2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım o soğukluk üşümeden değilmiş. bebeklerin el ve ayakları henüz tam anlamıyla dolaşım sistemine ayak uyduramazmış. buyüzden ayakların bir nebze soguk olması normalmiş. ben de bazen gıydırmıyorum. cıkardıgım gecenın sabahı gıydırıyorum tepınıyo dıye

T tanem-tane20 hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah bu durum korku olusturmustur onda da senin gidebilecegin korkusuna sana merhamet eden deger veren biri olur. Istedigini yaptirabilecegini bil kendine guven en azindan. Sutun de yiyip icmemenden yorgunluktandir su ic bol bol duzelir insallah

Corapli tulumlar var cici birde uyku tulumu en iyisi uzerini actimi endisesi olmaz

Bndede bi kat oluyo,ustunu acmasa bile ayaklari acik hep nedense

Biz aile apartmanindayiz malum gorumcem geldi ve gorumcem ani yukselen, sinirlenen, kavga eden biri. Geldiklerinde benim oglan uyuyordu gitmedim tabi hosgeldin diye. Ay cok gerginim coook. Hep yanlarinda olmami isteyebilir yarin Yarin da yine misafir gelecek bebek hayirlama diye bir de 20.00-20.30 gibi geliriz demisler. Bizim cocuk o saatte uyur goremezsiniz ki diyemedim. Tam cildirmalik bir haftadayim. yazayim da derdimi paylasayim dedim

4 saati bulur dedi kuaforum o yuzden esimin arada bana getirmesi benim emzirmem lazim fln bi denk dusuremedik

Ben oglani neneye biraktim kizida yanima aldim kuzum ama gittigim kuafor kalabalik degildi ferah az muzikli 3 kerede emzirdim orada ben 5 saat kaldim kesimle falan. Ama benim yanmnda gorumcemde vardi kizla ilgileniyordu

Gündüz kalın çorap gece ince çorap giydiriyorum. Hem ince çorapta hava alıyor terleme de yapmıyor daha güzel ısınıyor. Çoraplarını tamamen çıkarınca ayakları pantolona yapışıyor tekmeleye tekmeleye üzerinden çıkarıyor.

O saatte biz müsait değiliz neden demiyorsun?
Akşamın o saati bebek görmemi olur şaşırmış bu insalar

Şimdi okuyunca farkettim bizim pijamaların hepsi patikli bu aralar çorapsız tek altla yatıyor cnm patiksiz olsaydıda cesaret edemezdim benimki sabaha karşı açıyor bazen üstünü

O saatte biz müsait değiliz neden demiyorsun?
Akşamın o saati bebek görmemi olur şaşırmış bu insalar
Artik gelsinler ve gitsinler konu kapansin moduna girdim canim. Benim yakinim da degiller geliyorlar eltimle konusup konusup gidiyorlar. Ilk dediler 2 ay once, ben cok yogunum bu ara dedim. Tamam o zaman sora haber verirsin sen dediler. Haber vermedim. Gene biz yarin gelelim mi dediler. Ablam rahatsiz ben onun yanindayim dedim. O zaman haftaya gelelim dediler. Artik bunlar vazgecmeyecek diye yarin gelin dedim onu da 20.00 dediler. Kendilerinin de 1.5 yasinda çocuğu var nasil dusunemiyorlar anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…