2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha dur çocuğu uyutmuş göstermedi diyecekler

Ayy iyi bari aklimda dert oldu sabahtan beri yapilsada etkisi olmaz mi vs diye, canim benim duzenli bi doktorum yok malesef ozele gitmiyoruz.tesekkur ederm sordurdugun icin
canım rica ederiim baska aklına takılan bısey olursa gıdımce sorarm❤ istersen sen ebeye de sor yani.benım dr.un dedıgı bıldıgı buymus☺❤

evet canımm ya ben uuku tulumu az sure kullandım kucüldü hemen kızım masallah baya uzun sağolsun kıyaft zor buluyoruz

Guzelligi annesinden boyunuda babasindan almis :)♡ sagol kuzum saclarimi begenmene sevindim valla gercekten kadin guzellestikce mutlu oluyor♡

Cnim bir an kendi kardeşim bunları yazdı sandim.yasadiklaeiniz onunla birebir aynı.umarım esin değişir sizlere sevgiyle sahip cikar

Kızlar beklenen teklif geldi eşimden, bugün annesi aramış telefonda ağlamış zırlamış güneşi görmek istiyorlarmış, benim cevabım da şu oldu; benim senin ailene karşı ve onlarında bana karşı tavrı değişmedi o yüzden Onlar güneşi görecekler diye ben onlara onlarda bana katlanmak zorunda değiller avm(evimize yürüyerek 7-8 dk) de buluşun, ben de gelirim avm gezerim bebeğin bana ihtiyacı olduğu zaman alt değiştirme emzirme gibi durumlarda yakınında olmak istiyorum dedim, eşimde tamam zaten eve gelsinler diye diretmem haklısın dedi, abisigil içinde onların gelmesini bile istemiyorum dedi şimdiye kadar bi kere gelelim demediler dedi büyük buluşma cuma günü gerçekleşecek bakalım

Ayy cnm ya inşallah sorunsuz geçer peki eve mi gelmek istemişlerde öyle dedin ne güzel demişsin ben olsam diyemezdim kesin

En iyisini yapmissin canim en dogru karar

@
Ay çok sinir bozucu yaa aslında hiç haketmiyorlar görmeyi ama işte.. eşimin abisi de ben hamileyken üstrlik riskli bir hamilelik geçirdiğim için herkez üstüme titrerken bana bir konuda sms atıp çok üzmüştü. Şimdi kardeşini görüntülü arayıp oğlumu seviyor inan dayanamıyorum. Resmen sevmesin görmesin istiyorum. Ve daha kötüsü abisi bekar anne babasıyla yaşoyor memlekete gidince mecburen karşılaşıcam

Herkeze iyi akşamlar bugün oğluşla babayı ziyarete gittik işyerine ilk 5 10 dk iyiydi sonra kıyamet kopardı hiç böyle bi ağlamasını görmedim 10 15 dk araliksiz gözündeki yaş üstünü islatti cok panikledim okudum okudum neyse sustu kısa bi uyku yaptı uyandı busefer gülme krizine girdi kendi kendine ama hep mızmızdı bugün ağladı sürekli şimdi de evdeyiz sürekli kulağını çekiştirip duruyo ilk defa yapiyo kulağı ağriyo desem oynarken ağlaması falan yok bugün uyku düzeni sasti ondan mi yoksa diş mi anlıyamadım gitti

Aaaaa benim rengim gibiymiş :)))bende mi denesem:) Köklü bir değişiklik olmuş cnm 5 saatte yenilenmişsin süper:)))

Tek bi kisi yaptigi icin uzun surdu aslinda bazen 2 kisi yapiyolar balyajlari daha hizli bitiyor birde kesim uzun surdu evde kesmek gibi bir cilginlik yapmistim anca duzeltebildi cok dogal duruyor kuzum bence dene burayada resim at havali duruyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…