2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla senin teklifini kabul etmek zorundalar canım. Onlar sana mecbur sen onlara değil bence. Cok torun sevdalısıysalar bu zamana kadar akılları nerdeydi öyle düşün
Aaa yok canım şuan avm olduğunu duyunca bile burun kıvırırlar hiç oyle biz görelim de torunu nerede görürsek görelim demezler burunları yere düşse almazlar kız öyleler

Tesekkur ederim canim♡♡ bende sana yazacaktım gecen firsat bulamadim. Ne kadar genc bir annesin resmini gordum:) oyle mi gorunuyorsun yoksa gencmisin yas olarak? Oyle gorunuyorsan formula soracaktim
İşte merak ettiğim soru cevabını bulayım hemen:))

Maşallah cnm gerçekten çok daha küçük duruyorsun ilerde kızınla senide abla kardeş sanacaklar kesin

Sagol canım benim. Biz de valls bugün de dışarıdaydik eve simdi girdik daha bende savaş vericem uyumasi için

Aaa yok canım şuan avm olduğunu duyunca bile burun kıvırırlar hiç oyle biz görelim de torunu nerede görürsek görelim demezler burunları yere düşse almazlar kız öyleler

Çok sinir bozucular yaa. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız şu günü

büyüklük etmişsin diger yaptıklarını bilmem de doğmamış torununa, bir bebege beddua affedilir şey degil

Anladım cnm orda da mı yoktu aşı misafir olarak gitseydin
Vardi kuzum benimki tam bi galeyana denk geldi orda olacaktik antibiyotikkullandığı icin yapmadilar , orda 2 hafta da bi varmi bidahaki tarih 3 nisan verdiler arada kaldi bende 1 inde dondum inegole 27 ye de yetişemedim derken 3 ayliga 3 4 gun kala olduk son anda yoksa , verem savasa yonlendiriyolarmis orda yapiyolarmis ucundan yetistik bundan sonrada hep gecikmeli olcak asilar malesef

1 yaşına kadar gece gündüz yaz kış çorap giydiriyorum sonra geceleri ve yazları giydirmiyorum

Dogmamis bebege bir babanne ne diye beddua eder kafam basmadı acikcasi. Helal olsun sana,insanlık yine sende kalsın belku utanırlar. Bunu dile getirsen belkide ben oyle birsey demedim der. S Sevimlipanduf
Eşim de duydu ki gelin arabasının içine de etti oğlumu aldın benden allah da senin evlatlarını alsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…