2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi insallah verdigin bu sansi guzelce kullanir esin kuzum.. aynen artik cocuj var arada cok kolay olmuyor. İnsallah bir donum noktasi olur sizin icin ve mutlu olursunuz iyi olursunuz hep❤

Cok tesekkur ederim canim benim. Hep beraber insallah burda guzel bir aile olduk hep beraber acimizla tatlimizla ❤❤
mutlu yıllar kuzumm benım ne guzel ıyı gelmıstır sna. ben de 8gundur cıkmıyorum buaksam cıkacagız esımlee. kızım 3ten berı uyuyor muhtemelen gece uukusuna bagladı kendısı yıne epey derın 6bucıkta uyandırp kv.ye bırakıp uyıtturcam9gb bıguncuk olsn memesız uyusun ter atıyorum 1saat benı emzık yerıne kullanıo her gece

Geçmiş olsun cnm. Arada kaç yaş var küçükle. İki çocukla zor Allah yardımcın olsun. Biz bitaneyle zor uğraşıyoruz.
3 yaşında oğlum aralarında 35 ay var. Kıskanır diye bekliyordum da böylesini beklemiyordum. Doğrudan tepkileri Yok. Bebeğe zarar vermiyor. Dolaylı anlıyoruz kıskandığını

Bende de aynı. Aslında hırıltı dışında bir hastalık belirtisi de Yok. Tıkanıklık ateş vs.

Kızlar ben okudum ve duydum demiştim ya çalışma saati dye aramadım ablama sor dedim gitmiş doktoruma sormuş.aynı hastanede çalışıyorlar da. Öyle birsey yok önemlı olan 2doz arası enaz 3hafta olması demiş. Ben çok güvenırım kızımın dr.una.. Söyleyeyim dedım sıze de.. ılk doz 4aylıkken olduysa dıgerı 5.5 aylıkken olması daha ıyıymıs 3hafta minimum aralıkmıs bana da 3,4 yapıcaz dedı 2.dozu da ayınsonunda yapacagız. mevsiminegore Z zeLina Papatyamaviss

Bu rotanın 2 dozu içindi dimi canm

Bize doktor 3 doz olanından yaptı da 3-4-5 aylarda vuruluyor. 3te başladık işte
3 doz da oyle demek kı bana 2doz dedı kuzum menenjıt ıcın de 2dozu onerdı tarıhcesıne kadar bahsettı flan hastalıkların ama tabı aklımda hıcbırı kalmadı sadece dozları aklımda. hatta menenjıt ıcın 3.doza gerek yok dedı sebebnı de anlattı o da aklmda degıl. şu aşılar bıttiğinde sanırım büyümüş olacaklar

Gerçekten yaa aşılar bittiği an bebekten çocuğa dönecekler artk

Kızlar yaa ben geçen yıl bugünü asla unutamam. Kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. 9gün vardı adetime erken testten yapmıstım evde vardı.. Aslında tamamen bebek fikrini kapamıstım öncesındeki ay düşük olmustu. ve sadece bıgun korunamamstk o gün sızı gırmıstı ve ben masa kaldırmıstım Allahın işine bakın kı bitki çayı içiyordum hormon dengelemesı ıcın hamıleyken de ıcılmemesı gerekıyormus o çay bana nasıp olmadı 2kez ocakta unuttum bırınde de cayı eklemeyı unutmustum dedım bunda bir hayır var ve hemen test yapmıştım 9gün kala çıkan çizgi buydu zarzor shopla gorunuyyodu

Eklentiler

• Screenshot_20190423-175021.webp
    41 KB · Görüntüleme: 28

Tamam canım sağ olasın bir dahaki kontrolde yaptırırım o zaman

Bu 2 dozla 3 doz arasındaki fiyat farkı var sanırım dr bize de 2 doz olanı yazdı 265 TL imiş

Ayy iyi bari aklimda dert oldu sabahtan beri yapilsada etkisi olmaz mi vs diye, canim benim duzenli bi doktorum yok malesef ozele gitmiyoruz.tesekkur ederm sordurdugun icin

Kızlar merak ediyorum ben bazen kızımın çoraplarını çıkarıyorum gece uykusuna yatırırken Yani aslında hiç giydirmek istemiyorum çorapla rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana Ama bazen de üzerini açıyor ne yaparsam yapayım.sabaha karsı gydırıyorum bazen.sızler nasıl yapıyorsunuz?

Canım ben çorap giydiriyorum mutlaka bir kat. Bizim zaten ayaklarımız ne olursa olsun ısınmıyor bir türlü hep buz gibi. Üstü açılmasın diye de uyku tulumuyla yatırıyorum. Giydirmediğim zaman sabah geldiğimde tepine tepine battaniyeyi üstünden atmış oluyor yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…