2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay canım bence yanlarında dur su büyü olayından falan bahsettin ya ayırma gözünü üstlerinden esin fark etmez bişey yapsalr

evet bana da tam emdıkten 1 saat sonrası dendi üstüne de 1saat emmesin dendi ama kızımla ne mümkün
Ben yarımşar saatten 1 saat nasıl dayanacağız diyodum Iyki 1 er saat dememisler ben vermesem cocuk direk kıyafeti üstünden yapişip sözde emiyo.budurumda iyki emzige alışmış diyorum en azinda oyalanir onla

Ben yarımşar saatten 1 saat nasıl dayanacağız diyodum Iyki 1 er saat dememisler ben vermesem cocuk direk kıyafeti üstünden yapişip sözde emiyo.budurumda iyki emzige alışmış diyorum en azinda oyalanir onla
evet ya çok iyi emzik almıyor benmkı yaa ben yokken 3,4saat aç kalıyor anneannesınde babannesnde uyuyup uyanıyor aclık umru degl ama bnı gördugu an ağlaşmalar fena ıste evde de koparamıyorum memeden anca 1,5 saat durabılıo yahu kıyafetmı actı gcen naptı etti yatarken yukarı dgru

Of bizimki battaniyesini de emer elini de emer kazağını da emer ama bi tek emziği emmez soyliyorum da bakalm ben nasıl yapcam

ssoztrk @Kartanesii8892 cok cahilce bir fikir mi bilemedim de, kan degerleri normalse vermesek nolur ki acaba? Hani anne sutu Çocugun tum her seyini karsiliordu :/ kabiz olacak hic yoktan diye cok canim sıkılıyor
dr.a sorup baslıcm ben de kuzum kan dolasımı fln artıcak muhtemelen sütümüzdeki demir yetersz gelebilir. nasıl ki d vit. verıyoruz anne sütü d vit. içermediğinden.. bu da gerekli olabilir.

ssoztrk @Kartanesii8892 cok cahilce bir fikir mi bilemedim de, kan degerleri normalse vermesek nolur ki acaba? Hani anne sutu Çocugun tum her seyini karsiliordu :/ kabiz olacak hic yoktan diye cok canim sıkılıyor
Ben bu nette canlı yayın yapan dr lar var orda sordum haftaya zaten tahlil yaptıracağım sonucu etkilemesin tahlilden sonra başlıyim demir ilacı için tahlile gerek yok bekleme başla dedi benim sorma sebebim benim demir düzeyim zaten yerlerde sürünüyo hamileliğinde yukseltemedik

ay canım bence yanlarında dur su büyü olayından falan bahsettin ya ayırma gözünü üstlerinden esin fark etmez bişey yapsalr
Evi bırakmam da sürekli yanlarında da durmam mutfak balkon takılırım orada geçmez o 1-2 saat, oyle üzgünüm ki biliyorum bu bişeylerin başlangıcı çabalarımın boşuna olduğunun göstergesi kendi salaklığıma yanıyorum başka bişeye değil

S Sevimlipanduf ben buyuye filan inanmam da tuvaletin havalandirna penceresine bile muska saklayanlari gordum o yuzden bence de yalniz birakma inaniyorsun sonucta

S Sevimlipanduf ben buyuye filan inanmam da tuvalete bile muska saklayanlari gordum o yuzden bence de yalniz birakma inaniyorsun sonucta
Canım bu bi başlangıç artık ailemizin içine girdiler girmeye başladılar evet belki bi daha 5 ay sonra gelecekler sonrakinde 3 ay sonra belki sonrakinde teklifsiz gelecekler bişeylerin yolu açıldı artık çabalarımın hepsi boşunaymış oyle iki kişi birbirini sevince samanlık falan seyran olmuyormuş kendi kendimize yeteriz masalları evlenene kadarmış

Uyandi azdi. Gittim salona puseti alayyim diye yelegini firlattim kizin bagirdim cagirdim gece gece girti uyuttu ve uyudu
O ailesine karsu erkeklik gururuna yediremedi tek sebebi bu kadar yalvmasinin bence avmden bahsetmed bile ama
Sana vaatler vermis ama o günlerde gelince bi yalvarma yine yapar onlarin dedigi olmaz insallah

Evet benimde ablamın kızında oldu dişlerinde siyah lekeler oluştu maalesef dişleri dökülüp yenisi gelene kadar böyle kalacak dedi doktorda büyüdükçe birazı kayboldu ama hala var 5 yaşında şuan
Bende soracağım bunu doktora nette bazı doktorlar verilmeyebilir demiş değerlerini ölçmeden veriyorlar belki ihtiyacı yok sonuçta ilaç o da doğal değil tamam mecbursak veririz de değilse ne gerek var diye düşünüyorum ben de

Sabah sabah sırf meraktan Linayı kucakladığım gibi duşa girdim Duşakabinde diz çöküp kucağımda yıkadım. Kucakta durmayı sevmediğinden galiba pek hoşlanmadı birde kapalı yerden sıkıldı galiba. Benim kız file üstünde hamak keyfi seviyor anlaşılan ağlamadı ama gülücüklerde saçmadı emmesini geçtim memeye dönüp bakmadı bile değişik bu çocuk kayıp düşürürüm diye korkuyordum ama kolay oldu duşakabinde az büyük olaymış iyiymiş benim zayıflamam şart oldu artık yazın beraber yıkanır dururuz birde ben hep gece uykusundan önce yıkıyordum güzel uyuyordu gündüzde uyursa böyle yıkarım artık gece zaten uyuyor

Şimdi değil de sonradan kan değerleri düşük çıkıyormuş onun için sanırım erken veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…