- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canm neden vermedı mı dr ? Muayene sonrası dırekt verıyorlar senınki neden vermedıKizlar ya ben bi ultroson resmi alamadim ya offf
Ay inşallah canımm ya sagoll :) umarım bebeişim sağlıklıdırben de bgn ilk kez hissettim, oy yerim seni felan diyerekten
bende emzik diyorum, teyzesi eli ağzında diyor
demi kıııızzz
netliğimi kalmış, davul gibi gümbür gümbür duyarsınız artık inşallah
Onu ölçmedi doktorum embriyo gözuktukten sonra olcmeye gerek duymadi sanırımKarindan gördü ama çok aradı. En sonunda gördü ama küçük dedi. Sizin embriyo 5.4 iken kese kaçtı acaba? Amin bilmukabil arkadaşım
Vıtamınlerıne tiroıdlerne kan degerlerıne hepatıte vs bakılcak eksıklık varsa ılac kullanman ıcın :) mıde bulantın olmaması guzel benım de 7.haftaya grnce mide karışmaları basladı sabahları ıstıfrası edıyorum bıkere ama iştahım cok azaldı tam gectı dedım 8de 9da acayıp arttı halsızlıkler en cok 9da baslıyormus ınsallah olmaz seninMerhabalar arkadaşlar nasil gidiyor bakalim biz 6+2 günlük oldum şükür ne mide bulantısi nede kanamam oldu insallah boylede devam eder ınsallah p.tesi kan vericem troidlerime falan bakıcak sarılık falan dedi tam olarak anlamadim heyecandan dolayı kalp atışını duyduktan sonra bu testler neyin nesi acaba
Kızlar sizin böyle içiniz sıkılır gibi olup boğulacakmış gibi hissediyor musunuz?
Öğrendiğimden beri böyle ara ara gelip gidiyor.
Bana da cay kahve carpıntı yapıyor cokk. hergun 1fıncan kahve ıcerdım ama çaya daha düşkündüm şimdi hayatımdan cıkardım içmiyorum hiçbirini canım da ıstemıyor. Çarpıntılar bitiyor kafeın kesınceBenim de oluyordu.farkettim ki kafeinden oluyormuş.bir yudum çay kahve içemiyorum asla.ictigim zaman birkaç saat boyunca nefes darlığı çarpıntı yapıyor.hamilelikten önce günde üç fincan türk kahvesi üç beş bardak çay içerdim bana misin demezdi.cok şaşırdım dokunduğunu farkedince.
Benim de oluyordu.farkettim ki kafeinden oluyormuş.bir yudum çay kahve içemiyorum asla.ictigim zaman birkaç saat boyunca nefes darlığı çarpıntı yapıyor.hamilelikten önce günde üç fincan türk kahvesi üç beş bardak çay içerdim bana misin demezdi.cok şaşırdım dokunduğunu farkedince.
Bana da cay kahve carpıntı yapıyor cokk. hergun 1fıncan kahve ıcerdım ama çaya daha düşkündüm şimdi hayatımdan cıkardım içmiyorum hiçbirini canım da ıstemıyor. Çarpıntılar bitiyor kafeın kesınce
Canim benim teşekkür ederim bilgilerin için hayirlisi ile gelsin bebişin sadece bende halsizlik ve uyku var ınsallah da olmaz diyelim 3 tane ablam var onların cok rahattı gebelikleri umarım bende onlara benzerimVıtamınlerıne tiroıdlerne kan degerlerıne hepatıte vs bakılcak eksıklık varsa ılac kullanman ıcın :) mıde bulantın olmaması guzel benım de 7.haftaya grnce mide karışmaları basladı sabahları ıstıfrası edıyorum bıkere ama iştahım cok azaldı tam gectı dedım 8de 9da acayıp arttı halsızlıkler en cok 9da baslıyormus ınsallah olmaz senin
Oyyy bizim evde günde üç dört demlik çay içilir. Desenize çay da gitti.
Amin inşallah senın de canımm benim ablamlr da rahattı aslında şöyle 9.haftam bıtmeknuzere daha 5kez ıstıfra ettım o da sadece sabahları bıkacgun arayla mesela dun ve oncekı gun cok enerjıktm ıstahlıydım arada boyle gelıyor istahsızlık. Ben normalmişim oyle dıyorlar nıce yatanlar var hastanede serumla Allahım yardımcıları olsunn hepsınınCanim benim teşekkür ederim bilgilerin için hayirlisi ile gelsin bebişin sadece bende halsizlik ve uyku var ınsallah da olmaz diyelim 3 tane ablam var onların cok rahattı gebelikleri umarım bende onlara benzerim
Amin amin rabbim yardımcıları olsun ınsallahhh cok.sukur canim.seninde ıyi 9 haftada 5 kere ınsallah hic olmazAmin inşallah senın de canımm benim ablamlr da rahattı aslında şöyle 9.haftam bıtmeknuzere daha 5kez ıstıfra ettım o da sadece sabahları bıkacgun arayla mesela dun ve oncekı gun cok enerjıktm ıstahlıydım arada boyle gelıyor istahsızlık. Ben normalmişim oyle dıyorlar nıce yatanlar var hastanede serumla Allahım yardımcıları olsunn hepsının
MerhabaEvet canım güvenç beydi drum da bir kızım var o da tüp bebekti ilk tedavi de olmuştu ama sonra bir türlü olmamıştı bu beşinci tedaviydi artık Rabbim kısmet ettiyse bu sefer oldu inşallah
Amin kuzum ınsallah randevum yarn 13.45de bakalım inşallah tam bir bebiş halınde görurz minik minik:)Amin amin rabbim yardımcıları olsun ınsallahhh cok.sukur canim.seninde ıyi 9 haftada 5 kere ınsallah hic olmaz
İnşalah öyledirö soracağım İnşallahİ.Henüz sormadım kesin bir bilgi yok ben de sezeryanda yakinim olsun dogumda istiyorum :)Medikal de izin vermiyorlar ama Konak da sıkıntı olmuyor diye duydum
Gözünaydın canımm yahu aynı kafadayız bana da dr.um bulantı olursa ye dramamine verdi ama ılac ıcmedm hıc cok bulantı fln olmadı dıye dr vermeaıne ragmen tereddut edıyorum midem ağrıdıgnda ıcesım gelıyor vazgecıyorumHerkese iyi geceler kızlar... oku oku bitiremedim valla maşallah size :)
Bende bugün miniğimin kalbinin sesini duydum.. mide bulantilarim üst seviyede.. Dr um medpamid içebilirsin dedi ama ilac kullanmak istemiyorum.. beni de bir ay sonra çağırdı ikili test zamanı sanırım. .
Ben progestan iğnesi kullanmıyorum ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.igneyi olduktan sonra buz tuttu o zaman morarmiyorkızlar progesteron iğnesi olan var mı hergün. heryerim morardı valla yer kalmadı vurulacak. bir iki gün hap alıp kalça biraz toparlasa öyle devam etsem sorun olur mu sizce yapan varmı böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?