Canım benim anladığım aynı anda yapılıyorsa sorun olmuyorda gün farkı varsa bekleniyor neden olduğunu da anlamadım ama sağlık ocağı buna benzer bişey dedi 2. Ay aşılarını geç olmuştuk bize 4 hafta bekleyin tam 3. Ayda yaptırmayın dediler bazı doktorlar 3 hafta demiş sende sorarsan bizide bilgilendir misin
Vallahi bende doğruyu yanlışı bilmiyorum oturmasina biraz fazla hevesliyim galibaAllam masallahhhya ben bu sekil oturtuyorum yari yatar yapsam bu sefer hep kafasini kaldirmaya calisiyo yoruluyo sinirleniyo tamamen duz yatmiyo bende arkadan destekli bu sekil duruyo yani dogru yanlis bilmiyorum artik kucakta da hep one atiyo kendini devamli mumkun degil ki yatar poz tutmak yemek yerken vs kucsgimda ben yemek yerken duruyo dizimde artik bilmeiyorum yaa
Teşekkürler dün tam 4 ayı doldurdukMaşallah ya nasılda ciddi bakmış küçük adam:)) ne kadarlık oldunuz cnm
Ya keşke benimde banyoma sığsa küveti orada yıkamak daha rahat olur, ben eğer akşam yıkıyorsam yatak odamda ısıtıcı açıp orada yıkıyorum, artık gündüzleri bol güneş alıyor evim gündüzleri kapatıyorum bile kombiyi güneş vurduğu zamanlar gündüz 2 gibi salonda yıkıyorum halı üzerine örtü ser küvetini kovasını getir şampuan sabun sepetini getir bi sürü şey taşıyorum koltuğun üzerinde de giydiriyorum, benim kız banyoyu suyu çok seviyor gülüyor su döktükçe Ya da kafasını yıkarken ayaklarını çırpıyor ayaklarına su dökünce gülüyor istediğim oldu der gibi en son kafasından komple su döküyorum bi elimle tutup o zaman bi korkuyor ama çenem hiç durmuyor hep konuşuyorum onunla bazı sesler çıkarınca seviyor onları yapıyorum gülüyor, bi kaç yıkama öncesinde giydirirken çok ağlıyordu onu da çözdük artık yavaş yavaş oynaya oynaya giydiriyorum artık ağlamıyor iyiyiz yıkanırken, ama yazın iyice oturmayı öğrendiğinde banyo oturma aparatları varmış onlardan alıp normal kabin içinde yıkamak istiyorum çok daha pratik hergun nasıl taşıycam odaya o kadar şeyiKizlar bebislerinixi nerede yikoyosunuz , bn bebek küvetinde ama banyoda yikiyorum dusun icine tam sigiyo gideride acik birakiyorum.Banyoyu istiyorum girmeden once.ama benim bebegim cok agliyo oyle boyle degil alistirarak soksamda 2 kisi olsakta her turlu ayağı suya dedigi an ciglik cigliga mosmor oluyo tum vucudu 3 4 dk da yikayp bitiyo resmn apar topar , ellerimi yikiuorum bazek onda bile ayni sekil agliyo ne yapcagimi bilemedim
Suyun sicakligi guzel ne ilik ne sicak arasi, diyorum ya ellerini lavaboda yikadigimda bile ayni duruma donuyo nedense alisamadi mi haa anlamadim cok uzun zamandie boyle cunkuAcaba suyun sıcaklığından mı ağlıyor ya da üşüyor musuyu direkt vücuduna tutmadan ıslak elinle ya da banyo süngeriyle silsen önce ağlar mı yine
Tamamen dik cok zorda hafif egimli yarimyamalak oturabiliyoVallahi bende doğruyu yanlışı bilmiyorum oturmasina biraz fazla hevesliyim galibabende arada bi otura biliyomu diye deniyorum
Bende 40 i cikmadan taşıyordum devamli sonra olcak is değilbu dedim ve banyoda yikamaya karsr verdim, cenem kopuyo benim de onla konusurken bak soyle yikancaz boyle yapcaz bisey yok annecim yanındayım vs vs ama yok en sonunda hemencecik bitiversin diye nasil yikadigimi bile anlaamdan cikiyo cocukYa keşke benimde banyoma sığsa küveti orada yıkamak daha rahat olur, ben eğer akşam yıkıyorsam yatak odamda ısıtıcı açıp orada yıkıyorum, artık gündüzleri bol güneş alıyor evim gündüzleri kapatıyorum bile kombiyi güneş vurduğu zamanlar gündüz 2 gibi salonda yıkıyorum halı üzerine örtü ser küvetini kovasını getir şampuan sabun sepetini getir bi sürü şey taşıyorum koltuğun üzerinde de giydiriyorum, benim kız banyoyu suyu çok seviyor gülüyor su döktükçe Ya da kafasını yıkarken ayaklarını çırpıyor ayaklarına su dökünce gülüyor istediğim oldu der gibi en son kafasından komple su döküyorum bi elimle tutup o zaman bi korkuyor ama çenem hiç durmuyor hep konuşuyorum onunla bazı sesler çıkarınca seviyor onları yapıyorum gülüyor, bi kaç yıkama öncesinde giydirirken çok ağlıyordu onu da çözdük artık yavaş yavaş oynaya oynaya giydiriyorum artık ağlamıyor iyiyiz yıkanırken, ama yazın iyice oturmayı öğrendiğinde banyo oturma aparatları varmış onlardan alıp normal kabin içinde yıkamak istiyorum çok daha pratik hergun nasıl taşıycam odaya o kadar şeyi
ay aynı bensinBirde karanlik cok önemli benim icinve sessizlik uyurken, buzdolabı calisma sesi bile bni rahatsiz eder dusun simdi cocuk var ona alismaya basldm biraz
ben kuveti dolduruyorum çalıştırıyorum düşük hızda. köpük de atıyorum cok hosuna gıdıyor calısrken suları ızlıyorBende 40 i cikmadan taşıyordum devamli sonra olcak is değilbu dedim ve banyoda yikamaya karsr verdim, cenem kopuyo benim de onla konusurken bak soyle yikancaz boyle yapcaz bisey yok annecim yanındayım vs vs ama yok en sonunda hemencecik bitiversin diye nasil yikadigimi bile anlaamdan cikiyo cocuk
Bizim rota aşısı 2.ay aşılarıyla birlikte oldu canım. Doktora özellikle sordum bu aşılar ile birlikte mi olacak diye, evet dedi. Hatta dedim 3 aşı olacak rota ile 4 oluyor dedim. Evet öyle olacak dedi. Sağlık ocağı yaptı tüm aşıları. Onlar da hiç öyle bir şey söylemedi.canım drla konustum. bugün saglıkocagında aşısı yapıldı diye aradan en az 3hafta gecmelı dedı rotanın 2.dozu ıcın.3te olmstu ılkı. sızın 2de mı olmustu rota ilk doz. bu karma aşı ıle arasnda 3hafta olmalı kesınlkle dedı de
Beraber mi yıkansanız biraz tabi eşin de banyo yakınında elinde havlu ile hazır beklemesi gerek yalnızken olmaz, kucağına alıp biraz güvense senin kucağında bi kaç yıkama geçirin bakarsın sonra, ya da bilemedim Ya bazı çocuklar 5 yaşına gelse de ağlayacak oldu mu ağlar yani de ablam da hep kucağında yıkadı çocuklarınıBende 40 i cikmadan taşıyordum devamli sonra olcak is değilbu dedim ve banyoda yikamaya karsr verdim, cenem kopuyo benim de onla konusurken bak soyle yikancaz boyle yapcaz bisey yok annecim yanındayım vs vs ama yok en sonunda hemencecik bitiversin diye nasil yikadigimi bile anlaamdan cikiyo cocuk
allah allah benımkı daha vakıt var diye mı yanı 3de yaptırdık diye mı oyle dedı acaba cnkı ablam konsmus dr.umuzla karma asısını gec yaptıranlara rotayı mısade edyrm ama yapıldysa beklıcez demıs vardır bı bıldıklerı heraldeBizim rota aşısı 2.ay aşılarıyla birlikte oldu canım. Doktora özellikle sordum bu aşılar ile birlikte mi olacak diye, evet dedi. Hatta dedim 3 aşı olacak rota ile 4 oluyor dedim. Evet öyle olacak dedi. Sağlık ocağı yaptı tüm aşıları. Onlar da hiç öyle bir şey söylemedi.
Ben soyunup bebekle banyoya giriyorum. Annemde beni oyle yikarmis. Cok rahat oluyor. Hem bebek daha az agliyor.Valla aynen öyle oldu eşimde gündüzleri güneş vuruyor eve sıcakken yıkarsın işte deyip attı üzerimeo değil de yıkadıktan sonra su dolu küvetini kaldıramıyorum cup cup her yer su oluyor bi de etraf kurula
aynen biz de hepsini beraber yaptırdık ilkinde dr öyle dedi 2. yi de hemşire beraber yaparız dedi aöa yine soralım bakalıöBizim rota aşısı 2.ay aşılarıyla birlikte oldu canım. Doktora özellikle sordum bu aşılar ile birlikte mi olacak diye, evet dedi. Hatta dedim 3 aşı olacak rota ile 4 oluyor dedim. Evet öyle olacak dedi. Sağlık ocağı yaptı tüm aşıları. Onlar da hiç öyle bir şey söylemedi.
1 buçuk gibi oldu calpol verdim. Birde olacak arkadaşlarının kantaron yağı sürüyorum çabuk iyileştirilmiş dr söyledi.Saat kacta oldu canim calpol veriyor musun? Ilk saatler sıkıntılı Zaten geceye bisi kalmaz insallaah:)
Benim minnak ağlamıyor rahat yıkıyorum ama banyo öncesi sonrası Küvet kova taşı derken çok zor oluyor yazın banyoda yıkamaya çalışacağım banyom da küçük bakalım nasıl olacakBen soyunup bebekle banyoya giriyorum. Annemde beni oyle yikarmis. Cok rahat oluyor. Hem bebek daha az agliyor.
Kizlar bebislerinixi nerede yikoyosunuz , bn bebek küvetinde ama banyoda yikiyorum dusun icine tam sigiyo gideride acik birakiyorum.Banyoyu istiyorum girmeden once.ama benim bebegim cok agliyo oyle boyle degil alistirarak soksamda 2 kisi olsakta her turlu ayağı suya dedigi an ciglik cigliga mosmor oluyo tum vucudu 3 4 dk da yikayp bitiyo resmn apar topar , ellerimi yikiuorum bazek onda bile ayni sekil agliyo ne yapcagimi bilemedim
Psikoloji literaturune son zamanlarda girdi canim aynen var ve cok yaygin ama bilissel terapi ile bir nebzeye kadar azaltildigi soylenir ama kesin bir sey bulunamadi henuz :)Oyle bir hastalik mi varmis yaaa
Bende ondanim o Zaman :)))
Ahh dusunmesi bile tuylerimi diken diken ettiAy anam bende sanirim ondanim , pili cikartamazsam en uzak noktaya koyar dolap icine ataf ustune bisey sararim damla sesi beni deli eder vs vs
Zeytinyagi kullanmistik biz de. Agrisi olmaz insallah calpol de varsa hayirli ugurlu olsun Allah damatligini da gostersin insallaaah:)1 buçuk gibi oldu calpol verdim. Birde olacak arkadaşlarının kantaron yağı sürüyorum çabuk iyileştirilmiş dr söyledi.
Ben akşam yatırmadan yıkıyorum daha iyi uyuyor o zaman gündüz hiç yıkamadım küvete de dokunmuyorum evde değilse de gelince boşaltıp temizleyip kaldırıyor bir de onu kaldırdığımı görürse yandım:)) zaten artık banyoda yıkıyorum sıcak oluyor üşümüyor banyoda değişik geliyor etrafı incelemesi bitmeden yıkanıp çıkıyoruzValla aynen öyle oldu eşimde gündüzleri güneş vuruyor eve sıcakken yıkarsın işte deyip attı üzerimeo değil de yıkadıktan sonra su dolu küvetini kaldıramıyorum cup cup her yer su oluyor bi de etraf kurula
Yani degistirebilirsinay aynı bensinyatakodamdaki stor güneş gecırmeyen ahh cocuk yokken ne uuyurdum hep gece gb olurdu gece de zıfırı olacak şimdi kızıma da gunes gecırmeyen stor alcam. aslında erken kalkıyorr onun storu ıle kendı storumu degıstrmem de manrklı olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?