2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de 27yim kuzum Ya ben bazen bozuluyorum gerçekten çocuk muamelesi gördüğüm zamanlar oluyor Bir zamanlar üniversite mezuniyetim için elbise bakıyordum çalışan eleman bana lise mezuniyeti mi demişti. Mesela orda çok bozulmuştum ne yani ergen gibi bi halim mi var ozamanlar 23 yaşındaydım tabi İleride yaş iyice ilerleyince sanırım avantaj olabilir tabi aniden çökmezsem bu gidişle Sen yine baya zayıflamışsın ben hala tontiniyim ve tontini olma yoluna baş koymuş gibi yiyorum

O zaman bebeği de görmesinler yani yüz bulup eşine hadi sen getir görelim vb

Zaten üzgünsün daha birşey demek istemiyorum. Malesef ailelerinden çok erkeklerde iş bitiyor. Değişik bir sürümü de ben de var.
Kızım 8 aylıkken kv olacak şahsiyet kızıma çok olumsuz şeyler söyledi eşim sustu ben annesine tepki gösterince yediği yemeği bırakıp annesiyle çıktı gitti
Ben eşimin annesini sevmiyorum
İçin nasıl rahat edecekse o şekilde yap canım
Keşke hiç olmasa böyle şeyler ama oluyor malesef

oglanlr boylemi oluyo acep benimkode oyle ha salya Bizde de asiri var ama ben nasil anlicagimi henüz anlamadim gitti dis mevzusnu
Grubun en citiri benim galiba 23 yaşındayım ama kendimi 30 gibi hissediyorum bende sizin aksinize

Gunaydin guzel annelerr herkesler uyuyormuu yaa uyanin uyanin sabahh oldiiii
günaydın canımm❤❤❤ Ben de uyandımm 9gün aradan sonra dün akşam çıkmış olmanın hevesi hala üzerimdee. ilkkez bukadar cıkmamıstm kızım da sağolsn sadece bırkez memeye kalktı gece dün de tüm gun neredeyse uyudu şaşrdım yaa. dınlenık hissediyorumm. ama bir de şu var dün bahceye cıktı babannesyle hava aldı falan o bıle yorarmıs bebekler guzel uyurmuş atak da uyku yapıyo bıde bıze genelde iniallah böyle devam.eder

oglanlr boylemi oluyo acep benimkode oyle ha salya Bizde de asiri var ama ben nasil anlicagimi henüz anlamadim gitti dis mevzusnu

Grubun en citiri benim galiba 23 yaşındayım ama kendimi 30 gibi hissediyorum bende sizin aksinize
hahahaah bebektennsonra oyle oldu bennm eskıden sınırme dokunrdu sımdı hosuma gıdıyo resmen alya 3yasındayken 30olucamm profıl resmn cokguzel canm bızde de var aynılarından o ılk sahne harıka dımııı

Eşimin ailesi Konya da oturuyorlar biz istanbuldayız, sık sık gelemezler diye düşünüyorum sürekli bebeği göreceğiz getir diyemeyecekleri için bu tavizi veriyorum yoksa Allah biliyor içimden gelmiyor hiç eşime aile olarak hiç bir şey yapmadılar hele ben hadi el kızıyım kendimi geçtim kendi oğullarını da aşağıladılar küçük düşürdüler benim ailemin yanında yalnız bıraktılar ama eşim gene de annem babam var mı istediğiniz bişey diye el ayak öper neymiş anne baba hakkıymış onlar yapmadılarsa ben evlatlık vazifemi yerine getireyim der ama benim ailem yapmış olsaydı ben herhalde bizimkilerin yüzüne bakmazdım bırak ki konuşmayı görüşmeyi

Muhtesem ki ne muhtesem videosu olsa ciglik atarak annem dedigim bi an var pek o masayi hatirlamak istemesemde sonucu muazzam bende sadece gece 1 de emzirdim ama gec yattom pek uykumu almis deeelim

Bence etkıleme kuzum akışına bırak. Ama tüm gerçekleri anlatabilceğin bir yaşa geldiğinde Güneş,neden görüşmediğinden bahsetttiğinde emin ol annesine bunları yaşatanları kendısı görmek ıstemeyecektir.. Kendi seçimi olur bu da

Muhtesem ki ne muhtesem videosu olsa ciglik atarak annem dedigim bi an var pek o masayi hatirlamak istemesemde sonucu muazzam bende sadece gece 1 de emzirdim ama gec yattom pek uykumu almis deeelim
benm vıdeom varr cıkıyor bana gsterıyor drum o aglayısıma herkes bıtıyor. Ben de kendimde böyle güzel bir ağlama görmedim okadar içten gerçekk olmuş ki. Yani ukalalık yapıcam bukonuda cokguzel ağlamısım

Canim salya akıyor ishal oluyor sürekli mızırtı hali ellerini taa boğazına sokmaya çalışıyor bide beyaz gözüküyor dişler.... çıkmasın zaten keşke geç çıkarsa kızım 7 buçuk aylıkken çıkarmıştı oğlum 3 buçuk aylık doğru düzgün dişlikte tutamıyor kaşıyamıyor kızım dişliği parçalıyordu büyük olunca

bizim de bu sekılde salya el agız sokma beyaz görunen dıs damakta. ama o huysuzlk gectı 6,7 aylkken mı dha zor buaylarda mı ckması kuzum

Aglamanin guzeli anca bu anlarda olur zaten, Rabbim bebislerimize saglik versin gerisi hikayee

Benimkide ellerini sokuyo bogazina kadar hirsli hirsli isiriyo resmen elimi flnda koydum emme den ziyade kasiyo gibi damaklarini cozemedim gitti gorcez artik

bizim de bu sekılde salya el agız sokma beyaz görunen dıs damakta. ama o huysuzlk gectı 6,7 aylkken mı dha zor buaylarda mı ckması kuzum
Büyükken daha iyi oyalanıyor tabi bide kızımın gazı 2 aylıkken bittiğinde diş çıkarana kadar hiç ağlamıyordu ek gıdaya geçtiğimiz için meyve emziğine soğuk elma koyuyordum soğuk iyi geliyordu şimdi ben bu bebeye napayım sadece kehribar alıp taktım tatilde akmadı sanki salyası çok şimdi evde takip edeceğim

Gunaydin herkeslere ❤ dun azra hanim yine cin iskencesi yapti sbaah dek annesine. Ama asiri gazlanma da oldu sebebi ne anlayamadigim cikmiyor gitmiyor. sirtustu yattigi an bacaklarfan uyandiriyor kendini.yuzustu yatirdin gece mecbur ama yine hareket ede ede yarim saatte bi yatakta asagi kayiyor(reflu) mizirdiyir ben yukari cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…