2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah cnm senin kızın hayattan tek beklentisi meme ve uyku ne koşulda olursa olsun amacına ulaşıyor

Maşallah cnm senin kızın hayattan tek beklentisi meme ve uyku ne koşulda olursa olsun amacına ulaşıyor
yaaa bak tabıkı şükür emsın ama bazen cok yorulyorum boyle dedıgım ıcım.gunaha da gırıyor muyum bılmyrm ama benı cok yoruyo canom.bu durum ek gıda ıle azalır dmı bu emme ıstegı

Maşallah cnm senin kızın hayattan tek beklentisi meme ve uyku ne koşulda olursa olsun amacına ulaş
yaaa bak tabıkı şükür emsın ama bazen cok yorulyorum boyle dedıgım ıcım.gunaha da gırıyor muyum bılmyrm ama benı cok yoruyo canom.bu durum ek gıda ıle azalır dmı bu emme ıstegı
Cnm emzirmek benim alanım değil ama ablamın küçük kızı 2 yaşına kadar ablamı perişan etti herkesten utanacak kadar aklı eriyordu ablamı tutup elinden koridora çıkarıyordu anne emcee emcee diye peşini bırakmıyordu bıraktırdığında da koridora oturup emceee diyee ağıtlar yakıyordu

Biz meme reddi yaşadıktan sonra banyoda yıkamaya başladık canım. Bir buçuk ay olacak. Ben kucağıma alıyorum öyle yıkıyoruz esimde su tutuyor, sabunluyor. Benim kızım suyu çok seviyor sesi çıkmıyor ama böyle daha rahat oluyor , kuvete sığmıyor zaten artık filede konforlu gelmiyor bana. Bir dene istersen böyle

Meme reddine faydası oldu mu peki birlikte yıkanmanın cnm

olmadı canım henuz cok azalma yani şöyle oldu ılk ıkı ay 1.200 gram aldı 3.ay 900 bu ay da 850gram. son ıkı ay ılke nazaran azaldı
bu hayata zaten hicbiseyi yapamiyorum diceksin herseye ben dersen al iste boyle olur )

Meme reddine faydası oldu mu peki birlikte yıkanmanın cnm
Etkisi oldu bence canım , hem duşları böyle almaya başladık hemde meme alması için zorlamadim, agizna emzik verip gözlerini örtüp memeyi teklif Edip deneye deneye emzirdim böyle uyku haline çabuk gectigi için.emzik alıp bir süre sonra memeyi alıyordu Kısa bir süre sonra kendisi de almaya başladı artık . Çok şükür o kabus günler geçti. Artık emme süresi de uzadı . Red zamanı iki dk emip birakiyordu . Bu dusunda etkisi olmuştur ilk başlarda duşta emziriyorum , hemen alıyordu duşta gogsu

Şükür cnm atlatmışsınız. Bende deneyeyim o zaman benimki hiç emmiyor artık öylece bekletiyor ağzında

Yani bence de haklısın ama sıkıntı olıyorsa da bilgilendirmeleri gerekir sonuçta 2. Dozu aynı yerde yaptırmayabiliriz

Oturma odasında yıkıyoruz biz Allah korusun düşer falan diye sert yerde yıkamıyorum hemen halının yanına koyuyorum küvetini

bu hayata zaten hicbiseyi yapamiyorum diceksin herseye ben dersen al iste boyle olur )
Ben yapamam diyordum zaten sen diyene kadar biliyordum başıma gelecekleri senin gazınla yıkadım şimdi hep tek yıkıyorum kırk yılın başında bir geliyor yardıma onuda kızı sevmek için ben senin kadar iyi yıkayamıyorum galiba falan diyorum oluyor oluyor diye geçiştiriyor artık

Teşekkürler teyzesi ❤Gerçektende artık büyüyorlar emerken kendi oturur vaziyete geliyo zaten.bi fotoda senden bekliyoruz ozaman

Kurnazlik yapma de oda def edecek seni basindan

Şimdi sordum öğrendim, karma aşı inaktif aşılardanmış rota ise canlı aşı olduğu için birbirini etkilemez, aynı anda bile yapılabilirmiş. Muhtemelen arada 3 hafta olmasını yan etkileri birbiriyle üst üste gelmesin diye söylüyorlardır @Kartanesii8892

Kızlar acil yardım lütfen. Bebek arabasını uçaklar kabul ediyor mu. Ediyorsa belli bir kriter varım. Nette baktım ama pek bişey anlamadım. Acil şehir dışına çıkmam gerek. Kızım ve ben tek olacağız o yüzden bebek arabası şart. Eğer olmazsa gittiğim yerden mi almalıyım bebek arabasını

Serbest diye biliyorum ben gormustum bir yolcukugumda bebek arabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…