Canım ben çorap giydiriyorum mutlaka bir kat. Bizim zaten ayaklarımız ne olursa olsun ısınmıyor bir türlü hep buz gibi. Üstü açılmasın diye de uyku tulumuyla yatırıyorum. Giydirmediğim zaman sabah geldiğimde tepine tepine battaniyeyi üstünden atmış oluyor yaramaz.
canım o soğukluk üşümeden değilmiş. bebeklerin el ve ayakları henüz tam anlamıyla dolaşım sistemine ayak uyduramazmış. buyüzden ayakların bir nebze soguk olması normalmiş. ben de bazen gıydırmıyorum. cıkardıgım gecenın sabahı gıydırıyorum tepınıyo dıye
Ttanem-tane20
hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah bu durum korku olusturmustur onda da senin gidebilecegin korkusuna sana merhamet eden deger veren biri olur. Istedigini yaptirabilecegini bil kendine guven en azindan. Sutun de yiyip icmemenden yorgunluktandir su ic bol bol duzelir insallah
Kızlar merak ediyorum ben bazen kızımın çoraplarını çıkarıyorum gece uykusuna yatırırken Yani aslında hiç giydirmek istemiyorum çorapla rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana Ama bazen de üzerini açıyor ne yaparsam yapayım.sabaha karsı gydırıyorum bazen.sızler nasıl yapıyorsunuz?
Kızlar merak ediyorum ben bazen kızımın çoraplarını çıkarıyorum gece uykusuna yatırırken Yani aslında hiç giydirmek istemiyorum çorapla rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana Ama bazen de üzerini açıyor ne yaparsam yapayım.sabaha karsı gydırıyorum bazen.sızler nasıl yapıyorsunuz?
Biz aile apartmanindayiz malum gorumcem geldi ve gorumcem ani yukselen, sinirlenen, kavga eden biri. Geldiklerinde benim oglan uyuyordu gitmedim tabi hosgeldin diye. Ay cok gerginim coook. Hep yanlarinda olmami isteyebilir yarin Yarin da yine misafir gelecek bebek hayirlama diye bir de 20.00-20.30 gibi geliriz demisler. Bizim cocuk o saatte uyur goremezsiniz ki diyemedim. Tam cildirmalik bir haftadayim. yazayim da derdimi paylasayim dedim
Ben oglani neneye biraktim kizida yanima aldim kuzum ama gittigim kuafor kalabalik degildi ferah az muzikli 3 kerede emzirdim orada ben 5 saat kaldim kesimle falan. Ama benim yanmnda gorumcemde vardi kizla ilgileniyordu
Gündüz kalın çorap gece ince çorap giydiriyorum. Hem ince çorapta hava alıyor terleme de yapmıyor daha güzel ısınıyor. Çoraplarını tamamen çıkarınca ayakları pantolona yapışıyor tekmeleye tekmeleye üzerinden çıkarıyor.
Biz aile apartmanindayiz malum gorumcem geldi ve gorumcem ani yukselen, sinirlenen, kavga eden biri. Geldiklerinde benim oglan uyuyordu gitmedim tabi hosgeldin diye. Ay cok gerginim coook. Hep yanlarinda olmami isteyebilir yarin Yarin da yine misafir gelecek bebek hayirlama diye bir de 20.00-20.30 gibi geliriz demisler. Bizim cocuk o saatte uyur goremezsiniz ki diyemedim. Tam cildirmalik bir haftadayim. yazayim da derdimi paylasayim dedim
Şimdi okuyunca farkettim bizim pijamaların hepsi patikli bu aralar çorapsız tek altla yatıyor cnm patiksiz olsaydıda cesaret edemezdim benimki sabaha karşı açıyor bazen üstünü
Artik gelsinler ve gitsinler konu kapansin moduna girdim canim. Benim yakinim da degiller geliyorlar eltimle konusup konusup gidiyorlar. Ilk dediler 2 ay once, ben cok yogunum bu ara dedim. Tamam o zaman sora haber verirsin sen dediler. Haber vermedim. Gene biz yarin gelelim mi dediler. Ablam rahatsiz ben onun yanindayim dedim. O zaman haftaya gelelim dediler. Artik bunlar vazgecmeyecek diye yarin gelin dedim onu da 20.00 dediler. Kendilerinin de 1.5 yasinda çocuğu var nasil dusunemiyorlar anlayamiyorum