2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Esim kucaginda tuttu o sekilde ben yikadim canim onda da agladi tek elimle tutup yikamam imkansiz çünkü aşiri cirpiniyo zaten su ve sabunla kaygan oluyo korkuyorum o yuzden az daha buyuse birlikte girmeye denicem ama

Amin canım sağol..

Yani degistirebilirsin valla ben cozeemedim banyo isi bakalim yaz gelsin birlikte gireriz az daha buyusun kuvet yok bizde dus cunkum
dusta ablam ayakta yapıodu kaymayan terlık almstı once kendı sonra kızını ykıodu o da dıkkat edınce yapılablr kzuum ya zten az kaldı oturduklarında dha kolay banyo oturaklrnda oturcaklar

Papatyamaviss bizde başlarda salonda yada yatak odasında ısıtıcı önünde yıkıyorduk taşındıktan sonra hep banyoda yıkadım duşakabine küveti sığmıyor benimki de doğuştan suyu sevenlerden nedense 2 ayı geçtiğinde fileye bırakınca korkar gibi oldu yüzüme baktı ağlayacaktı ben güldüm sakin sakin konuştum rahatladı şimdi de ilk beni arıyor yüzüme bir bakıyor konuşup öyle başlıyoruz:)) benimde panik yaptığımı görse ağlayacak gibi

Bizim stresli olduğumuzu panik yaptığımızı da anlayıveriyorlar hemen çokbilmişler çok sevindim alışmasına çok ağlıyor demiştin canım birimiz azar azar sürekli su dökünce üşümüyordu da bizimki suyun akışına da heycanlanıyor tek yıkarkende su döküp duruyorum ben dökülürken sakince bekliyor sonra çırpınıyor

Etrafi incelemesi cok guzel oluyor. Ama bizimki artik banyoyu ogrendi gorunce huysuzlanmaya basliyor

D
Doktorlarında ne dediği belli değil cnm birinin ak dediğine diğeri kara diyor.. sizinki gibi yapanda var bekletende bence sorun olsa mutlaka bekleyelim derlerdi için rahat etmeyecekse bir daha sor bakalım vardır bir açıklaması

Benim minnak ağlamıyor rahat yıkıyorum ama banyo öncesi sonrası Küvet kova taşı derken çok zor oluyor yazın banyoda yıkamaya çalışacağım banyom da küçük bakalım nasıl olacak
Suyun sicakligini ayarliyorum. Banyo dus basligini govdeme gelecek gibi ayarliyorum. Once emzirir gibi tutarken onunu yikiyorum sonra kucagima alip diklestirip arkasini yikiyorum kafayada en son basligi yukari takip bitiriyorum. Evde esim varsa 3 muz giriyoruz. Birimiz tutuyor birimiz yikiyor.

yani ben de anlamıyrm hepsı ayrı dıyor canım B bence91 ben de yuzyuzyken de sorcam tekrar neden ayrı soylıyorlar. bızım dr aşılar arasında enaz 3hafta olmalı dıyor. mesela rotada da oyle 2ay olmasına gerek yokmus bu aralık normalde baska aşı yoksa en az 3hafta aralık yeterlı demıs ablam sordugunda da. bekleyınce sıkntı yok da beklemeyınce sıkıntı olsa hıcbı dr yapalım demezdı ztn

Etrafi incelemesi cok guzel oluyor. Ama bizimki artik banyoyu ogrendi gorunce huysuzlanmaya basliyor
Maşallah erken akıllanmış o:)) biraz daha etraftan bi haber yaşasalar işimiz daha kolay olacak gibi benimki her defasında ilk defa görüyormuş gibi bakıyor

Ben kucağımda nasıl yıkayacağımı bilemiyordum:)) bunuda deneyeceğim mutlaka sağol cnm

Ay kızlar hani dedim ya küvette oturup yıkanıyoruz diye 2 gün önce çok komikti kızım az gülmedim banyoda. Yıkarken enson başına geldı sıra. neyse yıkandı duruladım baktım az titriyor sonra birden bibaktım mememe bi yapısmış emmeyebasladı allahım.ne guldum o an okadar tatlıydı ki ben de çıplaktım cnku ustum

Ya çok şeker olmuş ama :)
Bu oturmta zamanları gelse kucağımda tutamıyorum ki bazen oturtuyorum kisaca, cocugun boyu uzandı kendiliğinden katlanıyor çünkü foto çekerken akıl etmemiştim bende şöyle bir foto yapım yarın :)

Evet rotayıda bize 3-4 dedi 1 ay arayla yapacak 2 ay bekletmiyor rota ile menenjit ilk dozlarda aynı anda olacak 2. Ay aşılarından 4 hafta geçmesini bekledik eee birde 4. Ay aşıları var onlarla arası 4 hafta olacak diyorlar... bizde ne zaman çağırırlarsa gidiyoruz artık sorgulamadan

Oksururken alttanda gaz cikariyor cok komigime gidiyor o
Evet ya tatlislar , acaba bu gazlar ne zaman bitiyor bizimki her kakasinda zort zortluyor
Ohh maşallah minişe ❤ benimki de artık kendi kendine çıkarıyor o yüzden yiyim artık dedim özlediklerimi :)
İnşallah sıkıntı olmaz canım artık büyüdüler de alissinlar

yaa yerimm yakısıklıı bız de gecenlerde bunları cekılmiştikk kızımı tutana ne mümkün ben oturtuyorum o kalkıyordu şekil A

Eklentiler

• 20190406_145559.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 20190406_145525.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…