Bagaj kısmına alıyorlar diye biliyorum cnm kabine mi alsınlar istiyorsun uçak firmasını arayıp sorsan söylerler aslındaKızlar acil yardım lütfen. Bebek arabasını uçaklar kabul ediyor mu. Ediyorsa belli bir kriter varım. Nette baktım ama pek bişey anlamadım. Acil şehir dışına çıkmam gerek. Kızım ve ben tek olacağız o yüzden bebek arabası şart. Eğer olmazsa gittiğim yerden mi almalıyım bebek arabasını
Insallh yaz gelince hergun koycam havuz fln yaprm alisr belkimdusta ablam ayakta yapıodu kaymayan terlık almstı once kendı sonra kızını ykıodu o da dıkkat edınce yapılablr kzuum ya zten az kaldı oturduklarında dha kolay banyo oturaklrnda oturcaklar
Konusarak sarkilar esliginde de cok denedim ama suyu sevmiyo anlaşıldı,Papatyamaviss bizde başlarda salonda yada yatak odasında ısıtıcı önünde yıkıyorduk taşındıktan sonra hep banyoda yıkadım duşakabine küveti sığmıyor benimki de doğuştan suyu sevenlerden nedense 2 ayı geçtiğinde fileye bırakınca korkar gibi oldu yüzüme baktı ağlayacaktı ben güldüm sakin sakin konuştum rahatladı şimdi de ilk beni arıyor yüzüme bir bakıyor konuşup öyle başlıyoruz:)) benimde panik yaptığımı görse ağlayacak gibi
Denedik gecen esim tuttu ben yıkadım, yine agliyor kuzum ne yazikki bi tik dahaaz sadeceBiz meme reddi yaşadıktan sonra banyoda yıkamaya başladık canım. Bir buçuk ay olacak. Ben kucağıma alıyorum öyle yıkıyoruz esimde su tutuyor, sabunluyor. Benim kızım suyu çok seviyor sesi çıkmıyor ama böyle daha rahat oluyor , kuvete sığmıyor zaten artık filede konforlu gelmiyor bana. Bir dene istersen böyle
Anna sutuyle olan siskolujtan korkmayin diyolaa , ya zeten genelde hafaket basladimi fosssbu dogdugundads dubaydi cocuk hic havalara atila atila sevemediler kaldirilmiyordu yurumeye baslayinca gitti ama iki yasinda falan yurudu galiba
Ah biz annelerOturma odasında yıkıyoruz biz Allah korusun düşer falan diye sert yerde yıkamıyorum hemen halının yanına koyuyorum küvetini
Çok iyi oldu bu oturma mevzusunda aydınlanmakBen bu oturtma olayını bugun sordum kızlar Dr umuz sizin desteğinizle kucakta tabiiki oturur pozisyonda durabilir dedi ama mindere vs ile koltukta oturtmayın dedi zaten onu yapmayız da kucakta oturur pozisyon bile kafamı karıstırıyordu sorun yokmş oturtabilirmişiz S Sevimlipanduf
Canım dediğim gibi yap her zaman uykudan uyanırken veya uyku haline getirip emzir. Emzik verip bir süre emip cekince memeyi de alıyorlar. Bizim iki aya yakın sürdü meme reddi.iki haftayı gecikde düzeldi. İnşallah sizinde normale dönerŞükür cnm atlatmışsınız. Bende deneyeyim o zaman benimki hiç emmiyor artık öylece bekletiyor ağzında
Anladım canım ya inşallah çözülür zamanlaDenedik gecen esim tuttu ben yıkadım, yine agliyor kuzum ne yazikki bi tik dahaaz sadece
Serbest diye biliyorum ben gormustum bir yolcukugumda bebek arabasi
Bagaj kısmına alıyorlar diye biliyorum cnm kabine mi alsınlar istiyorsun uçak firmasını arayıp sorsan söylerler aslında
Konusarak sarkilar esliginde de cok denedim ama suyu sevmiyo anlaşıldı,
Pamuk Panda bu arada kabin boy bi bebek araban varsa binebilirsin , oturdugun yerin ustune koyuluyor ama onun haricnde ucaga alamazsın bildigm kadariyla, yada normal bavul biraktigin yerde kg gecerse ucret odersin extra
canım ben de bunu merak edıyordum ogrenınce bızımle de paylasır mısın haftaya antepe gidebilirz biz de kızımızla kanguru almayı düşündük yanımıza. araba sorunsalı olursa ama bebek arabasını ucaga almazlar zaten bagajda da bılemedim ben de cunku bıldıgın atılıyor nerdeyse yuklenırken hckımse dıkkat etmıyorYanıma almasam da olur bagaj kısmında gitsene sıkıntı değil. Acil gelişti bu seyahat o yüzden sordum ona göre bilet alacağım da. Bebek arabam biraz büyük makas papas pusetli olandan. Bagaj da gitse bavullar gibi ezilip büzülüp hırpalanır değil mi
aman efenimm sizin kadar çirrkiiin olmayalımmmHele o dile ne demeli.MAŞALLAH❤❤ama sen Çooook güzelsin yok yok çirkin
canım o.muhtemelem dalamadıgındam uykudan aglamıstır kıyamam ya zor oluyor yorgunkem dalmaları. eşine azcık uyuttrsan arada sen de dınlen valla ben dustan cıktım azonce uyanırsa memeye al dedım pışpışla baktım almıs uyutmıs ama benım cadı yıne memeye uyandı ılla emecek oyle.dalacak fenalardaym23.30 dan beri hic susmayan kizim sonunda uyudu. saat 1.05 hala ayagimda, yerine koyunca sonumuz ne olur orası muamma. Baba olacak uyuz salonda kilini kipirdatip ne oluyor bu kıza bakayim alayim yok anca horlamasiyla evi senlendiriyor!!!
sormaHaha çok tatlı yakalanmış
Bizim stresli olduğumuzu panik yaptığımızı da anlayıveriyorlar hemen çokbilmişlerçok sevindim alışmasına çok ağlıyor demiştin canım birimiz azar azar sürekli su dökünce üşümüyordu da bizimki suyun akışına da heycanlanıyor tek yıkarkende su döküp duruyorum ben dökülürken sakince bekliyor sonra çırpınıyor
Biz meme reddi yaşadıktan sonra banyoda yıkamaya başladık canım. Bir buçuk ay olacak. Ben kucağıma alıyorum öyle yıkıyoruz esimde su tutuyor, sabunluyor. Benim kızım suyu çok seviyor sesi çıkmıyor ama böyle daha rahat oluyor , kuvete sığmıyor zaten artık filede konforlu gelmiyor bana. Bir dene istersen böyle
Bebek arabanızı sadece kayıtlı bagaj olarak kargo bölümünde taşıyabiliyoruz. Bu yüzden bebek arabanızı uçağın kapısına kadar getirebilir ve uçağa geçiş sırasında görevlilere teslim edebilirsiniz. Bebek arabasından ayrılmış puseti ek ücret ödemeden kabine alabileceğinizi ekleyelim. Detaylı bilgi için lütfen bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edin canım turkishairlines sitesinde bu yazıyor bakPamuk Panda
Canm ben uçağa alındığını da görmüştüm şirketten şirkete değişiyor olabilir biz de mayıs için pegasustan bilet aldık şunu yazmışlar:Buna baktım canım teşekkür ederim. Fakat arabayı bıraktığım gibi alabilir miyim onu merak ediyorum. O kadar para verip param parça oldun istemem çünkü. Daha önce bavulum zedeliyor çizilmiş ve hırpalanmış olarak teslim edildigemde ilk kullanımda kaliteli bir bavuldu.
Etkisi oldu bence canım , hem duşları böyle almaya başladık hemde meme alması için zorlamadim, agizna emzik verip gözlerini örtüp memeyi teklif Edip deneye deneye emzirdim böyle uyku haline çabuk gectigi için.emzik alıp bir süre sonra memeyi alıyordu Kısa bir süre sonra kendisi de almaya başladı artık . Çok şükür o kabus günler geçti. Artık emme süresi de uzadı . Red zamanı iki dk emip birakiyordu . Bu dusunda etkisi olmuştur ilk başlarda duşta emziriyorum , hemen alıyordu duşta gogsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?