Kehribar için salyaya iyi geliyor diyorlar dış ağrısı değilde kesiyormus salyayi ben de düşünüyorumBüyükken daha iyi oyalanıyor tabi bide kızımın gazı 2 aylıkken bittiğinde diş çıkarana kadar hiç ağlamıyordu ek gıdaya geçtiğimiz için meyve emziğine soğuk elma koyuyordum soğuk iyi geliyordu şimdi ben bu bebeye napayım sadece kehribar alıp taktım tatilde akmadı sanki salyası çok şimdi evde takip edeceğim
Yazdıklarını takip ediyorum okadar üzülüyorum ki okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyo ama ben senin gibi yapamıyorum sırf eşim üzülmesin diye beni istemeye gelmediler düğünüme el gibi gelip yarim saat durdu kafam kaldirmiyo diyip gittiler maddiyata gözüm yok ama hiç bisey takmadılar düğünümün sabahı arayıp biz gidiyoz bizi buraya attınız dediler koynuma almamı bekledi heralde bazen sinirleniyorum bidaha gelmesin bu eve diyorum bazende oğluna analık yapmadi bari torunu babanne sevgisinden mahrum kalmasın diyorum ama sorun kadında sevgi namına bisey yok Şimdi memlekete gidecek mecburen ankaradan geciyo gel bi gece dinlen torununu gör öyle git diyorum gelmem diyo torununu özlemedinmi diyorum bi telefon almadinki bana söyle çocuğa bi bakaydım diyo bunlarda benim onlardan yaşadığım en basit ilk üzüntülerim daha derinini düşündükçe nefret duygum uyaniyo düşünmemeye çalışıyorumEşimin ailesi Konya da oturuyorlar biz istanbuldayız, sık sık gelemezler diye düşünüyorum sürekli bebeği göreceğiz getir diyemeyecekleri için bu tavizi veriyorum yoksa Allah biliyor içimden gelmiyor hiçeşime aile olarak hiç bir şey yapmadılar hele ben hadi el kızıyım kendimi geçtim kendi oğullarını da aşağıladılar küçük düşürdüler benim ailemin yanında yalnız bıraktılar ama eşim gene de annem babam var mı istediğiniz bişey diye el ayak öper neymiş anne baba hakkıymış onlar yapmadılarsa ben evlatlık vazifemi yerine getireyim der ama benim ailem yapmış olsaydı ben herhalde bizimkilerin yüzüne bakmazdım bırak ki konuşmayı görüşmeyi
Canm haklısın kızmakta ama ben şu çektiğimiz eziyetleri verdiğimiz emekleri gördükten sonra anne baba hakkının ödenmeyeceğini düşünüyorum özellikle de annenin hakkı ödenmezmiş. Belki de anneler bu kadar emek verdikleri için kayınvalde oldukları zaman çocukları sahipleri gibi görüp öyle davranıyorlar.. yetişkin olduklarını kabul edemiyorlar. Sen büyüklük yapmışsın boşverEşimin ailesi Konya da oturuyorlar biz istanbuldayız, sık sık gelemezler diye düşünüyorum sürekli bebeği göreceğiz getir diyemeyecekleri için bu tavizi veriyorum yoksa Allah biliyor içimden gelmiyor hiçeşime aile olarak hiç bir şey yapmadılar hele ben hadi el kızıyım kendimi geçtim kendi oğullarını da aşağıladılar küçük düşürdüler benim ailemin yanında yalnız bıraktılar ama eşim gene de annem babam var mı istediğiniz bişey diye el ayak öper neymiş anne baba hakkıymış onlar yapmadılarsa ben evlatlık vazifemi yerine getireyim der ama benim ailem yapmış olsaydı ben herhalde bizimkilerin yüzüne bakmazdım bırak ki konuşmayı görüşmeyi
Kızlar selam, miniklerimizin 23 nisanı kutlu olsun ❤Bizim için biraz buruk bir 23 nisan oldu çünkü sabah babamızı göreve gönderdik bir süre ayrı kalacağız. Kızımın da bugün kangurusu geldi. Ne güzelmiş, ilk içine koyduğumda kaka yaptı, ikinci koyuşumda uyudu Çok amaçlı bir şey olsa gerek. Uyansın markete gideceğim kangurusuyla ❤
işte benimki bronşit oldu 2 hafta önce geçmiyo bir türlü. Doğduğundan beri de var hırıltı. Yazı bekliyordum hırıltısı geçecek normal bir bebek olacak diye. Resmen yıkıldım. Kendimi metanetli sabırlı sanıyordum değilmişim. Büyük oğlum kıskanmaları tavırlı şaşırdım kaldım. Gece altına kaçırmazdı. Bir haftadır her gece kaçırıyor. Evde agu falan diyo ara ara bebek sesleri çıkarıyor. Gece kaçırmaları da kardeş doğumu sebebiyleymiş. Hamdolsun yine de Allah dermansız dert vermesin. Lohusa gibi gözlerim dolup duruyo A anneveoglusu
Biz hastahane dışında ilk defa dışarı çıktık bende öyle olduğunu düşünüyorum ama kulakla oynaması hala devam ediyo bi eli sürekli kulağındaUyku duzenindendir bende dışarıya ciktigimda ortalığı yıkıyor oğlum. İki saatten fazla dışarda kalamiyorum. Eve getirince de hemen uyuyor.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun eşine karşı geri adım atma bu açtığın yolda emin adımlarla yürü o kiskanclikla senin boşanma kararına da karşı çıkar öfkesinden boşanmaya gitti seninle adliyeye başına danknetti annen öyle konuşunca benceKizlar hayirli gunler hepinize dun çok yiprandigim icin giremedim oncelikle cok saolun destek oldunuz icin hepinizden allah razi olsun size yazdiktan on dk sonra adliyeye gittik dilekce yazmamizi istediler yazdik polis memuru bi abi vardi saolsun bu boyle olmaz dedi nafaka tazminat altin yazmaniz lazim ileride tekrar mahkeme acilimiyor bosanma gerceklestikten sonra dedi esimde bu islerden hic anlamaz polismemuru oyle konusunca kesin yazilmasi gerektigini dusunerek 1200 tl nafaka ve ziynet esyalari yazdi ve ogle arasina girmistiler biz dilekcemizi tamamladik ogleden sonra adliyenin acilmasini beklerken annem aradi cocuk anladimi napti bilmiyorum oyle bi agliyorki cocuk annem biryandan agliyo cocugun sesi biryerden ben susturamiyorum ciglik atarak uyaniyor dedi hemen eve gittik cocuk sakinlesti ogle arasi bitti geri gidecektik annem dedi yasiniz genc ikinizde biriyle evleneceksiniz bu cocuk ortada kalacak gelin etmeyin dediysede dinlemedim geri gittik dilekceyi verecek oldugumuz kapiya geldim ve iceri sokmadi beni yalvardi ilkkez benden ozur dileyip birdaha kusmiceni soyledi ilkkez yalvardi bana ilkkez insan yerine koydu yapmicani soyledi eve gidelim oglumuzun yanina diye birsuru konusma yapti aldi dilekceleri elimden o an okadar caresizdimki hickira hickira 3 km yol
Yurudum eve kadar agladim arkamdan yalvardi ama gozum bile gormek istemedi hersey icin cok gec kalinmisti yuregim oyle yandiki gecmiyor yanginligi hicbirsekikde o cocugun hickirik sesi benim caresizligim annemin gozyaslari beni yolumdan cevirdi esimi ilkkez oyle gordum sesi titriyordu gozleri doldu yinede icim sogumuyorsu eve geldim sut sagdim kac saatir sagilmayan gogsumden 30 cc sut geldi heryeri yakasim yikasim geldi kime ne dicektim naparsam yapim hicbirsey geri gelmiyordu gelmicektide ben yikildigimla kalacaktim eve okadar yol yurudugumemi yanayim sutun kesimdiginemi bas agrimami acliktan ellerim titriyordu artik bizimki yemege goturdu karacaya goturdu kahve makinasi kek kaliplari vitrin susleri cocuga kumbara aldi birsuru kiyafetler doldurdu lazere yazdirdi altin kolye aldi tabİki maddiyatla hicbirsey cozulmuyor halen daha cok kirginim ama insallah cocumuzun hatrina rabbim esimi duzeltir dualarinizdan bizi eksik etmeyin kizlar rabbim kimseyi benim durumuma sokmasin @Xeroderma_pig A anneveoglusu @defne1453 @Dido44 @Fobia @zet193 @matrushbsebse @ze_zo @Mavisu27 @Kartanesii8892 B bence91 @ecemine @mevsiminegore Nilufer_3457 S Sevimlipanduf incebellibardak @CANIM AZRAM
Maşallah maşallah kuzuya ve sana ne güzel fotoCok tesekkur ederim canim benim. Hep beraber insallah burda guzel bir aile olduk hep beraber acimizla tatlimizla ❤❤
Kızlar yaa ben geçen yıl bugünü asla unutamam. Kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. 9gün vardı adetime erken testten yapmıstım evde vardı.. Aslında tamamen bebek fikrini kapamıstım öncesındeki ay düşük olmustu. ve sadece bıgun korunamamstk o gün sızı gırmıstı ve ben masa kaldırmıstım Allahın işine bakın kı bitki çayı içiyordum hormon dengelemesı ıcın hamıleyken de ıcılmemesı gerekıyormus o çay bana nasıp olmadı 2kez ocakta unuttum bırınde de cayı eklemeyı unutmustum dedım bunda bir hayır var ve hemen test yapmıştım 9gün kala çıkan çizgi buyduzarzor shopla gorunuyyodu
Kızlar merak ediyorum ben bazen kızımın çoraplarını çıkarıyorum gece uykusuna yatırırken Yani aslında hiç giydirmek istemiyorum çorapla rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana Ama bazen de üzerini açıyor ne yaparsam yapayım.sabaha karsı gydırıyorum bazen.sızler nasıl yapıyorsunuz?
Sakinleştiriyor demişti bi arkadaşım canım bilmiyorum tabi kulanınca göreceğiz inşallah iyi gelirKehribar için salyaya iyi geliyor diyorlar dış ağrısı değilde kesiyormus salyayi ben de düşünüyorum
Demek ki yalnız değiliz S Sevimlipanduf canım tek tükte olsa böyle anormal insanlar oluyorYazdıklarını takip ediyorum okadar üzülüyorum ki okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyo ama ben senin gibi yapamıyorum sırf eşim üzülmesin diye beni istemeye gelmediler düğünüme el gibi gelip yarim saat durdu kafam kaldirmiyo diyip gittiler maddiyata gözüm yok ama hiç bisey takmadılar düğünümün sabahı arayıp biz gidiyoz bizi buraya attınız dediler koynuma almamı bekledi heralde bazen sinirleniyorum bidaha gelmesin bu eve diyorum bazende oğluna analık yapmadi bari torunu babanne sevgisinden mahrum kalmasın diyorum ama sorun kadında sevgi namına bisey yok Şimdi memlekete gidecek mecburen ankaradan geciyo gel bi gece dinlen torununu gör öyle git diyorum gelmem diyo torununu özlemedinmi diyorum bi telefon almadinki bana söyle çocuğa bi bakaydım diyo bunlarda benim onlardan yaşadığım en basit ilk üzüntülerim daha derinini düşündükçe nefret duygum uyaniyo düşünmemeye çalışıyorum
iyi ki canımm iyikiiEvet geçen sene bu zamanlar hamile kaldik çoğumuz ben hatta yarın hamile kaldım gününu biliyorum çünkü eşim Antalya seminerinde idi oradan biliyorum
iyiki gelmiş kuzularimiz ❤❤
Ben hamile oldugum halde kanda negatif cikmistiiyi ki canımm iyikiiben de biliyorum biliyor musun o tarıhı 18nisandı.. ve ılskı ustunden 5.gün test cıktı pozıtıf
kızz sen ateş ölçme yöntemınde degılmydınBen hamile oldugum halde kanda negatif cikmisti1 gun sonra baska bi hastanede test yaptirmistim 38 cik bir degerle ogrenmistim soyle baba 2 kalin cift cizgim benimde yok kil gibi incecik bi sey
evet ya bızde genetikk annem 55 yasında 40dıyorlar maşaallahAa sende daha kucuk gorunuyorsun:)
Bırakacak kimse yok canım. Yanıma alicam oda kuaför boya kokar, sizinki sakinmiş öyle denk gelirse olur yada babası etrafta gezdirecek Kestirene kadar dursa gene iyi.Sagol canim ♡♡ niye kuzum yokmu bebisi birakacak biriolmadi bebisi de al yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?