- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Tabi şuan eşimin annesigil henüz avm de buluşacaklarını bilmiyor bence, eşim de tabi eve gelsinler isterim ama sen istemezsen diretmem haklısın çünkü dedi, onlar beni çok ağlattı çok üzdü onları görüp o günleri hatırlamak istemiyorumAyy cnm ya inşallah sorunsuz geçer peki eve mi gelmek istemişlerde öyle dedin ne güzel demişsin ben olsam diyemezdim kesin
Çok mantıklı teklif götürmüşsün çok da iyi yapmışsın.Kızlar beklenen teklif geldi eşimden, bugün annesi aramış telefonda ağlamış zırlamış güneşi görmek istiyorlarmış, benim cevabım da şu oldu; benim senin ailene karşı ve onlarında bana karşı tavrı değişmedi o yüzden Onlar güneşi görecekler diye ben onlara onlarda bana katlanmak zorunda değiller avm(evimize yürüyerek 7-8 dk) de buluşun, ben de gelirim avm gezerim bebeğin bana ihtiyacı olduğu zaman alt değiştirme emzirme gibi durumlarda yakınında olmak istiyorum dedim, eşimde tamam zaten eve gelsinler diye diretmem haklısın dedi, abisigil içinde onların gelmesini bile istemiyorum dedi şimdiye kadar bi kere gelelim demediler dedi büyük buluşma cuma günü gerçekleşecek bakalım
Bayıldım çok hoş olmuş renk geçişleri vsGüle güle kullan
Rengi çok güzel olmuş cnm güle güle kullan.Saclarimi boyadim nasil iyi geldi ya ohhh. Renk cok guzel degil mi♡ :)
Bence de haketmiyorlar üzerimde gelinliğimle nikah günümde bana olmayan bebeğim için beddua etmişliği var o kadının şimdi babaanne olmuş da ağlıyormuş bak bak bak sen benim doğmamış bebeğime beddua ettin ne göstereceğim ben sana diyemedim gene işte ama kesinlikle haketmiyorlar kızarsanız kızın bana ama kızım büyüdüğünde etkileyeceğim kızımı sevmesin onları banane@
Ay çok sinir bozucu yaa aslında hiç haketmiyorlar görmeyi ama işte.. eşimin abisi de ben hamileyken üstrlik riskli bir hamilelik geçirdiğim için herkez üstüme titrerken bana bir konuda sms atıp çok üzmüştü. Şimdi kardeşini görüntülü arayıp oğlumu seviyor inan dayanamıyorum. Resmen sevmesin görmesin istiyorum. Ve daha kötüsü abisi bekar anne babasıyla yaşoyor memlekete gidince mecburen karşılaşıcam
Hehe aslında 27 yaşındayım ama gören herkes aynısını diyor. Doğumda bile sezaryen masasına yatmışım hemşire senin yaşın kaç da bebe doğuruyosun dedi ya mükemmel motiveydi yaniTesekkur ederim canim♡♡ bende sana yazacaktım gecen firsat bulamadim. Ne kadar genc bir annesin resmini gordum:) oyle mi gorunuyorsun yoksa gencmisin yas olarak? Oyle gorunuyorsan formula soracaktim
Geçmiş olsun.
Biz de bronşit olmuştuk düzelmişti ama birkaç güne sonra yine emmeme çekip bırakma olunca doktora gittik. Bronşit i yok dedi. Başka bir doktordu ama . Meme reddi de hala devam ediyor. Hırıltı da var. Serumla burnunu açıyorum yine aynı. Kendi doktorumuza haftaya kontrol . Bakalım ne dicek bilmiyorum
[/QUOT Cnim istahsizlik bikere başladıysa zor normale dönüyorlar.sutunu sagip kaşıkla
biberonla veriyor musun? ben arada öyle yapıyorum.ablam çok kızıyor öyle yptigima
Hehe aslında 27 yaşındayım ama gören herkes aynısını diyor. Doğumda bile sezaryen masasına yatmışım hemşire senin yaşın kaç da bebe doğuruyosun dedi ya mükemmel motiveydi yaniDüğünümde keza kuaförde teyzenin teki dürtükleyip sen niye evleniyorsun dedi. Galiba küçük gösteriyorum ama maalesef 30a merdiven dayadım
Uyku duzenindendir bende dışarıya ciktigimda ortalığı yıkıyor oğlum. İki saatten fazla dışarda kalamiyorum. Eve getirince de hemen uyuyor.Herkeze iyi akşamlar bugün oğluşla babayı ziyarete gittik işyerine ilk 5 10 dk iyiydi sonra kıyamet kopardı hiç böyle bi ağlamasını görmedim 10 15 dk araliksiz gözündeki yaş üstünü islatti cok panikledim okudum okudum neyse sustu kısa bi uyku yaptı uyandı busefer gülme krizine girdi kendi kendine ama hep mızmızdı bugün ağladı sürekli şimdi de evdeyiz sürekli kulağını çekiştirip duruyo ilk defa yapiyo kulağı ağriyo desem oynarken ağlaması falan yok bugün uyku düzeni sasti ondan mi yoksa diş mi anlıyamadım gitti
O traihteydi kuzum evet ama ben sakaryadaydim, mecbur bi sonraki haftayi beklemek zorunda kaldimAaa biz 27sinde olduk aynı tarihte gelmemiş mi acaba ilçenin tamamına
Tabi şuan eşimin annesigil henüz avm de buluşacaklarını bilmiyor bence, eşim de tabi eve gelsinler isterim ama sen istemezsen diretmem haklısın çünkü dedi, onlar beni çok ağlattı çok üzdü onları görüp o günleri hatırlamak istemiyorum
Oyle bi durum olsa bu tarihleri vermezdi diye dusunuyorum cunku yenilikçi ve akilli bi kadin ebem ama soracağım yinede tesekkur ederim tekrardancanım rica ederiim baska aklına takılan bısey olursa gıdımce sorarm❤ istersen sen ebeye de sor yani.benım dr.un dedıgı bıldıgı buymus☺❤
Rengi çok güzel olmuş cnm güle güle kullan.
Ben daha saçımı kestirmeye gidemedim.
Aslında hiçbir şey yapmıyorum belki de bu yüzden öyle duruyorAyy ayni yastaymisiz birde ya ben 27 bitiriyorum ama senden cok daha buyuk gorunuyorum :) ama cok avantajli bir sey ya var mi ozel yaptigin biseyler
Aslında hiçbir şey yapmıyorum belki de bu yüzden öyle duruyorÖyle çok makyaj falan asla yapmam fondotenmiş vs hiç bilmem öyle şeyler, yüzüme bilmediğim bir şey sürmem krem falan, saçımı hiç boyatmadım ama o cesaret edemediğimden yoksa çok istiyorum Biraz da sanırım genetik anama da hep ablan mı diyorlar kadın eriyor ama benim hoşuma gitmiyor bebeymişim gibi davranılması şimdilik Belki ilerde hoşuma gidebilir
Oyle oluyo malesef baskaskni gectim kendi annemle konusuyorim bugun sakaryadaoturuyolar , e biz gelinceuyucakmi diyor uyutma ya diyorim uyursa napiyom uyuyan bebegi uyandiriyimmi hen anlamam diyor kendi anneme bile anlatamiyorim kv görümce fln hic anlatamam herhaldeBiz aile apartmanindayiz malum gorumcem geldi ve gorumcem ani yukselen, sinirlenen, kavga eden biri. Geldiklerinde benim oglan uyuyordu gitmedim tabi hosgeldin diye. Ay cok gerginim coook. Hep yanlarinda olmami isteyebilir yarinYarin da yine misafir gelecek bebek hayirlama diye bir de 20.00-20.30 gibi geliriz demisler. Bizim cocuk o saatte uyur goremezsiniz ki diyemedim. Tam cildirmalik bir haftadayim. yazayim da derdimi paylasayim dedim
Heheh eşine de kötü bir gaf olmuş amaGenetik miras desene:) ben dediklerini yapmadigimda daha da buyuk gorunuyorum cunku bakim makyaj kurtatiyorevlenmeden once yasli bir italyan kadin beni esimin kucuk kiz kardesi sanmisti oysa aramizda 3.5 yas var bana guzelligin 14 yasindaki bir kiz gibi demjsti bence aldigim en guzel iltifatti bence sende sevmelisin bu avantajini :))
Tabi şuan onlar ev sanıyorlar haberleri yokki avm olduğundan yarın arar artık eşim söyler avm de buluşacağız diye belki beğenmeyip gelmezler bile tepkilerini bilemiyorumValla bu beklenen biseydi zaten eve mi gelelim demisler de sen olmaz avm olsun dedin.
Cuma gününü bende merakla bekliyorum. Insallah sikintisiz gecer. S Sevimlipanduf
Çok iyi düşünmüşsün cnm üzme kendini değmeyen insanlar içinTabi şuan eşimin annesigil henüz avm de buluşacaklarını bilmiyor bence, eşim de tabi eve gelsinler isterim ama sen istemezsen diretmem haklısın çünkü dedi, onlar beni çok ağlattı çok üzdü onları görüp o günleri hatırlamak istemiyorum
Sen yinede merhametli bi kadinsin gerisi onlarin kibirliligine kalmis hic dusunnme kuzumTabi şuan onlar ev sanıyorlar haberleri yokki avm olduğundan yarın arar artık eşim söyler avm de buluşacağız diye belki beğenmeyip gelmezler bile tepkilerini bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?