Daha dur çocuğu uyutmuş göstermedi diyeceklerArtik gelsinler ve gitsinler konu kapansin moduna girdim canim. Benim yakinim da degiller geliyorlar eltimle konusup konusup gidiyorlar. Ilk dediler 2 ay once, ben cok yogunum bu ara dedim. Tamam o zaman sora haber verirsin sen dediler. Haber vermedim. Gene biz yarin gelelim mi dediler. Ablam rahatsiz ben onun yanindayim dedim. O zaman haftaya gelelim dediler. Artik bunlar vazgecmeyecek diye yarin gelin dedim onu da 20.00 dediler. Kendilerinin de 1.5 yasinda çocuğu var nasil dusunemiyorlar anlayamiyorum
evet canımm ya ben uuku tulumu az sure kullandım kucüldü hemen kızım masallah baya uzun sağolsun kıyaft zor buluyoruzCorapli tulumlar var cici birde uyku tulumu en iyisi uzerini actimi endisesi olmaz
canım rica ederiim baska aklına takılan bısey olursa gıdımce sorarm❤ istersen sen ebeye de sor yani.benım dr.un dedıgı bıldıgı buymus☺❤Ayy iyi bari aklimda dert oldu sabahtan beri yapilsada etkisi olmaz mi vs diye, canim benim duzenli bi doktorum yok malesef ozele gitmiyoruz.tesekkur ederm sordurdugun icin
Ay onu hic dusunmedim kiz dogru diyosun gormemisin çocuğu olmus nazar degmesin diye uyutmus da derlerDaha dur çocuğu uyutmuş göstermedi diyecekler
wuuuu super olmus kuzum havan değişmiştirrSaclarimi boyadim nasil iyi geldi ya ohhh. Renk cok guzel degil mi♡ :)
Hayırlı olsuun güzel olmuş :)
Çok hoş ve havalı görünüyor cnm❤ güle güle kullan neden bilmem önceki rengini merak ettimSaclarimi boyadim nasil iyi geldi ya ohhh. Renk cok guzel degil mi♡ :)
evet canımm ya ben uuku tulumu az sure kullandım kucüldü hemen kızım masallah baya uzun sağolsun kıyaft zor buluyoruz
Cnim bir an kendi kardeşim bunları yazdı sandim.yasadiklaeiniz onunla birebir aynı.umarım esin değişir sizlere sevgiyle sahip cikarKizlar hayirli gunler hepinize dun çok yiprandigim icin giremedim oncelikle cok saolun destek oldunuz icin hepinizden allah razi olsun size yazdiktan on dk sonra adliyeye gittik dilekce yazmamizi istediler yazdik polis memuru bi abi vardi saolsun bu boyle olmaz dedi nafaka tazminat altin yazmaniz lazim ileride tekrar mahkeme acilimiyor bosanma gerceklestikten sonra dedi esimde bu islerden hic anlamaz polismemuru oyle konusunca kesin yazilmasi gerektigini dusunerek 1200 tl nafaka ve ziynet esyalari yazdi ve ogle arasina girmistiler biz dilekcemizi tamamladik ogleden sonra adliyenin acilmasini beklerken annem aradi cocuk anladimi napti bilmiyorum oyle bi agliyorki cocuk annem biryandan agliyo cocugun sesi biryerden ben susturamiyorum ciglik atarak uyaniyor dedi hemen eve gittik cocuk sakinlesti ogle arasi bitti geri gidecektik annem dedi yasiniz genc ikinizde biriyle evleneceksiniz bu cocuk ortada kalacak gelin etmeyin dediysede dinlemedim geri gittik dilekceyi verecek oldugumuz kapiya geldim ve iceri sokmadi beni yalvardi ilkkez benden ozur dileyip birdaha kusmiceni soyledi ilkkez yalvardi bana ilkkez insan yerine koydu yapmicani soyledi eve gidelim oglumuzun yanina diye birsuru konusma yapti aldi dilekceleri elimden o an okadar caresizdimki hickira hickira 3 km yol
Yurudum eve kadar agladim arkamdan yalvardi ama gozum bile gormek istemedi hersey icin cok gec kalinmisti yuregim oyle yandiki gecmiyor yanginligi hicbirsekikde o cocugun hickirik sesi benim caresizligim annemin gozyaslari beni yolumdan cevirdi esimi ilkkez oyle gordum sesi titriyordu gozleri doldu yinede icim sogumuyorsu eve geldim sut sagdim kac saatir sagilmayan gogsumden 30 cc sut geldi heryeri yakasim yikasim geldi kime ne dicektim naparsam yapim hicbirsey geri gelmiyordu gelmicektide ben yikildigimla kalacaktim eve okadar yol yurudugumemi yanayim sutun kesimdiginemi bas agrimami acliktan ellerim titriyordu artik bizimki yemege goturdu karacaya goturdu kahve makinasi kek kaliplari vitrin susleri cocuga kumbara aldi birsuru kiyafetler doldurdu lazere yazdirdi altin kolye aldi tabİki maddiyatla hicbirsey cozulmuyor halen daha cok kirginim ama insallah cocumuzun hatrina rabbim esimi duzeltir dualarinizdan bizi eksik etmeyin kizlar rabbim kimseyi benim durumuma sokmasin @Xeroderma_pig @anneveoglusu @defne1453 @Dido44 F Fobia @zet193 @matrush @bsebse Z zeLina @Mavisu27 @Kartanesii8892 @bence91ecemine @mevsiminegore Nilufer_3457 S Sevimlipanduf @incebellibardak @CANIM AZRAM
Çok hoş ve havalı görünüyor cnm❤ güle güle kullan neden bilmem önceki rengini merak ettim
Ayy cnm ya inşallah sorunsuz geçer peki eve mi gelmek istemişlerde öyle dedin ne güzel demişsin ben olsam diyemezdim kesinKızlar beklenen teklif geldi eşimden, bugün annesi aramış telefonda ağlamış zırlamış güneşi görmek istiyorlarmış, benim cevabım da şu oldu; benim senin ailene karşı ve onlarında bana karşı tavrı değişmedi o yüzden Onlar güneşi görecekler diye ben onlara onlarda bana katlanmak zorunda değiller avm(evimize yürüyerek 7-8 dk) de buluşun, ben de gelirim avm gezerim bebeğin bana ihtiyacı olduğu zaman alt değiştirme emzirme gibi durumlarda yakınında olmak istiyorum dedim, eşimde tamam zaten eve gelsinler diye diretmem haklısın dedi, abisigil içinde onların gelmesini bile istemiyorum dedi şimdiye kadar bi kere gelelim demediler dedi büyük buluşma cuma günü gerçekleşecek bakalım
Kızlar beklenen teklif geldi eşimden, bugün annesi aramış telefonda ağlamış zırlamış güneşi görmek istiyorlarmış, benim cevabım da şu oldu; benim senin ailene karşı ve onlarında bana karşı tavrı değişmedi o yüzden Onlar güneşi görecekler diye ben onlara onlarda bana katlanmak zorunda değiller avm(evimize yürüyerek 7-8 dk) de buluşun, ben de gelirim avm gezerim bebeğin bana ihtiyacı olduğu zaman alt değiştirme emzirme gibi durumlarda yakınında olmak istiyorum dedim, eşimde tamam zaten eve gelsinler diye diretmem haklısın dedi, abisigil içinde onların gelmesini bile istemiyorum dedi şimdiye kadar bi kere gelelim demediler dedi büyük buluşma cuma günü gerçekleşecek bakalım
Aaaaa benim rengim gibiymiş :)))bende mi denesem:) Köklü bir değişiklik olmuş cnm 5 saatte yenilenmişsin süper:)))♡♡♡sagol kuzum♡♡♡ böyleydi kuzum diplerden kendi rengim uclara dogru kizillik vardi hayli
@Kızlar beklenen teklif geldi eşimden, bugün annesi aramış telefonda ağlamış zırlamış güneşi görmek istiyorlarmış, benim cevabım da şu oldu; benim senin ailene karşı ve onlarında bana karşı tavrı değişmedi o yüzden Onlar güneşi görecekler diye ben onlara onlarda bana katlanmak zorunda değiller avm(evimize yürüyerek 7-8 dk) de buluşun, ben de gelirim avm gezerim bebeğin bana ihtiyacı olduğu zaman alt değiştirme emzirme gibi durumlarda yakınında olmak istiyorum dedim, eşimde tamam zaten eve gelsinler diye diretmem haklısın dedi, abisigil içinde onların gelmesini bile istemiyorum dedi şimdiye kadar bi kere gelelim demediler dedi büyük buluşma cuma günü gerçekleşecek bakalım
Aaaaa benim rengim gibiymiş :)))bende mi denesem:) Köklü bir değişiklik olmuş cnm 5 saatte yenilenmişsin süper:)))
mercii bebeğiiimmGuzelligi annesinden boyunuda babasindan almis :)♡ sagol kuzum saclarimi begenmene sevindim valla gercekten kadin guzellestikce mutlu oluyor♡
Bayıldım çok hoş olmuş renk geçişleri vsSaclarimi boyadim nasil iyi geldi ya ohhh. Renk cok guzel degil mi♡ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?