2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sizin böyle içiniz sıkılır gibi olup boğulacakmış gibi hissediyor musunuz?
Öğrendiğimden beri böyle ara ara gelip gidiyor.

Kizlar iyi aksamlar..
Cok sukur diyerek geleyim. Dunden bu yana bas agrim gecmedi. Ve aksam 6 da minoset ictim. Kendime geldim gecti sukur. Ama midem de gaz dolu ciksa rahatlicak tam.
Yemek yemeye korkuyorum. Karpuz yedim. .
Sabah hafif bulanti oldu. Leblebi yedim gecmisti sukur.

Kızlar turuncu akıntım oldu bugün doktoruma msj attım ama cvp vermedi daha. Belim çok ağrıyo çok halsizim çok korkuyorum

Hmmm bilemedm. Yerlesme akintisi olabilir derler. Akintinin dozaji ne kadar. Icin rahat etsin istiyorsan bi acile gidin.

Kızlar sizin böyle içiniz sıkılır gibi olup boğulacakmış gibi hissediyor musunuz?
Öğrendiğimden beri böyle ara ara gelip gidiyor.

Bende cok nadir oluyor. Hormonlar degisiyor. Bu hissettigine bir isim koyma bence. Hormonlar de gec. Dua et oyle hissettginde

Hmmm bilemedm. Yerlesme akintisi olabilir derler. Akintinin dozaji ne kadar. Icin rahat etsin istiyorsan bi acile gidin.
Aşırı bi bel ağrım var yanı sıra geçen hafta bugün aynısı gene olmuştu kendiliğinden geçmişti doktorum korkma demişti olmazsa acile gidicem

Aranızda en geç ben duymuş olacağım galiba Yarın 8+5 olacak randevum yarın ertesi gün 9 hafta bitecek bakalım inşallah net şekilde duyarız cok heyecanlıyızz

Maşallah şu embriyo halleri bile valla insana çok tatlı geliyor.
ben de bgn ilk kez hissettim, oy yerim seni felan diyerekten

Emzigi bile varya masallah cok guzel cikmis
bende emzik diyorum, teyzesi eli ağzında diyor

Maşallah maşallah aynı sana benzıyor
demi kıııızzz

Aranızda en geç ben duymuş olacağım galiba Yarın 8+5 olacak randevum yarın ertesi gün 9 hafta bitecek bakalım inşallah net şekilde duyarız cok heyecanlıyızz
netliğimi kalmış, davul gibi gümbür gümbür duyarsınız artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…