2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kehribar için salyaya iyi geliyor diyorlar dış ağrısı değilde kesiyormus salyayi ben de düşünüyorum

Yazdıklarını takip ediyorum okadar üzülüyorum ki okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyo ama ben senin gibi yapamıyorum sırf eşim üzülmesin diye beni istemeye gelmediler düğünüme el gibi gelip yarim saat durdu kafam kaldirmiyo diyip gittiler maddiyata gözüm yok ama hiç bisey takmadılar düğünümün sabahı arayıp biz gidiyoz bizi buraya attınız dediler koynuma almamı bekledi heralde bazen sinirleniyorum bidaha gelmesin bu eve diyorum bazende oğluna analık yapmadi bari torunu babanne sevgisinden mahrum kalmasın diyorum ama sorun kadında sevgi namına bisey yok Şimdi memlekete gidecek mecburen ankaradan geciyo gel bi gece dinlen torununu gör öyle git diyorum gelmem diyo torununu özlemedinmi diyorum bi telefon almadinki bana söyle çocuğa bi bakaydım diyo bunlarda benim onlardan yaşadığım en basit ilk üzüntülerim daha derinini düşündükçe nefret duygum uyaniyo düşünmemeye çalışıyorum

Canm haklısın kızmakta ama ben şu çektiğimiz eziyetleri verdiğimiz emekleri gördükten sonra anne baba hakkının ödenmeyeceğini düşünüyorum özellikle de annenin hakkı ödenmezmiş. Belki de anneler bu kadar emek verdikleri için kayınvalde oldukları zaman çocukları sahipleri gibi görüp öyle davranıyorlar.. yetişkin olduklarını kabul edemiyorlar. Sen büyüklük yapmışsın boşver

Allah kavuştursun canım güle güle kullanın kanguruyu

Canım buyuk kuzu kaç yaşında kardeş kıskançlığı normal benim 12 yaşındaki sıpa bile kıskanıyor ara ara dün durmadan vıziklayan oğluma yeter ama Ömer diye kızdım büyük sipam ona kızdım diye nasıl gülüyor pis pis görmen lazım anne ona kiizdin dedi tabiki kızdım sonuçta yanlışi olana kızarım dedim pek hoşuna gitti kızmam

Son düzenleme:
Uyku duzenindendir bende dışarıya ciktigimda ortalığı yıkıyor oğlum. İki saatten fazla dışarda kalamiyorum. Eve getirince de hemen uyuyor.
Biz hastahane dışında ilk defa dışarı çıktık bende öyle olduğunu düşünüyorum ama kulakla oynaması hala devam ediyo bi eli sürekli kulağında

Canım hakkınızda hayırlısı olsun eşine karşı geri adım atma bu açtığın yolda emin adımlarla yürü o kiskanclikla senin boşanma kararına da karşı çıkar öfkesinden boşanmaya gitti seninle adliyeye başına danknetti annen öyle konuşunca bence

Rabbim yuvana huzur mutluluk versin yavrunuzla sıcak mutlu bir yuvaniz olsun inşallah çok üzüldün çok yiprandin yavruna sarıl kokla sütün için Damla kullan bol su iç yavruna temas et inşallah yeniden gelir

Evet geçen sene bu zamanlar hamile kaldik çoğumuz ben hatta yarın hamile kaldım gününu biliyorum çünkü eşim Antalya seminerinde idi oradan biliyorum

iyiki gelmiş kuzularimiz

Canım ben patikli alt giydiriyorum penye onla yatıyor

Demek ki yalnız değiliz S Sevimlipanduf canım tek tükte olsa böyle anormal insanlar oluyor

Evet geçen sene bu zamanlar hamile kaldik çoğumuz ben hatta yarın hamile kaldım gününu biliyorum çünkü eşim Antalya seminerinde idi oradan biliyorum

iyiki gelmiş kuzularimiz ❤
iyi ki canımm iyikii ben de biliyorum biliyor musun o tarıhı 18nisandı.. ve ılskı ustunden 5.gün test cıktı pozıtıf

iyi ki canımm iyikii ben de biliyorum biliyor musun o tarıhı 18nisandı.. ve ılskı ustunden 5.gün test cıktı pozıtıf
Ben hamile oldugum halde kanda negatif cikmisti 1 gun sonra baska bi hastanede test yaptirmistim 38 cik bir degerle ogrenmistim soyle baba 2 kalin cift cizgim benimde yok kil gibi incecik bi sey

kızlare bugün kızımın aşı gunu bu karmanın 2.dozu.. gelgelelim eşimin teyzesı bebek gezmesıne cagırdı bugun ıcın ve ben tamam dedım yenı dank etti aynı gune denk geldıgı yarın gıtsem vurdursam bısey olmaz dmı bıgunden?

Ben hamile oldugum halde kanda negatif cikmisti 1 gun sonra baska bi hastanede test yaptirmistim 38 cik bir degerle ogrenmistim soyle baba 2 kalin cift cizgim benimde yok kil gibi incecik bi sey
kızz sen ateş ölçme yöntemınde degılmydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…