2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

İlk defa duyuyorum bunu. Bizim doktor rota yapılacağı zaman karma aşının ne zaman yapıldığını ya da yapılacağını hiç sormadı. Rotanın 2 ve 3. Dozları 12 mayıs 12 haziranda olacak Karma 2. Doz ise 27 mayısta yapılacak rotanın iki dozuyla da 15er gün oluyor aralarında. Sorun olur mu ki acaba ya sorun olacaksa doktor niye bişey söylememiş ki bize

Vallahi bende doğruyu yanlışı bilmiyorum oturmasina biraz fazla hevesliyim galibabende arada bi otura biliyomu diye deniyorum

Ya keşke benimde banyoma sığsa küveti orada yıkamak daha rahat olur, ben eğer akşam yıkıyorsam yatak odamda ısıtıcı açıp orada yıkıyorum, artık gündüzleri bol güneş alıyor evim gündüzleri kapatıyorum bile kombiyi güneş vurduğu zamanlar gündüz 2 gibi salonda yıkıyorum halı üzerine örtü ser küvetini kovasını getir şampuan sabun sepetini getir bi sürü şey taşıyorum koltuğun üzerinde de giydiriyorum, benim kız banyoyu suyu çok seviyor gülüyor su döktükçe Ya da kafasını yıkarken ayaklarını çırpıyor ayaklarına su dökünce gülüyor istediğim oldu der gibi en son kafasından komple su döküyorum bi elimle tutup o zaman bi korkuyor ama çenem hiç durmuyor hep konuşuyorum onunla bazı sesler çıkarınca seviyor onları yapıyorum gülüyor, bi kaç yıkama öncesinde giydirirken çok ağlıyordu onu da çözdük artık yavaş yavaş oynaya oynaya giydiriyorum artık ağlamıyor iyiyiz yıkanırken, ama yazın iyice oturmayı öğrendiğinde banyo oturma aparatları varmış onlardan alıp normal kabin içinde yıkamak istiyorum çok daha pratik hergun nasıl taşıycam odaya o kadar şeyi

Acaba suyun sıcaklığından mı ağlıyor ya da üşüyor mu suyu direkt vücuduna tutmadan ıslak elinle ya da banyo süngeriyle silsen önce ağlar mı yine
Suyun sicakligi guzel ne ilik ne sicak arasi, diyorum ya ellerini lavaboda yikadigimda bile ayni duruma donuyo nedense alisamadi mi haa anlamadim cok uzun zamandie boyle cunku

Bende 40 i cikmadan taşıyordum devamli sonra olcak is değilbu dedim ve banyoda yikamaya karsr verdim, cenem kopuyo benim de onla konusurken bak soyle yikancaz boyle yapcaz bisey yok annecim yanındayım vs vs ama yok en sonunda hemencecik bitiversin diye nasil yikadigimi bile anlaamdan cikiyo cocuk

Birde karanlik cok önemli benim icin ve sessizlik uyurken, buzdolabı calisma sesi bile bni rahatsiz eder dusun simdi cocuk var ona alismaya basldm biraz
ay aynı bensin yatakodamdaki stor güneş gecırmeyen ahh cocuk yokken ne uuyurdum hep gece gb olurdu gece de zıfırı olacak şimdi kızıma da gunes gecırmeyen stor alcam. aslında erken kalkıyorr onun storu ıle kendı storumu degıstrmem de manrklı olablr

ben kuveti dolduruyorum çalıştırıyorum düşük hızda. köpük de atıyorum cok hosuna gıdıyor calısrken suları ızlıyor ve kucagıma oturtuyorum beraber yıkanıyoruz oyuncak da attım gecen ıcıne onlara baktı bayılıyor yıkanmaya sımdı boyun sımıdı ıle sokucaz bıraz daha sıcak olunca hava

Bizim rota aşısı 2.ay aşılarıyla birlikte oldu canım. Doktora özellikle sordum bu aşılar ile birlikte mi olacak diye, evet dedi. Hatta dedim 3 aşı olacak rota ile 4 oluyor dedim. Evet öyle olacak dedi. Sağlık ocağı yaptı tüm aşıları. Onlar da hiç öyle bir şey söylemedi.

Beraber mi yıkansanız biraz tabi eşin de banyo yakınında elinde havlu ile hazır beklemesi gerek yalnızken olmaz, kucağına alıp biraz güvense senin kucağında bi kaç yıkama geçirin bakarsın sonra, ya da bilemedim Ya bazı çocuklar 5 yaşına gelse de ağlayacak oldu mu ağlar yani de ablam da hep kucağında yıkadı çocuklarını

allah allah benımkı daha vakıt var diye mı yanı 3de yaptırdık diye mı oyle dedı acaba cnkı ablam konsmus dr.umuzla karma asısını gec yaptıranlara rotayı mısade edyrm ama yapıldysa beklıcez demıs vardır bı bıldıklerı heralde

Ben soyunup bebekle banyoya giriyorum. Annemde beni oyle yikarmis. Cok rahat oluyor. Hem bebek daha az agliyor.

aynen biz de hepsini beraber yaptırdık ilkinde dr öyle dedi 2. yi de hemşire beraber yaparız dedi aöa yine soralım bakalıö

Saat kacta oldu canim calpol veriyor musun? Ilk saatler sıkıntılı Zaten geceye bisi kalmaz insallaah:)
1 buçuk gibi oldu calpol verdim. Birde olacak arkadaşlarının kantaron yağı sürüyorum çabuk iyileştirilmiş dr söyledi.

Ben soyunup bebekle banyoya giriyorum. Annemde beni oyle yikarmis. Cok rahat oluyor. Hem bebek daha az agliyor.
Benim minnak ağlamıyor rahat yıkıyorum ama banyo öncesi sonrası Küvet kova taşı derken çok zor oluyor yazın banyoda yıkamaya çalışacağım banyom da küçük bakalım nasıl olacak

Daha havalar soğuk banyoda hiç yıkamadkm oturma odasında küvete file takıyorum eşimle yıkıyoruz tek hiç cesaret edemem daha :) benim kızda suya değer değmez ağlamaya başlıyordu ama son iki yıkamada alıştı suyu yavaş yavaş vücuduna alıştırarak yapmıştım başına dökerken de ağlamıyor artık. Bir de şunu fark ettim ben stres yapıyordum aman üşüdü üşüyecek acele acele yıkıyorduk biraz sakin davrandım odada ısıtıcı açıyoruz hep alıştı şükür

Oyle bir hastalik mi varmis yaaa
Bende ondanim o Zaman :)))
Psikoloji literaturune son zamanlarda girdi canim aynen var ve cok yaygin ama bilissel terapi ile bir nebzeye kadar azaltildigi soylenir ama kesin bir sey bulunamadi henuz :)
Ay anam bende sanirim ondanim , pili cikartamazsam en uzak noktaya koyar dolap icine ataf ustune bisey sararim damla sesi beni deli eder vs vs
Ahh dusunmesi bile tuylerimi diken diken etti
1 buçuk gibi oldu calpol verdim. Birde olacak arkadaşlarının kantaron yağı sürüyorum çabuk iyileştirilmiş dr söyledi.
Zeytinyagi kullanmistik biz de. Agrisi olmaz insallah calpol de varsa hayirli ugurlu olsun Allah damatligini da gostersin insallaaah:)

Ben akşam yatırmadan yıkıyorum daha iyi uyuyor o zaman gündüz hiç yıkamadım küvete de dokunmuyorum evde değilse de gelince boşaltıp temizleyip kaldırıyor bir de onu kaldırdığımı görürse yandım:)) zaten artık banyoda yıkıyorum sıcak oluyor üşümüyor banyoda değişik geliyor etrafı incelemesi bitmeden yıkanıp çıkıyoruz

Yani degistirebilirsin valla ben cozeemedim banyo isi bakalim yaz gelsin birlikte gireriz az daha buyusun kuvet yok bizde dus cunkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…