2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bagaj kısmına alıyorlar diye biliyorum cnm kabine mi alsınlar istiyorsun uçak firmasını arayıp sorsan söylerler aslında

Konusarak sarkilar esliginde de cok denedim ama suyu sevmiyo anlaşıldı,
Pamuk Panda bu arada kabin boy bi bebek araban varsa binebilirsin , oturdugun yerin ustune koyuluyor ama onun haricnde ucaga alamazsın bildigm kadariyla, yada normal bavul biraktigin yerde kg gecerse ucret odersin extra

Son düzenleme:
Denedik gecen esim tuttu ben yıkadım, yine agliyor kuzum ne yazikki bi tik dahaaz sadece

23.30 dan beri hic susmayan kizim sonunda uyudu. saat 1.05 hala ayagimda, yerine koyunca sonumuz ne olur orası muamma. Baba olacak uyuz salonda kilini kipirdatip ne oluyor bu kıza bakayim alayim yok anca horlamasiyla evi senlendiriyor!!!

Çok iyi oldu bu oturma mevzusunda aydınlanmak
Şükür cnm atlatmışsınız. Bende deneyeyim o zaman benimki hiç emmiyor artık öylece bekletiyor ağzında
Canım dediğim gibi yap her zaman uykudan uyanırken veya uyku haline getirip emzir. Emzik verip bir süre emip cekince memeyi de alıyorlar. Bizim iki aya yakın sürdü meme reddi.iki haftayı gecikde düzeldi. İnşallah sizinde normale döner
Denedik gecen esim tuttu ben yıkadım, yine agliyor kuzum ne yazikki bi tik dahaaz sadece
Anladım canım ya inşallah çözülür zamanla

Serbest diye biliyorum ben gormustum bir yolcukugumda bebek arabasi
Bagaj kısmına alıyorlar diye biliyorum cnm kabine mi alsınlar istiyorsun uçak firmasını arayıp sorsan söylerler aslında

Yanıma almasam da olur bagaj kısmında gitsene sıkıntı değil. Acil gelişti bu seyahat o yüzden sordum ona göre bilet alacağım da. Bebek arabam biraz büyük makas papas pusetli olandan. Bagaj da gitse bavullar gibi ezilip büzülüp hırpalanır değil mi

canım ben de bunu merak edıyordum ogrenınce bızımle de paylasır mısın haftaya antepe gidebilirz biz de kızımızla kanguru almayı düşündük yanımıza. araba sorunsalı olursa ama bebek arabasını ucaga almazlar zaten bagajda da bılemedim ben de cunku bıldıgın atılıyor nerdeyse yuklenırken hckımse dıkkat etmıyor

Hele o dile ne demeli.MAŞALLAH❤❤ama sen Çooook güzelsin yok yok çirkin
aman efenimm sizin kadar çirrkiiin olmayalımmm Sana da oğluşuna da Maşşallah annnesii erkek bebklere oldum olası bitiyorumm çok tatlı yakışıklın

23.30 dan beri hic susmayan kizim sonunda uyudu. saat 1.05 hala ayagimda, yerine koyunca sonumuz ne olur orası muamma. Baba olacak uyuz salonda kilini kipirdatip ne oluyor bu kıza bakayim alayim yok anca horlamasiyla evi senlendiriyor!!!
canım o.muhtemelem dalamadıgındam uykudan aglamıstır kıyamam ya zor oluyor yorgunkem dalmaları. eşine azcık uyuttrsan arada sen de dınlen valla ben dustan cıktım azonce uyanırsa memeye al dedım pışpışla baktım almıs uyutmıs ama benım cadı yıne memeye uyandı ılla emecek oyle.dalacak fenalardaym

Bebek arabanızı sadece kayıtlı bagaj olarak kargo bölümünde taşıyabiliyoruz. Bu yüzden bebek arabanızı uçağın kapısına kadar getirebilir ve uçağa geçiş sırasında görevlilere teslim edebilirsiniz. Bebek arabasından ayrılmış puseti ek ücret ödemeden kabine alabileceğinizi ekleyelim. Detaylı bilgi için lütfen bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edin canım turkishairlines sitesinde bu yazıyor bak Pamuk Panda

Evet canım ya herkesin bebesi seviyor meğer sıkıntı bendeymiş daha tek yıkama cesaretim yok yaz gelse olur o da inşallah

Mene reddi nasıl geçti canım?

Buna baktım canım teşekkür ederim. Fakat arabayı bıraktığım gibi alabilir miyim onu merak ediyorum. O kadar para verip param parça oldun istemem çünkü. Daha önce bavulum zedeliyor çizilmiş ve hırpalanmış olarak teslim edildi gemde ilk kullanımda kaliteli bir bavuldu.

Canm ben uçağa alındığını da görmüştüm şirketten şirkete değişiyor olabilir biz de mayıs için pegasustan bilet aldık şunu yazmışlar:
Havalimanında kontuarda bebek arabanız olduğunu bildirmeniz durumunda, uçağa yüklenmesi ve size geri teslim edilmesi konusunda personelimiz yardımcı olacaktır. Bebek arabanızı uçağın kapısına kadar götürebilir inişte de yine uçağın kapısından teslim alabilirsiniz.
Dedikleri gibi uçağın kapısından alabiliyorsan bavulları fırlattıkları gibi fırlatmadan getirirler belki. Bizim arabamız kraft pocket diye katlayıp kabine aldırmaya çalışcam bakalm yerlerse

mevsiminegore burda yazdığım gibi yaparak geçti canim özetle birlikte duş ve uyku haline getirip emzirmeyle çabucak etki verdi. Keşke o kadar zaman meme alsın diye zorlamasaydim emmiyor diye çok yipranmistim. Birde önce emzik verdigimde müzik aciyordum o da dikkat dağıtıyor iyi oluyor sonra göğsü tutuyor

Gunaydın Biz mesaiye başladık bile eşimin ailesi yarın bebeği görmeye bizim eve gelecekler,eşim o kadar yalvarıp yakardı ki daha önce gelmek istediklerinde de iptal ettim şimdi edemiyorum haklısın hepsinde haklısın sen muhattap olma ben zAten söylerim onlara sevimlipandufun hoşgeldin demesini elinizi öpmesini beklemeyin derim bi iki saat durur giderler sadece salonda Otururlar senden başka hiç bişey istemiyorum falan diye devamının da bu şekilde gideceğinden gene kimse kimseyi aramayacak ve asla ileri de yatılı kalma olayına girilmeyeceğine dair msj yazdırıp ekran görüntülerini aldım eğer bunh çiğnersen evliliğimizi kendi ellerinle bitirmiş olursun haberin olsun dedim, ikram bişey hazırlamam dedim dışarıdan al ne istersen dedim tamam çayı bile ben yaparım dedi öyle suyuma gidiyor ki anangil gelecek bi koltukları değiştir desem değiştirecek o kadar yani çok üzgünüm ama kabul ettim etmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…