2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay inşallah canımm ya sagoll :) umarım bebeişim sağlıklıdır

Kizlar selam.. ben geberiyorum resmen bulantidan.. kussam rahatlarim gibi geliyor ama yok. Midem yaniyor mu bulaniyor mu belli degil... Allah sabir versin hepimize.. zencefil iyi geliyormuş.. şimdi içiyorum. Umarim ise yarar...

Merhabalar arkadaşlar nasil gidiyor bakalim biz 6+2 günlük oldum şükür ne mide bulantısi nede kanamam oldu insallah boylede devam eder ınsallah p.tesi kan vericem troidlerime falan bakıcak sarılık falan dedi tam olarak anlamadim heyecandan dolayı kalp atışını duyduktan sonra bu testler neyin nesi acaba

Vıtamınlerıne tiroıdlerne kan degerlerıne hepatıte vs bakılcak eksıklık varsa ılac kullanman ıcın :) mıde bulantın olmaması guzel benım de 7.haftaya grnce mide karışmaları basladı sabahları ıstıfrası edıyorum bıkere ama iştahım cok azaldı tam gectı dedım 8de 9da acayıp arttı halsızlıkler en cok 9da baslıyormus ınsallah olmaz senin

Kızlar sizin böyle içiniz sıkılır gibi olup boğulacakmış gibi hissediyor musunuz?
Öğrendiğimden beri böyle ara ara gelip gidiyor.

Benim de oluyordu.farkettim ki kafeinden oluyormuş.bir yudum çay kahve içemiyorum asla.ictigim zaman birkaç saat boyunca nefes darlığı çarpıntı yapıyor.hamilelikten önce günde üç fincan türk kahvesi üç beş bardak çay içerdim bana misin demezdi.cok şaşırdım dokunduğunu farkedince.

Bana da cay kahve carpıntı yapıyor cokk. hergun 1fıncan kahve ıcerdım ama çaya daha düşkündüm şimdi hayatımdan cıkardım içmiyorum hiçbirini canım da ıstemıyor. Çarpıntılar bitiyor kafeın kesınce

Kizlar folik asit bulanti yapıyor gibi hissediyorum... internetten biraz baktim gercekten yapıyormuş bazıları. Siz de böyle şikayetler var mi?

Oyyy bizim evde günde üç dört demlik çay içilir. Desenize çay da gitti.

Canim benim teşekkür ederim bilgilerin için hayirlisi ile gelsin bebişin sadece bende halsizlik ve uyku var ınsallah da olmaz diyelim 3 tane ablam var onların cok rahattı gebelikleri umarım bende onlara benzerim

Canim benim teşekkür ederim bilgilerin için hayirlisi ile gelsin bebişin sadece bende halsizlik ve uyku var ınsallah da olmaz diyelim 3 tane ablam var onların cok rahattı gebelikleri umarım bende onlara benzerim
Amin inşallah senın de canımm benim ablamlr da rahattı aslında şöyle 9.haftam bıtmeknuzere daha 5kez ıstıfra ettım o da sadece sabahları bıkacgun arayla mesela dun ve oncekı gun cok enerjıktm ıstahlıydım arada boyle gelıyor istahsızlık. Ben normalmişim oyle dıyorlar nıce yatanlar var hastanede serumla Allahım yardımcıları olsunn hepsının

Amin amin rabbim yardımcıları olsun ınsallahhh cok.sukur canim.seninde ıyi 9 haftada 5 kere ınsallah hic olmaz

Evet canım güvenç beydi drum da bir kızım var o da tüp bebekti ilk tedavi de olmuştu ama sonra bir türlü olmamıştı bu beşinci tedaviydi artık Rabbim kısmet ettiyse bu sefer oldu inşallah
Merhaba
Öncelikle hoşgeldin.Bende güvenç beyde tedavi ile kaldım. Benimde 4. Transferimdi.şuan intralipid serum taktırdım hastanedeyim.

Gözünaydın canımm yahu aynı kafadayız bana da dr.um bulantı olursa ye dramamine verdi ama ılac ıcmedm hıc cok bulantı fln olmadı dıye dr vermeaıne ragmen tereddut edıyorum midem ağrıdıgnda ıcesım gelıyor vazgecıyorum

kızlar progesteron iğnesi olan var mı hergün. heryerim morardı valla yer kalmadı vurulacak. bir iki gün hap alıp kalça biraz toparlasa öyle devam etsem sorun olur mu sizce yapan varmı böyle?
Ben progestan iğnesi kullanmıyorum ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.igneyi olduktan sonra buz tuttu o zaman morarmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…