. Daha cabuk iyilesir dedi. Oglumda kullanmamıştım bilmiyorum nasil bisey alayim.
evet canım 2~4 veya 3~5 ya da 3~4 te yapılıyor onemlı olan ilkdozun 3aya dek verılmesıymiş. aksı halde işe yaramazmıs. 1,de 2,deRota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
evet canım 2~4 veya 3~5 ya da 3~4 te yapılıyor onemlı olan ilkdozun 3aya dek verılmesıymiş. aksı halde işe yaramazmıs. 1,de 2,de
Ya benim ebe 4 ve 6 da yapacak, 2.asilarimiz gec kaldi diye onuda otelemek zorunda kaldi sanirim 2.ay asisini 3 aya 4 5 gun varken olduk oyle olunca asi tarihinide ileriye verdi rotarix yazdi banadaevet canım 2~4 veya 3~5 ya da 3~4 te yapılıyor onemlı olan ilkdozun 3aya dek verılmesıymiş. aksı halde işe yaramazmıs. 1,de 2,de
Umarım öyledir ben yıkarken baya strese giriyorum çünkü bu yüzdenBir programda izlemiştim bebeklerin kulak yapısına göre su kaçmazmış yıkarken zaten baş aşağı pozisyonda oluyorlar zaten
Kıskançlık doruk noktada canım:)dogru dıyosun canım ablamlar annem falan diyor tek çocuk hiç cocuk diye gerçekten katılıyorum yaa benım sımdı ablamn 3. dogacak 2aya daha 2yasında kızı var oglu da 9yasında. kıskanır dıyorum kardesını pek anlatamıyorum allah kolaylık versın sizde durumlar duzeldımı kıskanclık falan ne durumda
Canım boşanma lafı madem ağıza alındı bundan sonra eski düzene izin verme bu çıkışının anlamı olsun.Kizlar hayirli gunler hepinize dun çok yiprandigim icin giremedim oncelikle cok saolun destek oldunuz icin hepinizden allah razi olsun size yazdiktan on dk sonra adliyeye gittik dilekce yazmamizi istediler yazdik polis memuru bi abi vardi saolsun bu boyle olmaz dedi nafaka tazminat altin yazmaniz lazim ileride tekrar mahkeme acilimiyor bosanma gerceklestikten sonra dedi esimde bu islerden hic anlamaz polismemuru oyle konusunca kesin yazilmasi gerektigini dusunerek 1200 tl nafaka ve ziynet esyalari yazdi ve ogle arasina girmistiler biz dilekcemizi tamamladik ogleden sonra adliyenin acilmasini beklerken annem aradi cocuk anladimi napti bilmiyorum oyle bi agliyorki cocuk annem biryandan agliyo cocugun sesi biryerden ben susturamiyorum ciglik atarak uyaniyor dedi hemen eve gittik cocuk sakinlesti ogle arasi bitti geri gidecektik annem dedi yasiniz genc ikinizde biriyle evleneceksiniz bu cocuk ortada kalacak gelin etmeyin dediysede dinlemedim geri gittik dilekceyi verecek oldugumuz kapiya geldim ve iceri sokmadi beni yalvardi ilkkez benden ozur dileyip birdaha kusmiceni soyledi ilkkez yalvardi bana ilkkez insan yerine koydu yapmicani soyledi eve gidelim oglumuzun yanina diye birsuru konusma yapti aldi dilekceleri elimden o an okadar caresizdimki hickira hickira 3 km yol
Yurudum eve kadar agladim arkamdan yalvardi ama gozum bile gormek istemedi hersey icin cok gec kalinmisti yuregim oyle yandiki gecmiyor yanginligi hicbirsekikde o cocugun hickirik sesi benim caresizligim annemin gozyaslari beni yolumdan cevirdi esimi ilkkez oyle gordum sesi titriyordu gozleri doldu yinede icim sogumuyorsu eve geldim sut sagdim kac saatir sagilmayan gogsumden 30 cc sut geldi heryeri yakasim yikasim geldi kime ne dicektim naparsam yapim hicbirsey geri gelmiyordu gelmicektide ben yikildigimla kalacaktim eve okadar yol yurudugumemi yanayim sutun kesimdiginemi bas agrimami acliktan ellerim titriyordu artik bizimki yemege goturdu karacaya goturdu kahve makinasi kek kaliplari vitrin susleri cocuga kumbara aldi birsuru kiyafetler doldurdu lazere yazdirdi altin kolye aldi tabİki maddiyatla hicbirsey cozulmuyor halen daha cok kirginim ama insallah cocumuzun hatrina rabbim esimi duzeltir dualarinizdan bizi eksik etmeyin kizlar rabbim kimseyi benim durumuma sokmasinXeroderma_pig @anneveoglusu @defne1453 @Dido44 @Fobia Z zet193 @matrush @bsebse Z zeLina @Mavisu27 @Kartanesii8892 B bence91 @ecemine @mevsiminegore Nilufer_3457 S Sevimlipanduf incebellibardak @CANIM AZRAM
Ayy yeğenim geldi aklıma ya ablam hep Efe’ye şey derdi kardeşin gelince onunla oynarsın, sana oyun Arkadaşı geliyor, hastaneden gidip kardeşini alacağız şimdi vs şeklinde efe 2 yaşındaydı, Ege doğdu daha bi kaç günlük bebek böyle kardeş olmaz bu hep yatıyor benimle oynamıyor bunu hastanedeye geri götürelim diye kolundan tutup çekerdiKıskançlık doruk noktada canım:)
Kızımın modu şu geldi tamam iyi güzel hadi dağılalım:)
Bebeğin kalıcı olduğunu anlayamıyor henüz :)
Aynen bu bir fırsat T tanem-tane20Canım boşanma lafı madem ağıza alındı bundan sonra eski düzene izin verme bu çıkışının anlamı olsun.
Seni eve kapatmasına izin verme
Al karşına konuş devam ettiği taktirde senin o evde olmayacağının farkına varsın
Benim eşimde erkek kardeşleri (ikizler) olduğunda 6 yaşında falanmış bakkaldan ekmek alıp getirmiş bunu yesinlerde büyüsünler benle top oynasınlar demişAyy yeğenim geldi aklıma ya ablam hep Efe’ye şey derdi kardeşin gelince onunla oynarsın, sana oyun Arkadaşı geliyor, hastaneden gidip kardeşini alacağız şimdi vs şeklinde efe 2 yaşındaydı, Ege doğdu daha bi kaç günlük bebek böyle kardeş olmaz bu hep yatıyor benimle oynamıyor bunu hastanedeye geri götürelim diye kolundan tutup çekerdi
Artık bebekle de dışarı çıkıyoruz bebeği giydiriirken bana diyorki her seferinde o da mı geliyorAyy yeğenim geldi aklıma ya ablam hep Efe’ye şey derdi kardeşin gelince onunla oynarsın, sana oyun Arkadaşı geliyor, hastaneden gidip kardeşini alacağız şimdi vs şeklinde efe 2 yaşındaydı, Ege doğdu daha bi kaç günlük bebek böyle kardeş olmaz bu hep yatıyor benimle oynamıyor bunu hastanedeye geri götürelim diye kolundan tutup çekerdi
Canım eski usule eşin iyi cesaret etmiş geçmiş olsun paşaya Allah damat olduğu günleri göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?