- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Kahsen neredesin sen tatil nasıl geçti1 yaşına kadar gece gündüz yaz kış çorap giydiriyorum sonra geceleri ve yazları giydirmiyorum
Canım benim niye ortamı onlara bırakıyorsun?Kızlar beklenen teklif geldi eşimden, bugün annesi aramış telefonda ağlamış zırlamış güneşi görmek istiyorlarmış, benim cevabım da şu oldu; benim senin ailene karşı ve onlarında bana karşı tavrı değişmedi o yüzden Onlar güneşi görecekler diye ben onlara onlarda bana katlanmak zorunda değiller avm(evimize yürüyerek 7-8 dk) de buluşun, ben de gelirim avm gezerim bebeğin bana ihtiyacı olduğu zaman alt değiştirme emzirme gibi durumlarda yakınında olmak istiyorum dedim, eşimde tamam zaten eve gelsinler diye diretmem haklısın dedi, abisigil içinde onların gelmesini bile istemiyorum dedi şimdiye kadar bi kere gelelim demediler dedi büyük buluşma cuma günü gerçekleşecek bakalım
Ay bana geliyolar ya ust uste dinlenemedimmi rabbim yardim etsin sana kuzumve o hafta üst üste 5 gün misafir agırlsmıştım yarın da esiöin okulundan arkadasları gelecek akşam bebek görmeye inş çok uzamaz
Kötü kalpli insan hele bunun üzerine kesinlikle o ortamda olurum. Dik dik bakarım gözlerine hiç konuşmadanEşim de duydu ki gelin arabasının içine de etti oğlumu aldın benden allah da senin evlatlarını alsın dedi
Onları görmek istemiyorum çünküCanım benim niye ortamı onlara bırakıyorsun?
Avm veya orası burası farketmez.
Madem kızını görecekler sen de orada ol. Annesisin sen.
Sonra isteklerin arkası gelmez.
Güle güle kullan çok hoş canım ❤❤❤
Okumaya çalışıyorum canım geriye dönük hadi hayırlısı bakalım bir sıcaklık bir pişmanlık olacak mı yoksa yine kötü kalplerini de getirecekler mi avm ye hakkınızda hayırlısı.. Tatil güzeldi korktuğum gibi olmadı iki çocukla da tatil yapabildik tekrar Eylül gibi deneriz =) 6. Yıldönümümüzü kutlamış olduk tanemi okudum şimdi inşallah akıllanır kocası güzelim kıza yazık ediyor çünküKahsen neredesin sen tatil nasıl geçtibak eşimin ailesi görüşmek istiyorlar
Ben düğün cd sinin sadece takı kısmını izledim kime borcumuz var öğrenmek için 6 yıllık evliyim bütün izlemedim daha anlıyorum seniOnları görmek istemiyorum çünküben nikah fotolarımıza bakamıyorum onların da fotoları var diye oyle bağdaştırmışım ki onlar eşittir mutsuzluk gözyaşı üzüntü diye kodlamışım o kadar ki eşime evde bile konuşma onlarla balkona çık diğer odaya git duymak istemiyeoum sesleri geliyor arkadan diye söylüyorum
Ben halbuki onların oğullarını almadım ki nikahın ertesi günü koşa koşa ailesine gitti eşim, hergun arar 2 hafta da bir gece yarısına kadar orada kalırdı memleketlerine taşınmadan önce, gerçekten kötülerKötü kalpli insan hele bunun üzerine kesinlikle o ortamda olurum. Dik dik bakarım gözlerine hiç konuşmadan
Çok teşekkür ederim canımmİşte merak ettiğim sorucevabını bulayım hemen:))
Maşallah cnm gerçekten çok daha küçük duruyorsun ilerde kızınla senide abla kardeş sanacaklar kesin
Pek meraklıydı oğluna diyeydi en baştan yanımdan ayrılma o adamcağız da ona göre bi gelecek planlardı cahiller cahil kalacaklar oğlan sevdasındanBen halbuki onların oğullarını almadım ki nikahın ertesi günü koşa koşa ailesine gitti eşim, hergun arar 2 hafta da bir gece yarısına kadar orada kalırdı memleketlerine taşınmadan önce, gerçekten kötüler
Ben onları görmeyeceğim yemek yerler eşimle bebekte yanlarında olur sıkıntı çıkarırsa bebiş eşim benim yanıma getirecek, ben onlarla iyi olmak istemiyorum eğer iyi olmak isteselerdi 2 yıl olacak evliliğimiz bi gonül alalım helallik alalım derlerdi şimdi amaç eşime duygu sömürüsü yapmak torunumuz torunumuz diye diye,Okumaya çalışıyorum canım geriye dönük hadi hayırlısı bakalım bir sıcaklık bir pişmanlık olacak mı yoksa yine kötü kalplerini de getirecekler mi avm ye hakkınızda hayırlısı.. Tatil güzeldi korktuğum gibi olmadı iki çocukla da tatil yapabildik tekrar Eylül gibi deneriz =) 6. Yıldönümümüzü kutlamış olduk tanemi okudum şimdi inşallah akıllanır kocası güzelim kıza yazık ediyor çünkü
Gidin canım zorlamıyor dışarda havuz müzik çok ses oluyor ya o seste uyuyor uyandıkça emzirip azcık gezdirdim altına baktım tekrar uyudu kolaydı yaniBen onları görmeyeceğim yemek yerler eşimle bebekte yanlarında olur sıkıntı çıkarırsa bebiş eşim benim yanıma getirecek, ben onlarla iyi olmak istemiyorum eğer iyi olmak isteselerdi 2 yıl olacak evliliğimiz bi gonül alalım helallik alalım derlerdi şimdi amaç eşime duygu sömürüsü yapmak torunumuz torunumuz diye diye,
Oh ne güzel dinlenmişsindir iyi gelmiştir
Ya eşim de bu yaz gidemeyecek miyiz bi yere diye sorup duruyor geçen sene biz Mayıs’ta eşimin Antalya da işi vardı o zaman bende onunla gidip tatilimizi erken yapmıştık İstanbul’a geldiğim gun de hamile olduğumu öğrenmiştim yazın da bi daha bi yere gidememiştik bu yaz mevsiminde bi tatil yapalım diye diretiyor ama ben istemiyeoum daha çok küçük rahat edemeyiz diye abimlerin Yalova da yazlığı var belki dedim oraya gideriz bi kaç günlüğüne,
canım neden demıyorsun. Vallahi ben buraya da yazdım hatırlarsan. 2gğn once amcamlara dedım görmek sevmek ıstersenız gündüz beklerim kzıım 7de uyuyor dedım. aksam beraber otururz dedm aksam geldıler. ustelık 9dan sonra.. şansıma o gun 4den snra hıcnuyanmadı kızım geceyı bagladı işime geldı göremeden gttler k.bakmasnlar sakın uyutmamazlık yapma bebegını ınsanlar ıcın.. uyut bekllesınler yapacak bıseyokkBiz aile apartmanindayiz malum gorumcem geldi ve gorumcem ani yukselen, sinirlenen, kavga eden biri. Geldiklerinde benim oglan uyuyordu gitmedim tabi hosgeldin diye. Ay cok gerginim coook. Hep yanlarinda olmami isteyebilir yarinYarin da yine misafir gelecek bebek hayirlama diye bir de 20.00-20.30 gibi geliriz demisler. Bizim cocuk o saatte uyur goremezsiniz ki diyemedim. Tam cildirmalik bir haftadayim. yazayim da derdimi paylasayim dedim
Yarin bende de ayni durum olcak buyuk ihtimal gormeden gidecekler ama kizlari ile benim eltiminki bir araya gelince ev bagris cagris olcak off off gorecegim bakalimcanım neden demıyorsun. Vallahi ben buraya da yazdım hatırlarsan. 2gğn once amcamlara dedım görmek sevmek ıstersenız gündüz beklerim kzıım 7de uyuyor dedım. aksam beraber otururz dedm aksam geldıler. ustelık 9dan sonra.. şansıma o gun 4den snra hıcnuyanmadı kızım geceyı bagladı işime geldı göremeden gttler k.bakmasnlar sakın uyutmamazlık yapma bebegını ınsanlar ıcın.. uyut bekllesınler yapacak bıseyokk
Ogluna silah dayadim deseydin,dengesizler. Bir de oglu senin yuzunden yüzlerine bakmasa gece gündüzü beddua olurdu heralde.Eşim de duydu ki gelin arabasının içine de etti oğlumu aldın benden allah da senin evlatlarını alsın dedi
Aman bi günlükten bisey olmaz deyiverirler. Bir de uyutma uyanik kalsin birsey olmaz demiyorlar mi çıldırıyorum.Yarin bende de ayni durum olcak buyuk ihtimal gormeden gidecekler ama kizlari ile benim eltiminki bir araya gelince ev bagris cagris olcak off off gorecegim bakalim
Herkes farklı bir şey söylüyor canım. Biz 2.ay aşıları ile birlikte yaptırdık. Hatta ağır gelmez mi diye sordum doktora. Hayır 2.ay aşıları ile birlikte yapılsın dedi. Sağlık ocağı da sorun yok dedi. Öyle yaptırdıkBizde 2. Ay aşılarını geç olduk bir tanesi canlı aşıya onların rotada canlı olduğu için aralarında en az 4 hafta olmalıymış ben o zaman sormuştum sağlık ocağında 3. Ayı geçecek rota için sıkıntı olur mu diye olmaz demişlerdi ama doktora sormadım
katılıyorum gercektenn kaç yasındasın kız sen de bneım gb gostermıyorsn. ben 27yim ama kımse ınanmıyor ustelık 34bedene düştüm yine sen yenı mı dogum yaptın dıyorlar herkes şokk. 18,19yasındasın dıye tahminnedıyorlar benı hep. enfazla 21 dıyen cıkıyor mest oluyorumÇok teşekkür ederim canımmÇok tatlısınız valla ♥♥ Minnoş kızını da yerim maşAllah ona bal surat ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?