2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya benim ebe 4 ve 6 da yapacak, 2.asilarimiz gec kaldi diye onuda otelemek zorunda kaldi sanirim 2.ay asisini 3 aya 4 5 gun varken olduk oyle olunca asi tarihinide ileriye verdi rotarix yazdi banada
dger aşılarla bi baglayıculığı yok dıye bılıyorum canım ama ılk doz 3 ay btene dek olması gerektgını dydum ve okudum sebebi de yazıyordu bı araştrmak lazım yaa

Canın yeni görüyorum, neler olmuş öyle.. Allah yardımcın olsun kuzum. İşin ciddiyetini anlayınca normal davranabiliyormuş demek. Sakın geri adım atma, böyle devam edersen gerçekten boşanırım diye sürekli belirt. Zaten ciddiyetini çok büyük ölçekte göstermişsin. Bebeğin için güçlü ol canım, onun(eşin) için üzülmeye değmez. Evladına sarıl dört elle, öp, kokla. Moralini iyi tut inşAllah ❤❤

Geçmiş olsun.
Biz de bronşit olmuştuk düzelmişti ama birkaç güne sonra yine emmeme çekip bırakma olunca doktora gittik. Bronşit i yok dedi. Başka bir doktordu ama . Meme reddi de hala devam ediyor. Hırıltı da var. Serumla burnunu açıyorum yine aynı. Kendi doktorumuza haftaya kontrol . Bakalım ne dicek bilmiyorum

Kıskançlık doruk noktada canım:)
Kızımın modu şu geldi tamam iyi güzel hadi dağılalım:)
Bebeğin kalıcı olduğunu anlayamıyor henüz :)
kıyamam yaa. onların dünyasından bakınca ne kadar zor. kardeşi de büyüdükçe beraber oyunlar oynadıkca adapte olur umarım hemen❤

Kızlar selam, miniklerimizin 23 nisanı kutlu olsun Bizim için biraz buruk bir 23 nisan oldu çünkü sabah babamızı göreve gönderdik bir süre ayrı kalacağız. Kızımın da bugün kangurusu geldi. Ne güzelmiş, ilk içine koyduğumda kaka yaptı, ikinci koyuşumda uyudu Çok amaçlı bir şey olsa gerek. Uyansın markete gideceğim kangurusuyla

Ya benim ebe 4 ve 6 da yapacak, 2.asilarimiz gec kaldi diye onuda otelemek zorunda kaldi sanirim 2.ay asisini 3 aya 4 5 gun varken olduk oyle olunca asi tarihinide ileriye verdi rotarix yazdi banada
dger aşılarla bi baglayıculığı yok dıye bılıyorum canım ama ılk doz 3 ay btene dek olması gerektgını dydum ve okudum sebebi de yazıyordu bı araştrmak lazım yaa
Bizde 2. Ay aşılarını geç olduk bir tanesi canlı aşıya onların rotada canlı olduğu için aralarında en az 4 hafta olmalıymış ben o zaman sormuştum sağlık ocağında 3. Ayı geçecek rota için sıkıntı olur mu diye olmaz demişlerdi ama doktora sormadım

canm 3.bucuk aymıs bn yanlş yazmısm 14hafta yani mevsiminegore nin dedgı gb cnku nette de bu yönde bılgler. dr.a sor bnce kac haftalksnz suan. biz 1ay once olduk rotayı ama merak ettm 2.dozu yaprken dr.umuza sorcam bnu da

Bende şimdi baktım netten ilk doz 6. Hafta ile 14. Hafta arasında yapılmalıymış Papatyamaviss
Biz 13 teyiz perşembe 4. Haftamız bitiyor cumaya yaptırırsak kurtarıyoruz

Bmde baktim 14.haftaya kdr ildoz yapilmali yaziyo onada 2 3 gun var yarin ebeyi arayip soracagim bilseydim keske dha once sorardim yaa gec kalinmaz ins

Bnde ebeye sorucsm yarin bilgi alirsan etiketle bni canım

Doğum günün kutlu olsun vefalı ince düşünceli arkadaşım iyiki doğdun

eşinle kızınla sevdiklerinle Rabbim uzun ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah
Cok tesekkur ederim canim benim. Hep beraber insallah burda guzel bir aile olduk hep beraber acimizla tatlimizla ❤❤

Bmde baktim 14.haftaya kdr ildoz yapilmali yaziyo onada 2 3 gun var yarin ebeyi arayip soracagim bilseydim keske dha once sorardim yaa gec kalinmaz ins
canım ben bukonularda dr.larım bılgılerıne guvenıyorum bence dr.u ara sor ulasabılıyosan ıstersen ben de sordurabılırım dr.uma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…