Hadi insallah verdigin bu sansi guzelce kullanir esin kuzum.. aynen artik cocuj var arada cok kolay olmuyor. İnsallah bir donum noktasi olur sizin icin ve mutlu olursunuz iyi olursunuz hep❤Kizlar hayirli gunler hepinize dun çok yiprandigim icin giremedim oncelikle cok saolun destek oldunuz icin hepinizden allah razi olsun size yazdiktan on dk sonra adliyeye gittik dilekce yazmamizi istediler yazdik polis memuru bi abi vardi saolsun bu boyle olmaz dedi nafaka tazminat altin yazmaniz lazim ileride tekrar mahkeme acilimiyor bosanma gerceklestikten sonra dedi esimde bu islerden hic anlamaz polismemuru oyle konusunca kesin yazilmasi gerektigini dusunerek 1200 tl nafaka ve ziynet esyalari yazdi ve ogle arasina girmistiler biz dilekcemizi tamamladik ogleden sonra adliyenin acilmasini beklerken annem aradi cocuk anladimi napti bilmiyorum oyle bi agliyorki cocuk annem biryandan agliyo cocugun sesi biryerden ben susturamiyorum ciglik atarak uyaniyor dedi hemen eve gittik cocuk sakinlesti ogle arasi bitti geri gidecektik annem dedi yasiniz genc ikinizde biriyle evleneceksiniz bu cocuk ortada kalacak gelin etmeyin dediysede dinlemedim geri gittik dilekceyi verecek oldugumuz kapiya geldim ve iceri sokmadi beni yalvardi ilkkez benden ozur dileyip birdaha kusmiceni soyledi ilkkez yalvardi bana ilkkez insan yerine koydu yapmicani soyledi eve gidelim oglumuzun yanina diye birsuru konusma yapti aldi dilekceleri elimden o an okadar caresizdimki hickira hickira 3 km yol
Yurudum eve kadar agladim arkamdan yalvardi ama gozum bile gormek istemedi hersey icin cok gec kalinmisti yuregim oyle yandiki gecmiyor yanginligi hicbirsekikde o cocugun hickirik sesi benim caresizligim annemin gozyaslari beni yolumdan cevirdi esimi ilkkez oyle gordum sesi titriyordu gozleri doldu yinede icim sogumuyorsu eve geldim sut sagdim kac saatir sagilmayan gogsumden 30 cc sut geldi heryeri yakasim yikasim geldi kime ne dicektim naparsam yapim hicbirsey geri gelmiyordu gelmicektide ben yikildigimla kalacaktim eve okadar yol yurudugumemi yanayim sutun kesimdiginemi bas agrimami acliktan ellerim titriyordu artik bizimki yemege goturdu karacaya goturdu kahve makinasi kek kaliplari vitrin susleri cocuga kumbara aldi birsuru kiyafetler doldurdu lazere yazdirdi altin kolye aldi tabİki maddiyatla hicbirsey cozulmuyor halen daha cok kirginim ama insallah cocumuzun hatrina rabbim esimi duzeltir dualarinizdan bizi eksik etmeyin kizlar rabbim kimseyi benim durumuma sokmasin @Xeroderma_pig @anneveoglusu @defne1453 @Dido44 @Fobia @zet193 @matrushbsebse Z zeLina @Mavisu27 @Kartanesii8892 B bence91 @ecemine mevsiminegore @Nilufer_3457 @Sevimlipanduf @incebellibardak @CANIM AZRAM
mutlu yıllar kuzumm benım ne guzel ıyı gelmıstır sna. ben de 8gundur cıkmıyorum buaksam cıkacagız esımlee. kızım 3ten berı uyuyor muhtemelen gece uukusuna bagladı kendısı yıne epey derın 6bucıkta uyandırp kv.ye bırakıp uyıtturcam9gb bıguncuk olsn memesız uyusun ter atıyorum 1saat benı emzık yerıne kullanıo her geceCok tesekkur ederim canim benim. Hep beraber insallah burda guzel bir aile olduk hep beraber acimizla tatlimizla ❤❤
Tesekkir ederim kuzum❤❤Sagol canim sabah 6 da yine serum f. sıktım koca insan gibi bir balgam cikardi nerden cikiyor bunlar anlamiyorum.
Dogum günün kutlu olsun canim
Sagol canim,arada doluyor burnu genzi ama daha iyi.
3 yaşında oğlum aralarında 35 ay var. Kıskanır diye bekliyordum da böylesini beklemiyordum. Doğrudan tepkileri Yok. Bebeğe zarar vermiyor. Dolaylı anlıyoruz kıskandığınıGeçmiş olsun cnm. Arada kaç yaş var küçükle. İki çocukla zor Allah yardımcın olsun. Biz bitaneyle zor uğraşıyoruz.
Bende de aynı. Aslında hırıltı dışında bir hastalık belirtisi de Yok. Tıkanıklık ateş vs.Geçmiş olsun.
Biz de bronşit olmuştuk düzelmişti ama birkaç güne sonra yine emmeme çekip bırakma olunca doktora gittik. Bronşit i yok dedi. Başka bir doktordu ama . Meme reddi de hala devam ediyor. Hırıltı da var. Serumla burnunu açıyorum yine aynı. Kendi doktorumuza haftaya kontrol . Bakalım ne dicek bilmiyorum
Bu rotanın 2 dozu içindi dimi canmKızlar ben okudum ve duydum demiştim ya çalışma saati dye aramadım ablama sor dedim gitmiş doktoruma sormuş.aynı hastanede çalışıyorlar da. Öyle birsey yok önemlı olan 2doz arası enaz 3hafta olması demiş. Ben çok güvenırım kızımın dr.una.. Söyleyeyim dedım sıze de.. ılk doz 4aylıkken olduysa dıgerı 5.5 aylıkken olması daha ıyıymıs 3hafta minimum aralıkmıs bana da 3,4 yapıcaz dedı 2.dozu da ayınsonunda yapacagız.mevsiminegore Z zeLina Papatyamaviss
evet canımm. anladıgım kadarıyla 2,4 3,4 3,5 4,5.5 ay aralıklarında olyor bana da 3,4yapıcaz dedıBu rotanın 2 dozu içindi dimi canm
Bize doktor 3 doz olanından yaptı da 3-4-5 aylarda vuruluyor. 3te başladık işteevet canımm. anladıgım kadarıyla 2,4 3,4 3,5 4,5.5 ay aralıklarında olyor bana da 3,4yapıcaz dedı
3 doz da oyle demek kı bana 2doz dedı kuzum menenjıt ıcın de 2dozu onerdı tarıhcesıne kadar bahsettı flan hastalıkların ama tabı aklımda hıcbırı kalmadı sadece dozları aklımda. hatta menenjıt ıcın 3.doza gerek yok dedı sebebnı de anlattı o da aklmda degıl. şu aşılar bıttiğinde sanırım büyümüş olacaklarBize doktor 3 doz olanından yaptı da 3-4-5 aylarda vuruluyor. 3te başladık işte
Gerçekten yaa3 doz da oyle demek kı bana 2doz dedı kuzum menenjıt ıcın de 2dozu onerdı tarıhcesıne kadar bahsettı flan hastalıkların ama tabı aklımda hıcbırı kalmadı sadece dozları aklımda. hatta menenjıt ıcın 3.doza gerek yok dedı sebebnı de anlattı o da aklmda degıl. şu aşılar bıttiğinde sanırım büyümüş olacaklar
Kızlar ben okudum ve duydum demiştim ya çalışma saati dye aramadım ablama sor dedim gitmiş doktoruma sormuş.aynı hastanede çalışıyorlar da. Öyle birsey yok önemlı olan 2doz arası enaz 3hafta olması demiş. Ben çok güvenırım kızımın dr.una.. Söyleyeyim dedım sıze de.. ılk doz 4aylıkken olduysa dıgerı 5.5 aylıkken olması daha ıyıymıs 3hafta minimum aralıkmıs bana da 3,4 yapıcaz dedı 2.dozu da ayınsonunda yapacagız.mevsiminegore Z zeLina Papatyamaviss
Doğum günün kutlu olsun canımBizim doktorumuz 2de de yapabiliriz demisti biz tam 3aylikken yaptirdik
3 doz da oyle demek kı bana 2doz dedı kuzum menenjıt ıcın de 2dozu onerdı tarıhcesıne kadar bahsettı flan hastalıkların ama tabı aklımda hıcbırı kalmadı sadece dozları aklımda. hatta menenjıt ıcın 3.doza gerek yok dedı sebebnı de anlattı o da aklmda degıl. şu aşılar bıttiğinde sanırım büyümüş olacaklar
Yok kuzum nisanin basinda olduk 4 5 nisan mi neydiTamam cnm sende bana yaz siz 2. Ay aşılarını hangi gün oldunuz 4 hafta geçmedi mi
Ayy iyi bari aklimda dert oldu sabahtan beri yapilsada etkisi olmaz mi vs diye, canim benim duzenli bi doktorum yok malesef ozele gitmiyoruz.tesekkur ederm sordurdugun icinKızlar ben okudum ve duydum demiştim ya çalışma saati dye aramadım ablama sor dedim gitmiş doktoruma sormuş.aynı hastanede çalışıyorlar da. Öyle birsey yok önemlı olan 2doz arası enaz 3hafta olması demiş. Ben çok güvenırım kızımın dr.una.. Söyleyeyim dedım sıze de.. ılk doz 4aylıkken olduysa dıgerı 5.5 aylıkken olması daha ıyıymıs 3hafta minimum aralıkmıs bana da 3,4 yapıcaz dedı 2.dozu da ayınsonunda yapacagız.mevsiminegore Z zeLina Papatyamaviss
Canım ben çorap giydiriyorum mutlaka bir kat. Bizim zaten ayaklarımız ne olursa olsun ısınmıyor bir türlü hep buz gibi. Üstü açılmasın diye de uyku tulumuyla yatırıyorum. Giydirmediğim zaman sabah geldiğimde tepine tepine battaniyeyi üstünden atmış oluyor yaramaz.Kızlar merak ediyorum ben bazen kızımın çoraplarını çıkarıyorum gece uykusuna yatırırken Yani aslında hiç giydirmek istemiyorum çorapla rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana Ama bazen de üzerini açıyor ne yaparsam yapayım.sabaha karsı gydırıyorum bazen.sızler nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?