2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ya ailesini ikna edemedi ya da hiç onlara avmden bahsetmedi seni ikna etmek daha kolayına gelmiş önceden eşin seni haklı buluyor demiştim vazgeçtim Allah kolaylık versin canım kendi evinde huzursuz edecekler varlıklarıyla

S Sevimlipanduf ben esinin seni haksiz buldugunu dusunmuyorum kesinlikle. Tamam biz esleriyiz ama onlar da onu yetistiren anne baba. Kendi ailemden pay biciorum ne deseler kizarim kuserim gene giderim. Sen konusma karsilarina bile cikma istersen . Hatta sen çocuğu birak esine cik gez dolas kuafore git. Onlar gidince de yuklenme esine devam edin. Onlar yuzunden tartosmaya yasayip onların mutlu olmasina engel olun:) hem de elinde bir koz oldu bak. Istedgin bir seyi yapmadginda bunu surersin ben bunu bile kabul ettim diye:)

üzgün olma canım. Eşin için yaptın eşine saygın olduğunu gösterir bu. Eşini geçtim ailesine dahi bi saygı bu. Eşin de bunu görmezden gelmeyecektir. Evde olup ayrı odada takılmak da biraz garıp olabilir. Bence kızını doyurup kafa dagıtmaya da cıkablrsın arkadasına alışverıse falan. Çünkü sende bu kin varken kzıını sevmelerine de dayanamazsın kıskanabilirsin gb geldı:/

Herkeze günaydın demir ilacina başlayanlar demir ilacıyla D vitamini ard arda verilirmi.
günaydın canım demir e bugün başlayacagım bende ama bu kabızlık yapar mı bebekte de yaa akloma gelıyor da neguzel.kaka sorunu yoktu ılac yüzünden olursa istersen d vitaminini emzırmedem sonra ver demiri ac karna ben öyle yapıcam

Papatyamaviss biz eşimle banyoya girip birimiz kucağında tutuyor diğeri yıkıyor öyle banyo yapiyor kuzum
Ben üç adet file aldım benim kuvete tam olanıninbulamadim ondan artık kucağımıza alıp yıkıyoruz

malesef bagajlar elden ele hasar görüyor kımse dıkkat etmıyor zaman kaybı dıye bızım bavullarmız da cokk zarar gordü yurtdısına gittiğmizde daha fenaydı. bizım burası yine iyi yani diğer ülkelere nazaran.

Bence onların hiç haberi bile yok avm fikrinden, bundan sonrası kolay olmayacak hep gelmek isteyecekler, ne utanmaz insanlarmış ne yüzle gelecekler anlamıyorum bu ev dizildiği gun onlar Konya’ya gittiler gelmek istemediler o zaman ilk kez görecekler evimi eşyalarımı

Canım nasıl geçti geceniz ağrı kesici olara ne kullanıyorsun bizde öğleden sonra sünnet olacağız
Gece korktuğum kadar olmadı tabi işerken ağlamaları oldu ama olur o kadar. Calpol ve pedifen şurup yazmıştı dönüşümlü olarak verirsiniz diye birde fitil 1 kere calpol verdim gecede fitil kullandık sonrasında rahatladı.. Allah kolaylık versin sizlerede..

Canm sütteki kalsiyum demir emilimini engelleyebilir.. etin yanında ayran içmeyin yumurta yanında peynir yemeyin diyorlar sonuçta bence iki emzirmenin tam ortasnda vermeye çalışın demiri.çok etkilemesin diye

Kaka olayını bende düşünüyorumbizim sorunlu kaka 2 günde 1 zorla yapiyo.sipam demir ilacını sevdi şapır şupur yalaniyo.hemen ardın vitaminide versem mi dedim onu biraz çıkarıyo

Yok onlara güvenmiyorum evimi bırakıp çıkmam her odama girmelerini de istemiyorum salonda oturup bi kullanacaklarsa wc o kadar diğer odalarımın kapılarını kapatacağım ama @Kartanesii8892 nin de dediği gibi gözümün önünde bebeğimi sevecekler buna nasıl tahammül edebilirim bilmiyorum

Canm sütteki kalsiyum demir emilimini engelleyebilir.. etin yanında ayran içmeyin yumurta yanında peynir yemeyin diyorlar sonuçta bence iki emzirmenin tam ortasnda vermeye çalışın demiri.çok etkilemesin diye
Emzirmeyle ile ilaç arasında öncesi ve sonrası icin yarim saat arası olsun dediler bana zaten

Kaka olayını bende düşünüyorumbizim sorunlu kaka 2 günde 1 zorla yapiyo.sipam demir ilacını sevdi şapır şupur yalaniyo.hemen ardın vitaminide versem mi dedim onu biraz çıkarıyo
oyy canım yaa sevmiş negüzell bılemedım bn de ya sımdı bunu bılen varsa aydınlatsın bizi

Emzirmeyle ile ilaç arasında öncesi ve sonrası icin yarim saat arası olsun dediler bana zaten
evet bana da tam emdıkten 1 saat sonrası dendi üstüne de 1saat emmesin dendi ama kızımla ne mümkün

Birde bu demir ilacı ile ilgili şuan bizim için anlamı yok ama aklımızda bulunsun dişler çıkınca demir ilacı dişin rengini bozuyomus yigenimde yaşadik ilacı portakal suyuna katarak hem daha etkili emilip dişte kalıntı kalmazmis veya ilacın ardın da su verip dişlerde kalmamasını sagliyacakmisiz

evrt ıkı emzrme ortası olucak canımm aç karna alınmalı. vitamın damlasyla da aralıgu olmlı haklsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…