- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
dger aşılarla bi baglayıculığı yok dıye bılıyorum canım ama ılk doz 3 ay btene dek olması gerektgını dydum ve okudum sebebi de yazıyordu bı araştrmak lazım yaaYa benim ebe 4 ve 6 da yapacak, 2.asilarimiz gec kaldi diye onuda otelemek zorunda kaldi sanirim 2.ay asisini 3 aya 4 5 gun varken olduk oyle olunca asi tarihinide ileriye verdi rotarix yazdi banada
Canın yeni görüyorum, neler olmuş öyle.. Allah yardımcın olsun kuzum. İşin ciddiyetini anlayınca normal davranabiliyormuş demek. Sakın geri adım atma, böyle devam edersen gerçekten boşanırım diye sürekli belirt. Zaten ciddiyetini çok büyük ölçekte göstermişsin. Bebeğin için güçlü ol canım, onun(eşin) için üzülmeye değmez. Evladına sarıl dört elle, öp, kokla. Moralini iyi tut inşAllah ❤❤Kizlar hayirli gunler hepinize dun çok yiprandigim icin giremedim oncelikle cok saolun destek oldunuz icin hepinizden allah razi olsun size yazdiktan on dk sonra adliyeye gittik dilekce yazmamizi istediler yazdik polis memuru bi abi vardi saolsun bu boyle olmaz dedi nafaka tazminat altin yazmaniz lazim ileride tekrar mahkeme acilimiyor bosanma gerceklestikten sonra dedi esimde bu islerden hic anlamaz polismemuru oyle konusunca kesin yazilmasi gerektigini dusunerek 1200 tl nafaka ve ziynet esyalari yazdi ve ogle arasina girmistiler biz dilekcemizi tamamladik ogleden sonra adliyenin acilmasini beklerken annem aradi cocuk anladimi napti bilmiyorum oyle bi agliyorki cocuk annem biryandan agliyo cocugun sesi biryerden ben susturamiyorum ciglik atarak uyaniyor dedi hemen eve gittik cocuk sakinlesti ogle arasi bitti geri gidecektik annem dedi yasiniz genc ikinizde biriyle evleneceksiniz bu cocuk ortada kalacak gelin etmeyin dediysede dinlemedim geri gittik dilekceyi verecek oldugumuz kapiya geldim ve iceri sokmadi beni yalvardi ilkkez benden ozur dileyip birdaha kusmiceni soyledi ilkkez yalvardi bana ilkkez insan yerine koydu yapmicani soyledi eve gidelim oglumuzun yanina diye birsuru konusma yapti aldi dilekceleri elimden o an okadar caresizdimki hickira hickira 3 km yol
Yurudum eve kadar agladim arkamdan yalvardi ama gozum bile gormek istemedi hersey icin cok gec kalinmisti yuregim oyle yandiki gecmiyor yanginligi hicbirsekikde o cocugun hickirik sesi benim caresizligim annemin gozyaslari beni yolumdan cevirdi esimi ilkkez oyle gordum sesi titriyordu gozleri doldu yinede icim sogumuyorsu eve geldim sut sagdim kac saatir sagilmayan gogsumden 30 cc sut geldi heryeri yakasim yikasim geldi kime ne dicektim naparsam yapim hicbirsey geri gelmiyordu gelmicektide ben yikildigimla kalacaktim eve okadar yol yurudugumemi yanayim sutun kesimdiginemi bas agrimami acliktan ellerim titriyordu artik bizimki yemege goturdu karacaya goturdu kahve makinasi kek kaliplari vitrin susleri cocuga kumbara aldi birsuru kiyafetler doldurdu lazere yazdirdi altin kolye aldi tabİki maddiyatla hicbirsey cozulmuyor halen daha cok kirginim ama insallah cocumuzun hatrina rabbim esimi duzeltir dualarinizdan bizi eksik etmeyin kizlar rabbim kimseyi benim durumuma sokmasin @Xeroderma_pig @anneveoglusu @defne1453 @Dido44 @Fobia @zet193 @matrushbsebse Z zeLina M Mavisu27 @Kartanesii8892 @bence91 @ecemine mevsiminegore @Nilufer_3457 S Sevimlipanduf @incebellibardak @CANIM AZRAM
Geçmiş olsun.Selam kızlar 15 gün önce bronşit olmuştuk biz. Hafif hırıltı devam ettiği için kontrole götürdüm. Hırıltının devam ettiğini duyunca kulak burun Boğaz’a yönlendirdi. KBB burnuna ve boğazına kameralı inçe bir hortumla baktı. Hafif laringomalazi varmış. Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Gelişmemiş gırtlak kıkardağı imiş kendileri. Dr beslenme sıkıntısı yapmaz dedi ama benim netten yaptığım araştırmalarda yapabilir yazıyor. Tedavi Yok. 6 aylık kontroller olacak sadece. Kendi kendine gelişecekmiş. Var mıydı hafif bile olsa hiç geçmeyen hırıltısı ve iştahlı emmeme sıkıntısı yaşayan var mıydı aranızda
kıyamam yaaKıskançlık doruk noktada canım:)
Kızımın modu şu geldi tamam iyi güzel hadi dağılalım:)
Bebeğin kalıcı olduğunu anlayamıyor henüz :)
Yaa kıyamamArtık bebekle de dışarı çıkıyoruz bebeği giydiriirken bana diyorki her seferinde o da mı geliyor
Ya benim ebe 4 ve 6 da yapacak, 2.asilarimiz gec kaldi diye onuda otelemek zorunda kaldi sanirim 2.ay asisini 3 aya 4 5 gun varken olduk oyle olunca asi tarihinide ileriye verdi rotarix yazdi banada
Bizde 2. Ay aşılarını geç olduk bir tanesi canlı aşıya onların rotada canlı olduğu için aralarında en az 4 hafta olmalıymış ben o zaman sormuştum sağlık ocağında 3. Ayı geçecek rota için sıkıntı olur mu diye olmaz demişlerdi ama doktora sormadımdger aşılarla bi baglayıculığı yok dıye bılıyorum canım ama ılk doz 3 ay btene dek olması gerektgını dydum ve okudum sebebi de yazıyordu bı araştrmak lazım yaa
canm 3.bucuk aymıs bn yanlş yazmısm 14hafta yaniBizde 2. Ay aşılarını geç olduk bir tanesi canlı aşıya onların rotada canlı olduğu için aralarında en az 4 hafta olmalıymış ben o zaman sormuştum sağlık ocağında 3. Ayı geçecek rota için sıkıntı olur mu diye olmaz demişlerdi ama doktora sormadım
Bende şimdi baktım netten ilk doz 6. Hafta ile 14. Hafta arasında yapılmalıymışcanm 3.bucuk aymıs bn yanlş yazmısm 14hafta yanimevsiminegore nin dedgı gb cnku nette de bu yönde bılgler. dr.a sor bnce kac haftalksnz suan. biz 1ay once olduk rotayı ama merak ettm 2.dozu yaprken dr.umuza sorcam bnu da
Bmde baktim 14.haftaya kdr ildoz yapilmali yaziyo onada 2 3 gun var yarin ebeyi arayip soracagim bilseydim keske dha once sorardim yaa gec kalinmaz insdger aşılarla bi baglayıculığı yok dıye bılıyorum canım ama ılk doz 3 ay btene dek olması gerektgını dydum ve okudum sebebi de yazıyordu bı araştrmak lazım yaa
Bnde ebeye sorucsm yarin bilgi alirsan etiketle bni canımBizde 2. Ay aşılarını geç olduk bir tanesi canlı aşıya onların rotada canlı olduğu için aralarında en az 4 hafta olmalıymış ben o zaman sormuştum sağlık ocağında 3. Ayı geçecek rota için sıkıntı olur mu diye olmaz demişlerdi ama doktora sormadım
Tamam cnm sende bana yaz siz 2. Ay aşılarını hangi gün oldunuz 4 hafta geçmedi miBnde ebeye sorucsm yarin bilgi alirsan etiketle bni canım
Aynen oyle. Cok tesekkur ederim❤❤dogumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun esin güzel düşünmüş biraz uzaklasmak iyi geliyor insan tazeleniyor resmen
Cok tesekkur ederim❤❤❤Doğum günün kutlu olsun canım. Nice güzel yaşlara ailenle ❤
Bizim doktorumuz 2de de yapabiliriz demisti biz tam 3aylikken yaptirdikRota aşısı 3 aylıkken yapılıyor ama belli bir haftayı (14 hafta) geçmemesi gerekiyormuş doğru mu yaptıranlar tam hangi haftada yaptırdınız
Cok tesekkurler ❤Doğum günün kutlu olsun canımmm
Cok tesekkur ederik.kuzum❤Günaydııntüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum nice bayramlara
bsebse doğum günün kutlu olsun canm mutlu yaşlar
Cok tesekkurler kuzum benim❤ annemi bize getirmistim o baktiDoğum günün kutlu olsun canım. 5 saat kim nasıl baktı bebeğine. Keşkee bana da bu konuda yardım etselerAylardır oje sürmüyorum
Kısmetse bu hafta
Cok tesekkur ederim canim benim. Hep beraber insallah burda guzel bir aile olduk hep beraber acimizla tatlimizla ❤❤Doğum günün kutlu olsun vefalı ince düşünceli arkadaşım iyiki doğdun
eşinle kızınla sevdiklerinle Rabbim uzun ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah
canım ben bukonularda dr.larım bılgılerıne guvenıyorum bence dr.u ara sor ulasabılıyosan ıstersen ben de sordurabılırım dr.umaBmde baktim 14.haftaya kdr ildoz yapilmali yaziyo onada 2 3 gun var yarin ebeyi arayip soracagim bilseydim keske dha once sorardim yaa gec kalinmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?